De eerste iPhone-song: “iPhone u don’t answer”

De eerste hit over de Apple iPhone is wat ons betreft sinds vandaag een feit. Van een enthousiaste bezoeker ontvingen we een video van het nummer (met videoclip!) 'iphone u don't answer'. En of het swingt!
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Van een enthousiaste iPhoneclub-lezer kregen we – nog net voor ons vertrek naar de WWDC – het volgende e-mailtje opgestuurd:

“ik heb een tijd geleden een liedje geschreven samen met alternative-latin zangeres Christina Caceres dat geinspireerd was op de Iphone. Eigenlijk gaat het niet over de Iphone, maar toch ook wel.. Dat is eigenlijk een primeur aangezien die er nog niet is. Check it out!”


En of het nummer leuk is! Een super catchy nummer met lekkere alternatieve-elektronica invloeden. Alles is gemaakt met slechts een MacBook Pro, 2 microfonen van elk 29 dollar en een kapotte Hofner Beatlebass! En de clip is gemaakt met een goedkope digitale fotocamera. Wat ons betreft een hit. Bekijk hieronder, exclusief voor iPhone- en Mac-minded Nederland, de clip een paar keer en stuur het door naar andere iPhone-liefhebbers. Dit gaat een toppertje worden.

Het nummer is gemaakt door artiest/producer Lesley “YOGISP” Kuhr, ex-bandlid van Zuco103, nu woonachting in New York, maar Nederlands van geboorte. Meer muziek van YOGISP en zangeres Leilolai kun je terugvinden op hun MySpace-pagina of op YOGISP’s eigen YouTube-pagina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:28
Categorie Apps
Onderwerp geen tag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.