Reacties voor: Mogelijke verpakking iPhone SE gefotografeerd, bevestigt 16GB-versie

Er is een foto op internet verschenen waarop de mogelijke verpakking van de iPhone SE te zien is. Deze bevestigt niet alleen de naam, maar laat ook zien dat er een 16GB-versie op de markt komt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik heb liever 32gb eigenlijk… 16 is me net te weinig en 64 is mij t veel en zorgt er vast voor dat hij 100$ duurder wordt…

  2. Zijn ze ook lekker slim bij Apple, 16gb is voor de meeste mensen te weinig tegenwoordig, dus als ze 32 gb zouden verkopen dan zou bijna iederen de 32 gb variant nemen.
    Dat is nl het meest ideaal.

    Nu zullen velen overstag gaan en toch de 64 gb “moeten” kopen (zoals ik) en “rechtvaardigt” het dat Apple 100 euro meer kan vragen.

    Zeer irritant, maar het is niet anders

  3. Zucht… Maar misschien lossen ze het pp met een subspec camera (2Mb)

  4. Goed nieuws! 8gb of 16gb in 2016, dat is wat ik wil!
    – heeft nog nooit iemand gezegd.

  5. 8 GB is tegenwoordig veeeel te weinig. Voor veel gebruikers zou 16 GB nog te doen zijn. Maar inderdaad 32 GB zal wel niet leverbaar worden, dus wordt het 64 GB.

  6. Dus gewoon iPhone SE, geen 5 er meer voor.

    Lijkt me ook veel logischer. Afstand nemen van dat oude nummer.
    Zal denk ik dan gewoon staan voor slim / smaller edition!!!
    Net als dat ze een plus variant hebben.

    Special edition of enhanced, wat ik eerder ben tegengekomen, lijkt me te onwaarschijnlijk.

  7. Apple heeft toch dat kleinere apps mogelijkheid ingevoerd doormiddel van later ingevoegde data. Dus daarom toch 16gb denk.

  8. 👎🏼

  9. Kan niet wachten gaat deze zeker kopen.

  10. Waardeloos anno 2016 een 16GB smartphone voor een hoofdprijs weer. Dit wordt het hem niet.

  11. Origineel geplaatst door Daejji
    Zijn ze ook lekker slim bij Apple, 16gb is voor de meeste mensen te weinig tegenwoordig, dus als ze 32 gb zouden verkopen dan zou bijna iederen de 32 gb variant nemen.
    Dat is nl het meest ideaal.

    Nu zullen velen overstag gaan en toch de 64 gb “moeten” kopen (zoals ik) en “rechtvaardigt” het dat Apple 100 euro meer kan vragen.

    Zeer irritant, maar het is niet anders

    Het is gewoon slim van Apple 🙂 Als ze begonnen met een 32GB als instap zouden er maar weinig mensen de upgrade naar 64GB doen. ‘100 Euro voor maar 32GB? Oplichters! Ik heb aan 32GB wel genoeg…’ Nu krijg je voor 100 Euro het viervoudige.

  12. Jullie zijn allemaal niet de gemiddelde iPhone koper. De meeste mensen die hier reageren zullen niet genoeg hebben aan 16gb. Inclusief mijzelf, ik heb zelf een 128gb en ik zal de laatste zijn die zegt dat ik zelf genoeg zou hebben aan 16 om comfortabel te leven. Maar dat is voor lang niet iedereen zo.

    Mensen die niet zo belachelijk veel op hun iPhone willen hebben als jullie en ik, is 16gb meer dan genoeg. Zij willen geen games van 2gb op hun iPhone hebben, en 40gb aan foto’s. Laat hun dan minder betalen voor 16gb. Dan betalen wij wat meer voor 64gb.

  13. Origineel geplaatst door Pieter
    Jullie zijn allemaal niet de gemiddelde iPhone koper. De meeste mensen die hier reageren zullen niet genoeg hebben aan 16gb. Inclusief mijzelf, ik heb zelf een 128gb en ik zal de laatste zijn die zegt dat ik zelf genoeg zou hebben aan 16 om comfortabel te leven. Maar dat is voor lang niet iedereen zo.

