Reacties voor: iPhone unlock-winkel iPhoneSIMfree eindelijk live

iPhoneSIMfree heeft eindelijk de winkeldeuren geopend. De dichtstbijzijnde aanbieder voor ons is 1digitalphone in Duitsland, de andere drie bevinden zich in de VS, Saoedi-Arabië en Australië.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Hoe duur zou de unlock in euro’s zijn bij de resellers?

  2. 99 dollar = 72 euro bij die in de US, ziet er het betrouwbaarst uit van het zootje.

  3. Het stoort me wel dat het allemaal nog maar over pre-purchasing gaat, de software zelf is (nog) niet beschikbaar. Het valt maar af te wachten of dit ook ooit het geval gaat zijn…

  4. Precies. En het is mij nog niet helemaal duidelijk hoe ze de software willen beveiligen tegen downloaden; tuurlijk, je moet er je imei/serial number voor opgeven, maar het zal me verbazen als er niet binnen een maandje na de release van de software een warez versie op isohunt ofzo verschijnt, waar je zelf je imei in kan voeren.

  5. Op de tutorial op de website van iphonesimfree staat dat 1 van de eerste dingen die je moet checken is als je iphone aangeeft dat er wifi signaal is. Omdat de unlock dus via wifi plaatsvindt.

    Ik heb gewoon een t-mobile prepaid simkaart en geen abbo op mobiel internetten. Wordt dat een probleem? Ik sta op het punt een US Iphone te kopen maar ik wil wel met dat ding kunnen bellen natuurlijk….

    En mijn 2de vraag is als de softwareunlock verbonden is aan een bepaalde telefoon of aan een bepaalde simkaart? Krijg ik problemen als ik er aan andere simkaart in doe dan welke ik heb gebruikt tijdens het unlockproces??

    Elke hulp op deze punten zou ik zeer waarderen

  6. De wifi connectie hoeft niet via je mobiele provider, gewoon verbinding met een draadloos netwerk met de wifi ontvanger van de iphone is genoeg.
    Ik weet wel niet of de softwareunlock via de simkaart of via het toestel gaat, de software is ook nog niet beschikbaar, dus hoopvol afwachten.

  7. Koen (of iemand anders)

    Weet je ook als je zelf iets op de Iphone moet doen zodat hij een wireless connectie zoekt of is dat al automatisch ingesteld in de telefoon?

  8. Je moet je Iphone activeren, dit kan met itunes, maar dan moet je er een abbo van AT&T bij nemen. Je kan dit ook zelf doen, dit gaat het gemakkelijkst met WINstaller of apptapp (zie een paar posts terug)

  9. In nederland vanaf morgen

    — edit iPhoneclub: voor advertenties kun je contact opnemen via ons contactformulier —

  10. Als je nou wel een abbonnement hebt, maar geen draadloos internet/netwerk. En ook niet de instellingen kunt krijgen voor de iPhone om op het internet te kunnen via je telecom-provider.

    Weet iemand of het dan wel lukt om je iPhone te unlocken, zoals beschreven staat op de website van iPhonesimfree?

  11. je kan toch gewoon ergens heengaan waar op dat moment een gratis wifi is? de locale kroeg/bieb/schiphol etc?
    ik zit nu in de us en heb 2 dagen geleden een iphone gescoord, en de wifi doet het prima op gratis netwerken hoor.
    ik vraag me af of iemand al zijn foon unlocked heeft met de nu blijkbaar beschikbare software

  12. Op alle sites waar ik kijk staat dat de software vandaag beschikbaar zou komen, maar niemand – maar dan ook echt NIEMAND – heeft hem al.. Ik heb mezelf ook al een licentie cadeau gedaan en wacht ook op een emailtje..pfff

  13. Ik krijg later deze week mijn iPhone binnen. Maar vraag me nog steeds af hoe hem te activeren. Zie verschillende verhalen over verschillende methodes. Het liefst activeer ik hem via mijn iMac.. Is er ergens een goede step-by-step te vinden… of moet ik wachten op de nieuwe apptapp?

  14. Mark ga naar http://www.hacktheiphone.com Daar vind je alles over activeren en veel meer.

  15. Michael, deze site gaat uit van een reeds geactiveerde iPhone. Die van mij is nog nieuw in doos. Dus niet geactiveerd… een hele mooie baksteen dus voorlopig 🙂
    De oplossing van DVD-jon is een goeie, maar moet dus op windows gebeuren. Werkt de iPhone daarna via iTunes op een Mac ook? Als ik hem daarna gewoon op mijn Mac kan syncen etc. ga ik wel ergens een PC scoren om hem te activeren.

  16. Mark,
    Ja, gebruik de pc, je kunt hem daarna gewoon op je mac gebruiken. Succes!

  17. het lijkt me op zijn minst zeer onwaarschijnlijk dat er geen unlock app voor de mac is maar ok, het is mij ook (erg makkelijk) gelukt met die dvdtoiphone tool (jaja idd op widhoos)

    wat ik me afvraag… die jailbreak waar iedereen het over heeft, is dat dezelfde functionaliteit als ik heb met iBrickr? of moet ik als ik oot eindelijk die iphoneunlock krijg dan nog iets anders eropgooien?
    lijkt erop dat de software daadwerkelijk (langzaam) in omloop komt.. ik wil een bellen met me foon!

  18. voor de mac heb je iNdependence om hem te activeren

  19. OK, ik heb XP geinstalleerd en unlock-iphone en iTunes 7.3.0.54. Zoals beschreven hier: http://www.dvdtoiphone.net/unlock-iphone.html .

    Nu wachten op mijn iPhone, dan opladen, aansluiten, unlock-iphone software draaien, op OSX aansluiten, restoren, updaten en dan syncen…. en hopen dat ik er geen dure baksteen aan overhoudt 🙂

  20. Volgens de hackintosh site werkt de ipsf unlock software goed (zie http://www.iphonesimfree.com), behalve bij pin-coded sims, dus even je pin-code uitzetten voor je de unlock app start ! Wie kan mij een iPhone 8Gb vanuit USA sturen tegen een normale onkostenvergoeding ? Even een berichtje aub.. thanks !

  21. Dat verhaal over pin-coded SIMkaarten, zoals die van mij (KPN) klopt gelukkig niet meer. iphonesimfree.com heeft toegegeven dat er in de originele applicatie een bug zat waardoor het programma met deze simkaarten niet werkte. Inmiddels zeggen ze dat de applicatie is geupdate en dat het nu voor ALLE simkaarten zal werken, dus ook met pincodekaarten. Ik wacht overigens nog steeds op het moment dat het IMEI nr van mijn telefoon in de database is ingevoerd zodat ik kan ontlocken, ik kocht de licentie al op 3 september..

  22. @Freek
    Bedankt voor de update ! Laat hier even weten als je unlock is gelukt. Verwacht eigenlijk binnen een week een GRATIS oplossing.

  23. @intrax. Ik verwacht die oplossing eigenlijk vannacht al. Kijk maar eens op het IRC kanaal van degenen die ermee bezig zijn, ze zijn er bijna
    IRC “irc.osx86.hu” channel: “#iphone”

  24. Heb je daar een link van Mark?

  25. Waaaa. WordPress gaat een beetje over zijn nek geloof ik:
    Maar dit moet de hele post zijn

    @intrax. Ik verwacht die oplossing eigenlijk vannacht al. Kijk maar eens op het IRC kanaal van degenen die ermee bezig zijn, ze zijn er bijna.

    edit:
    ehm, lekker interessant doen zonder info.. sorry.
    IRC server “irc.osx86.hu” channel: “#iphone”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.