Reacties voor: iPhone Sweater Case wint wedstrijd voor iPhone 5-hoesjes

De Sweater Case is winnaar geworden in een wedstrijd van 3D-printbedrijf Shapeways. De handgebreide case is hard en flexibel tegelijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Is gaaf! Maar ik zal het niet kopen. Wel leuk bedacht

  2. TOF!
    ziet er wel grappig uit.
    alleen: ik heb voor m’n iPod een keer een cover gehad die had ook allemaal gaatjes vanachter (die typische dat precies een rooster is van minicirkeltjes dat gaatjes zijn??)
    en het vuil dat op de iPod kwam was er niet meer af te krijgen…

    dat wil ik eigenlijk bij m’n nieuwe telefoon wel vermijden…

  3. Wat een lelijk hoesje dan maar liever een licht krasje op de achterkant

  4. Persoonlijk vind ik een case maar niets : Het ontneemt de schoonheid van het design van de iPhone. De enige case die ik ooit gehad heb was er één van – en hier gewonnen op iPhoneClub. Ik heb hem toen weggegeven aan iemand die er wel blij mee was 🙂

  5. Ga alleen voor Element Case. Zeer gruwelijke cases, heb mijn sector 5 FE case al besteld:)
    Nu wachten op levering 26 november maar dan heb je ook wel wat!

  6. Een poos geleden heb ik een voorloper van dit hoesje gekocht, met een matje aan de achterkant in plaats van breiwerk, misschien wel van hetzelfde bedrijf, ik weet het niet meer. Bij eerste gebruik brak er een hoek af en hij bleek niet aan mijn eis te voldoen dat hij er makkelijk af te halen is zodat ik mijn iPhone in mijn TomTom carkit kan zetten. Ik was te lui om hem terug te sturen. Na veel gegoogle vond ik deze.

    Ligt stevig in de hand, valt er niet na een poosje aldoor van zelf af, bedekt niet de home knop (lelijk) en het beste, er zit een soort lusje aan waar je een lanyard (touwtje) aan kan maken om de telefoon om je nek te hangen, erg handig als je door een stad loopt en vaak op een kaart wil kijken of zo iets. Ze stuurden hem nog gratis op ook. Misschien nog niet voor iPhone 5.
    Volgens mij zijn 3D geprinte hoesjes gewoon nog niet goed genoeg.

  7. @Raoul: Dat is wel een case die iets toevoegt 🙂

  8. Een hoesje met de decoratie van mijn oma’s ramen, eens wat anders 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.