    Mensen die niet zo belachelijk veel op hun iPhone willen hebben als jullie en ik, is 16gb meer dan genoeg. Zij willen geen games van 2gb op hun iPhone hebben, en 40gb aan foto’s. Laat hun dan minder betalen voor 16gb. Dan betalen wij wat meer voor 64gb.

    Exact Peter! Je slaat de spijker op z’n kop! Ik zet er op wat ik nodig heb. De rest gaat via de cloud. Heb een 16 GB iPhone 5S en nog 4,9 GB over heb echt niet meer nodig. Deze 16 GB iPhone SE ga ik zo gauw als het kan bestellen!

  14. Laat maar komen.
    Ik vind de 6/6S te groot, maar mijn 4 is nu wel aan vervanging toe. En 16 GB is groot genoeg voor mij.

  15. Vind dit weer een vreemde redenering in dit artikel. Alsof je een “lichte” gebruiker bent wanneer je uitgesproken mening hebt over het formaat scherm (bijv. in dit geval omdat de tel niet meer echt praktisch is als handheld). Veel van deze gebruikers zijn behoorlijk loyaal geweest aan Apple en krijgen na meer dan 2 jaar wellicht eindelijk een goed (van deze tijd) alternatief voor hun oude iPhone5 (s), zónder dat ze daarbij moeten overstappen naar een ander platform en ecosysteem (waar velen door de jaren heen alleen al aan muziek en apps honderden zo niet duizenden euri aan hebben uitgegeven) . En dan is 16gb kennelijk wel goed voor deze groep? Het is niets meer dan geldklopperij van Apple omdat zelfs Apple anno 2016 geen extra 100 euro meer kan vragen voor een schamele 16gb erbij… Maar 64gb in totaal? Dat kan dan weer wel. Heel veel gebruikers zullen eenvoudigweg gedwongen zijn om toch de 64gb upgrade te doen. Het OS en een beetje filmen en foto’s maken, paar apps en liedjes en poof 16gb down the drain. Nee, het begrip “lichte” gebruikers staat geheel los van het schermformaat al denken heel wat auteurs van techsites dat dit anders is…

    @Pieter: Ken echt geen mensen die nog nooit tegen de 16gb grens aanliepen. Er zulleb er zeker wel zijn zoals jij, maar heb bij tientallen “lichte” gebruikers gezien dat de opslagcapaciteit een probleem vormde (zéker toen OTA ios updates nog veel meer ruimte vergden dan nu).
    Maar alleen al voor IOS heb je een paar gb nodig. En zodra je filmpjes wil maken of foto’s schieten de mega- en voor je het weet giga bytes er zo doorheen.

  16. Het is heel simpel. Als niemand meer een 16gb versie zou bestellen, dan is het heel gauw afgelopen met die modellen. Maar blijkbaar is er (veel!) vraag naar, anders zouden ze het echt niet doen. De mensen die er niet genoeg aan hebben nemen tóch wel de 64gb 🙂

  17. Zucht hele lange zucht
    Goeie verkoop truuk lekker goedkoop maarja na2 maanden iphone vol maak er gewoon 32 Gb van schandalig

  18. Origineel geplaatst door Pim.: Zucht hele lange zucht
    Goeie verkoop truuk lekker goedkoop maarja na2 maanden iphone vol maak er gewoon 32 Gb van schandalig

    Ik mis de ‘vertaal’ knop onder je bericht.

  19. Ik hoop dat ie ook snel in NL te krijgen is en dat het een premium toestel is. Harder/zachter drukken op het scherm maakt mijn persoonlijk niet uit.

    En toch denk ik dat ie gewoon 6 SE heet. Waarom ineens zonder nummer? Kijk eens achterop een 6S. Daar staat iPhone S.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.