iPhone 14 camera's

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple onderhandelt over prijs OLED-scherm voor iPhone SE 4’

Apple is volgens geruchten aan het onderhandelen over de schermen van de iPhone SE 4. De vierde generatie krijgt een 6,1-inch OLED-scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ze kunnen gewoon de iPhone XR pakken, alleen oled schermpje erin stoppen en klaar nieuwe goedkope SE.

    Reageer op Dennis

  2. Maak gewoon gebruik van de iPhone 13 mini. Niet iedereen zit te wachten op weer zo’n bakbeest. Ik denk dat een SE in mini-formaat het echt goed zou doen.

    Reageer op Paul

  3. @Paul: Als dat het geval was geweest hadden de iPhone 12 mini en 13 mini ook beter verkocht dan men had verwacht. Om er een SE ervan te maken zal geen verschil maken ten opzichte van de andere mini’s.

    Reageer op Lemco

  4. Volgens mij is dat nog te snel, een se op basis van de mini 13 . Zou dan nog 1-2 jaar moeten duren voordat dat zou gebeuren. Apple vond de resultaten te weinig maar ten opzichtte van andere merken waren de verkopen nog wel goed. En de goedkope grote telefoon bleek ook nog niet het beoogde succes. Opzich zou een kleine se het vermoedelijk wel goed gaan doen. Zit wel overlapping in in de liefhebbers van goedkoper en de liefhebbers van wat kleiner. Bovendien de huidige se heeft netto een kleiner scherm dan de mini 13. Dat de gebruikers zijn dit ook nog gewend.

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.