iPad Air 4 met kleuren

Reacties voor: ‘Apple legt nieuwe iPhone SE en iPad Air vast in Euraziatische database’

Apple heeft in de Eurasian Economic Commission-database modelnummers voor een nieuwe iPhone en iPad vastgelegd. Het gaat hier vermoedelijk om de nieuwe iPhone SE en iPad Air.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Waneer zullen de nieuwe iPad pro’s komen ?

  2. Echt Apple gaat toch niet zo stom zijn de SE zo snel te vernieuwen, laat ze dat geld nu gewoon in hun zak houden.
    De huidige SE is van de iPhone 11 wat meer dan prima is, ja de batterij niet altijd geweldig(maar daarvoor kop je de SE en niet een high end model met dikke batterij).

  3. @Dennis: Ik denk juist dat een nieuwe heel goed zou zijn. Ik denk dat de meeste mensen die iets minder uit willen geven aan een telefoon nog steeds niet zitten te wachten op een toestel van jaren uit. Om de onderkant van de markt meer mee te pakken is het denk ik juist goed om een mooie up to date optie in dit segment te hebben.

    Toevoeging: onderkant van de iPhone markt, ik bedoel hier niet de smartphone markt in het algemeen.

  4. @Dennis: ja ik denk wel dat het belangrijk is om na paar jaar toch te upgraden want anders gaan mensen en gebruikte kopen denk ik wat ook prima is maar voor Apple minder, en de batterij dat blijft dezelfde dus de duur ook. Maar mensen met deze toestellen zijn niet anders gewend ik heb een gebruikte mini 12, ik snap het gezeur over de zogenaamd slechte accu niet van de mini 12 niks geen probleem maar zelfde verhaal ik kom van oude se en 8…. Ik wil geen se meer ze laten het model te stok oud worden zelfde bij de instap iPad het hoeft voor mij niet meer ik koop liever een gebruikte hoger segment en de prijzen gaan snel ik heb mini 12 128gb voor 400€ , nou die heeft flink afgeschreven in ruim een jaar. Alleen de Watch se is nog interessant die heeft dat probleem niet, ik heb m is prima ( ook gebruikte trouwens)

  5. @Maupi: de concurrent van iCulture meent dat juist de pro er aan zit te komen komend event, zien wie gelijk heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.