Reacties voor: Waarom de iPhone SE nog steeds een prima toestel is

De iPhone SE is een prima keuze voor mensen die een compact toestel zoeken met relatief nieuwe technologie. Zeker nu de opslag is verdubbeld krijg je meer voor hetzelfde geld.

Reacties: 14 reacties

  1. De SE is zeker een enorme aanrader. Vooral de batterij duur vind ik het beste. Ook omdat de prijs laag is.

  2. Met deze titel lijkt het net of de SE al jaaaaaaren oud is.

  3. Uit benchmark komt de SE ook bijna altijd beter uit de bus dan de 6S. Het heeft dezelfde interne onderdelen, maar deze hoeven een kleiner scherm aan te sturen. Batterij is ook bijzonder goed.

  4. SE is super. Geen behoefte aan een IPad mini aan mijn oor. Lekker compact toestel, moderne techniek, niks mis mee.
    Compacte model mogen ze van mij blijven voeren in assortiment.

  5. Ik ben al maanden een blije eigenaar van de SE, inderdaad om het formaat, én de opslag. Dat de accu zo lang meegaat is ook helemaal niet erg! 🙂

  6. Het is inderdaad een heel mooi toestelletje, maar voor prive vind ik hem echt net te klein.
    Ik heb ook pas de overstap na de iphone gemaakt sinds de iphone 6, ik vind 4,7 inch scherm formaat gewoon net iets fijner.

    Gelukkig is er keuze nu dus en niet 1 formaat.

  7. Ben in het bezit van een SE en het is inderdaad een heel fijn toestel. Met name de snelheid en de batterijduur. Het komt er uiteindelijk op neer wat je belangrijker vindt: een toestel dat voldoende schermruimte biedt op het moment dat je rustig ergens zit, of een toestel dat makkelijker te bedienen is op de momenten dat je onderweg bent.

  8. Ik had van mijn werk afgelopen sept een Iphone se gekregen. Voor prive had ik tot afgelopen weekend zelf een Htc Desire 816, een enorm bakbeest.

    De SE van mijn werk was tevens mijn 1e kennismaking met Iphone. Dit is mij zo goed bevallen dat ik nu prive afgelopen weekend ook een SE heb aangeschaft. Wat een opluchting om weer een kleiner toestel bij me te hebben, met racefietsen en andere sporten is het veel makkelijker mee te nemen. En ook in de broekzak veel prettiger. Ik ben echt blij dat ik de knoop heb door gehakt en voor een compact toestel heb gekozen. Ik zat eerst nog te twijfelen of ik een one plus 3t zou kopen, maar heb er geen moment spijt van. Ik hoop dat Apple nog lang 4inch smartphones blijft maken!

    Heb er btw een spigen hoesje omheen zitten waardoor hij net iets robuuster is en niet zo glad is.

  9. Helemaal mee eens Gonny en een nog mooier design ook, is mijn mening.

  10. @Nick: goede keuze, welkom bij de club!

  11. Binnenkort mijn abonnement verlengen..twijfel tussen iPhone 6s en iPhone se.
    Merk wel dat bijna iedereen zo blij wordt van die iPhone se😃 upgrade van iPhone 5s. Het design van de 5 series vindt ik zo wie zo mooier, met name de antenne banden en de uitstekende cameralens vindt ik minder fraai…

  12. Origineel geplaatst door Carlo Drieënhuizen
    Binnenkort mijn abonnement verlengen..twijfel tussen iPhone 6s en iPhone se.

    Merk wel dat bijna iedereen zo blij wordt van die iPhone se😃 upgrade van iPhone 5s. Het design van de 5 series vindt ik zo wie zo mooier, met name de antenne banden en de uitstekende cameralens vindt ik minder fraai…

    Ik heb dezelfde upgrade gedaan, ben uiteindelijk voor de 6s gegaan omdat er een aanbieding was. Het is gewoon een kwestie van voorkeur: groter scherm / meer batterijduur? Ik ben erg blij met de 6s, en ben al vrij snel gewend aan het grotere scherm (voor mij nog steeds met 1 hand bedienbaar). Ik weet zeker dat ik ook blij was geweest met de SE, maar omdat het voor mij toch niet zoveel scheelde in prijs ging ik maar voor de 6s. Uiteindelijk komt het natuurlijk neer op je eigen voorkeur.

  13. De iPhone SE is inderdaad een super model voor wel minder geld. Zelfs met Apple Watch en intensief gebruik van de iPhone gaat deze alsnog een goede dag mee. iPhone 6s is toch wat fijner voor degenen die snelheid en een iets groter scherm willen.

  14. Net toch nog maar even snel een Iphone 5SE 64 gb rose voor het vrouwtje bij de KPN winkel gescoord.
    Toestel was los 460 euro.. dat klinkt toch een stuk beter dan die 489 euro die Apple tegenwoordig voor een 32gb variant vraagt.

    Heb zelf ook de SE 64GB en ben daar erg tevreden over. De 5s van haar begint toch wel wat mankementen te vertonen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.