iPhone SE 2020 review achterkant in de dock.

Reacties voor: ‘Volgende 4,7-inch iPhone SE komt in 2022 en heeft 5G’

Volgens analisten staat de volgende iPhone SE nog steeds in de planning voor 2022. De 4,7-inch iPhone SE zou voorzien zijn van 5G en houdt hetzelfde uiterlijk. De verbeteringen zitten vooral binnenin.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Volgend jaar komt er geen nieuwe SE, dit is Apple goedkoopste toestel.
    Dit toestel heeft geen 2 jaarlijkse release nodig, en zou zonde van Apple centen zijn om ook dit constant te vernieuwen.

    Ze moeten niet Samsung enzo achterna gaan, alles maar constant vernieuwen om te vernieuwen om de 1 A 2 jaar.

  2. die SE kannibaliseert alleen maar de 12 mini (of 13 mini). mss moeten ze deze SE reeks maar stopzetten ten faveure van de mini’s

  3. Onzin dit, de SE is een prima prijs-kwaliteitverhouding en zal de komende jaren in het assortiment blijven. De SE wordt ook als Apple’s budget toestel gezien, prima hardware uit het verleden met de nodige features van een model die voor de SE gelanceerd is.

    Als er harde in zou zoals een snellere chip en 5G komen zou dat de prijs alleen maar opschroeven. En voor die doelgroep is het nieuwste niet de prioriteit.

  4. Dat design wordt te lang door gebruikt , vind ik bij de instap iPad ook. Doe de xr als se met nieuwe chip. Dan heb je moderner ontwerp en gewoon lcd vanwege de prijs.

  5. @peter: heel ander prijs niveau, dan jaag je mensen of naar droid of naar een 2 jaar oude gebruikte iPhone ( ook prima 👍🏻)

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt na nieuwe voorspelling van Apple-analist Ming-Chi Kuo.

  7. Wel wat armoede wanneer nog weer een keer de iPhone 6 uitgebracht wordt, want daar komt t op neer , wat is er qua uiterlijk veranderd? Aluminium is glas geworden en t logo staat nu in t midden. Vooral wanneer je een iPhone 6 en een iPhone se 2020 in een hoesje voor je op tafel legt en je hebt beide keren de zwarte versie, nou vertel t maar welke is welke….

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe informatie.

  9. Ben nu toch wel benieuwd hoeveel SE toestellen er over de toonbank gaan?

  10. @Iphonefan123:

    Privé gebruik geen idee zakelijk heel veel, dit is het ideale toestel daar voor.
    Hij is goedkoop in aanschaf en voor de meeste gebruikers prima, dan hoef je geen dure 11/12 te kopen voor iedereen.

  11. (Red.) Gerucht van Nikkei toegevoegd.

  12. De SE heeft altijd dezelfde chip . Ja er zijn er ook al maar liefst 2 uitgebracht.

    Men ziet steeds wel snel “tradities” hoor , terwijl andere “tradities “zoals de S versies heel snel worden afgeserveerd vind ik wel s wat apart allemaal, en t blijkt ook niet altijd te kloppen zoals met de instap iPad , die meende men elke 12 maand te zien verschijnen, dat is al s 18 maand geweest en daar begon Apple ook plots met nog weer een jaar de oude chip erin. Daarbij het heeft 4 jaar geduurd voor de 2e SE kwam, dan volgens “traditie” komt de derde in 2024 uit., deze tradities bestaan gewoon niet mensen, soms doen ze t idd op dezelfde manier en andere keer weer niet.

  13. Ik hoop dat mijn 1e generatie SE het nog even volhoudt tot Maart. Ik heb al een keer de accu vervangen, maar hij heeft nooit de capaciteit terug gekregen als toen die nieuw was. Zou wel mooi zijn, dan heb ik de SE2 over kunnen slaan.

  14. Origineel geplaatst door Leo
    Wel wat armoede wanneer nog weer een keer de iPhone 6 uitgebracht wordt, want daar komt t op neer , wat is er qua uiterlijk veranderd? Aluminium is glas geworden en t logo staat nu in t midden. Vooral wanneer je een iPhone 6 en een iPhone se 2020 in een hoesje voor je op tafel legt en je hebt beide keren de zwarte versie, nou vertel t maar welke is welke….

    Dit is dus iets voor diegene die waarde hechten aan het laten zien dat ze een nieuw toestel hebben. Ik heb zelf de SE2020 en de iPhone 8 en eerder is veel trager. Daar ga ik niet voor. Echter dit formaat, scherm en touchid vind ik persoonlijk ideaal. Dus voor mij een dikke plus. Sterker nog, ik vind het zelfs beter dat mijn toestel een “oud model” is, dan is de kans op gejat worden ook een stuk kleiner. Ik hoef niet zo nodig te laten zien dat ik het nieuwste model heb of kan betalen.

  15. @GloriouS: nou de 8 is nog vlot genoeg hoor. Maar men zou heel makkelijk een iets frisser model uit kunnen brengen omdat er nu al zolang toestellen zijn met een notch dat t nu tijd wordt voor een notch op de SE en dan zie je er nog steeds niet ultra modern uit want sinds de 8 er bijna tegelijk met de 10 uitkwam is de notch eral

  16. @Leo: Dat is de iPhone 12 mini

  17. @GloriouS: nee die bedoel ik niet, de iPhone X , dat ontwerp is alweer jaren oud. De 12 heeft die voorkant nog steeds. ( dat de iPhone SE klein moet zijn hebben we er met zijn allen bij bedacht, ik heb m ook liever kleiner maar de 10 opnieuw uitbrengen met een nieuwere chip kan ook)

  18. (Red.) Artikel bijgewerkt met info van Ross Young.

  19. We krijgen geen nieuwe SE 2 jaar later, dit zal echt geen slimme stap zijn.
    De huidige 11 is meer dan snel zat aangezien het een 11 is van binnen(Op de batterij na), en is dus nog lang niet aan vervanging toe zeker niet als budget model.

    Zeker door de vele chiptekorten is al helemaal niet slim te doen, en dat de huidige se2020 nog prima minimaal 2 jaar mee kan(Voor dat er een opvolger zou kunnen komen).

  20. @Dennis: Je kunt maar zo s gelijk hebben! Uiteindelijk is de iPhone 8 een hele tijd de SE geweest. En de Watch 3 was daar de SE. Ik denk dat ze alleen een se doen als er niet een verouderd model is welke die rol kan vervullen. En de huidige se is nog goed genoeg als je ziet hoelang de 8 verkocht is, daarbij als ze alleen de chip ver vangen is het helemaal vrij nutteloos, ik vervang mijn 8 niet voor een se, dezelfde op chip na, dan upgrade je alleen als je chip helemaal op is want je upgrade alleen voor de chip niet voor het ontwerp, nieuwe accu heb je ook voor enkele tientjes dus ook dat is een slechte reden

  21. Heb een 11 Pro en m’n vriendin een X, maar ook haar oude 8 hebben we nog als reserve met een prepaidkaartje, eerlijk gezegd ligt die zo heerlijk in de hand, lekker plat, weegt niks, en kan echt nog alles aan.
    Snap best dat ze toch weer een vernieuwde SE uitbrengen, is heus wel weer een doelgroep voor.

  22. Waarom wordt er niet aan gedacht om een iPhone SE 4.7 met OLED te maken? Is dat zo moeilijk?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.