Reacties voor: iPhone SJ-concept tot leven gebracht in promovideo

De iPhone SJ, dat ontwerper Antonio De Rosa ontwierp ter ere van Steve Jobs, is nu in een promovideo te zien. De iPhone is superplat en heeft een scherm dat tot aan de rand doorloopt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Mooi design, maar toch vond ik het dunne design van toen de iPhone 4S nog niet bekend was mooier…

    Het design waarbij het een beetje op de iPad 2 lijkt

  2. Lijkt wel een beetje op die nieuwe Samsung.

  3. Ik vind de volume knoppen niet echt mooi..misschien kan apple die ook touch maken?

  4. Hij mag van mij wel iets dikker, vind het fijn om m’n iphone 4 als een blokje in mn handen te hebben =)

  5. Mag wat dikker (dun voelt zo iel en goedkoop aan)
    Geen appeltje op de voorkant
    Camera mag ook wat groter, deze is wel heel klein..

  6. @Jaap: Lekkere statement. Ik vind de Samsung wel een beetje lijken op de iphone.

  7. Van mij mag ie best dun maar hij moet aan de buitenkant vooral fractioneel kleiner worden, met dan een scherm dat doorloopt tot aan de kanten. Rechte zijkanten leveren net iets meer grip op dan afgeronde randen.

    In mijn (toch echt niet kleine) handen kan ik maar met moeite sms-en (met de duim), met dezelfde hand waarmee ik de iphone vasthoudt. Het lukt wel maar met moeite….

    Fractioneel kleiner betekent dat ik dan normaal kan sms-en terwijl ik in mijn andere hand een tas vasthoudt of zo.

    Een scherm tot aan de rand zou dan betekenen dat het scherm niet kleiner wordt

  8. Toch vind ik ‘m niet zo mooi.

  9. Ik vind het maar niks. Het ziet er gelikt uit, dat wel maar het sluit niet aan op de apple productlijn. Zij zullen nooit een product op de markt brengen die dit formaat en uiterlijk heeft. Het gaat meer richting de samsung en htc producten. Het is niet voor niets dat zij zo snel nieuwe producten uitbrengen, puur omdat het net niet perfect is. En dat gevoel heb ik ook heel sterk bij deze demo.

    Over en uit.

  10. Sorry niet mijn smaak ook totaal niet orgineel.
    Net een platgeslagen iphone 4 nou nou creatief hoor.

    Hij heeft idd wat weg van een samsung

  11. lijkt juist een Android…

  12. Lelijk ding. Lijkt me niet dat SJ deze mooi zou vinden.

  13. 3GS zie ik ook beetje terug. Design.??.. Het ding moet goed zijn en de concurrentie aan kunnen en ieder nieuw model moet je weten te verleiden. Alleen design zegt mij niks, eerlijk gezegd. De welvingen spelen zeker een belangrijke rol en kunnen een potentiële klant meteen overhalen of afstoten. Ik kijk net als velen naar langere termijn satisfactie. Heb 3GS en 4s en 3GS is goed en mooi. 4s moderner, beter en superieur qua snelheid beeldscherm camera. Maar beide toestellen hebben de good looks en de 3GS ligt beter in mijn hand, eerlijk.

  14. Voor veel mensen zal het jammer zijn dat dit design nooit werkelijkheid wordt.

    Heeft Apple ergens gezegd dat dit nooit werkelijkheid wordt dan? Zo niet, misschien het woordje “dat” vervangen door “als”..

    @Jaap:
    En alle Samsungs sinds 2007/8 lijken een beetje of heel erg veel op een van de iPhones. Alles eromheen ook, inclusief reclame en dozen.

  15. Ik vindt het maar lelijk, dun, lelijk scherm, lelijke achterkant, te kleine camera, apple logo op de voorkant, lelijke volumeknoppen, te dun, scherm loopt tot de rand en een rare naam.. En bovendien is dit design gewoon gebaseerd op de iPhone 4, de metalen rand en twee kanten glas

  16. Home knop lijkt wel toch te zijn in plaats van een echte knop… Dat idee zou wel eens mooi kunnen zijn, alleen vrees ik dat het dan wel een erg gevoelige knop wordt. 😮

  17. Is gewoon een platte 4s

  18. Origineel geplaatst door Bubbly
    Voor veel mensen zal het jammer zijn dat dit design nooit werkelijkheid wordt.Heeft Apple ergens gezegd dat dit nooit werkelijkheid wordt dan? Zo niet, misschien het woordje “dat” vervangen door “als”..@Jaap: En alle Samsungs sinds 2007/8 lijken een beetje of heel erg veel op een van de iPhones. Alles eromheen ook, inclusief reclame en dozen.

    En de iPhone lijkt weer verdomd veel op de LG Prada….kom op..bijna niks van de iPhone is origineel en ook allemaal gejatte ideeen.

  19. Lekker doelloos al die mensen die iets ontwerpen wat nooit uit zal komen!

  20. Onzin!! Onzinnig ontwerp waar niets mee gebeurt. Als je dan wil fantaseren, ga dan ook echt los ipv kleine aanpassingen maken. En noem het ding niet naar SJ. Dit is geen eerbetoon. Ik vermoed er er vele onderdelen zijn die Steve totaal niet aan zouden staan.

  21. en waar is de speaker op het frontpanel ?

  22. Origineel geplaatst door Boontjes
    Lekker doelloos al die mensen die iets ontwerpen wat nooit uit zal komen!

    Wat is er doelloos aan ? Is gewoon een goede oefening voor een designer (in opleiding).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.