Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone SE Plus krijgt Touch ID in scherm of zijknop’

Volgens een geruchtenlekker heeft Apple drie nieuwe iPhone SE-modellen in ontwikkeling. Eén ervan is voorzien van Touch ID in het scherm. Het lijkt erop dat het hierbij gaat om de iPhone SE Plus, waar al eerder over werd gesproken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Apple zou op deze manier wel een klein beetje een blad uit het boek van Samsung nemen: de markt overspoelen met toestellen met relatief kleine variaties. Aan de ene kant begrijp ik het, aan de andere kant was het ‘vroeger’ wel lekker helder. Er was een topmodel en het topmodel van vorig jaar is een goedkoper alternatief. Nu zijn er tap van keuzes. Aan de ene kant mooi, aan de andere kant verwarrend.

  2. Een SE met 6.1″ scherm. Nice!

  3. Origineel geplaatst door Oude sok
    Apple zou op deze manier wel een klein beetje een blad uit het boek van Samsung nemen: de markt overspoelen met toestellen met relatief kleine variaties. Aan de ene kant begrijp ik het, aan de andere kant was het ‘vroeger’ wel lekker helder. Er was een topmodel en het topmodel van vorig jaar is een goedkoper alternatief. Nu zijn er tap van keuzes. Aan de ene kant mooi, aan de andere kant verwarrend.

    Het kan ook zijn dat ze er meerdere ontwikkelen en dan testen welke het beste is en die uiteindelijk uit brengen.

  4. Ik hou het liever bij toestellen met FaceID.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.