Reacties voor: iPhone-simulator voor webapps (Windows)

iBBDemo is een Windows-applicatie waarmee je iPhone-websites op je Windows-pc kunt testen. Het werkt alleen met webapps.
Lees het complete artikel → iPhone-simulator voor webapps (Windows)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Slim bedacht. Ik gebruik als niet-ontwikkelaar trouwens de gratis Mac app iPhoney om websites te testen/bekijken in iPhone layout.

  2. ik heb voor de site http://www.justhit.it gebruik gemaakt van de iphone emulator voor de mac, uit de SDK.

    (maarja, ik heb een mac ;-))

  3. Kijk daar is waar ik lang op heb gehad.

    En voor de iPhone kijkers 

  4. Als je Safari op Windows op z’n smalst zet kom je al aardig in de buurt van de iPhone. Het pixelneuken kan ook wel achteraf via de iPhone zelf…

  5. Het pixelneuken kan ook wel achteraf via de iPhone zelf…

    Ja je heebt geleuk, ik had eigenlijk gehoopt dat je je eigen bestanden kon openen zodat je niet steeds hoeft te uploaden. Dat is waarom het handig zou kunnen zijn.

    Dus een puntje waar op het verbeterd moet worden en ook moeten er betere afbeeldingen worden gebruikt want als je klikt op de + dan zie je duidelijk dat het een screenshot is 😛

  6. Nadeel is wel dat Safari op de iPhone toch net iets anders rendert dan op de desktop. Fonts renderen over het algemeen wat groter. Dit verschilt van site tot site en heeft met name te maken waar en hoe in de CSS de fontgrootte wordt gedefinieerd.

  7. Origineel geplaatst door eMilt
    Nadeel is wel dat Safari op de iPhone toch net iets anders rendert dan op de desktop. Fonts renderen over het algemeen wat groter. Dit verschilt van site tot site en heeft met name te maken waar en hoe in de CSS de fontgrootte wordt gedefinieerd.

    Vergeet niet dat de iPhone geen schuifbalken heeft…

  8. Klopt geen moer van…

    check maar eens met deze site (https://www.iculture.nl), dat ziet er wel heel anders uit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.