Reacties voor: Keuzes: iPhone SE 2020 of wachten op de iPhone 12?

Sta jij voor het dilemma of je voor de iPhone SE 2020 moet kiezen of moet wachten op de iPhone 12? Welke aankoop geeft het beste waar voor je geld? Dat ligt vooral aan je voorkeuren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Wachten

  2. Sowieso wachten op de 12!

  3. Ja de mogelijke kleine 12 lijkt mij ook wel wat.
    Maar ook de se hou ik in de gaten.
    Heb nog twee goede iPhone s de se (1) en de 8.

  4. Ik schaf pas een nieuwe iPhone aan zodra er één zonder notch komt. Vooralsnog doet mijn iPhone X het nog meer dan prima. Een display zonder notch is voor mij pas innoverend genoeg om naar een nieuw model over te stappen.

  5. Ik wacht op een iPhone met kleinere notch, bijna geen randen aan het scherm minstens dubbele camera. De 5.4 inch lijkt hier sterk aan te voldoen dus ik wacht op deze! Deze kan ik tenminste met 1 hand bedienen.

    De 6.1 inch is zeker ook interessant maar te lastig om met 1 hand te bedienen…

  6. Origineel geplaatst door Mike
    Ik schaf pas een nieuwe iPhone aan zodra er één zonder notch komt. Vooralsnog doet mijn iPhone X het nog meer dan prima. Een display zonder notch is voor mij pas innoverend genoeg om naar een nieuw model over te stappen.

    Het prachtige SE ontwerp voldoet daar aan

  7. Met mijn 7 met slecht 32G en een snel leeglopende batterij, leek het leuk om de tijd te overbruggen met de nieuwe SE met 128G.
    Ik sla nu dus wel een jaar of meer over!
    Vind bovendien face-id zonder mogelijkheden voor touch-id (nog) helemaal niks.

  8. Origineel geplaatst door Mike
    Ik schaf pas een nieuwe iPhone aan zodra er één zonder notch komt. Vooralsnog doet mijn iPhone X het nog meer dan prima. Een display zonder notch is voor mij pas innoverend genoeg om naar een nieuw model over te stappen.

    Samsung? 😛

  9. Sowieso wachten. Ga toch niet terug naar touch-id. Zou wat zijn.

  10. Mijn iPhone 6 van het eerste uur is toch wel aan vervanging toe. Ben verder prima tevreden over het model dus voor mij is de SE de enige keuze. Ik gebruik mijn telefoon niet genoeg om meer dan 500 euro te rechtvaardigen.

  11. 6,7 inch… heb je dan niet een iPad mini in je hand ipv een iPhone?

  12. Origineel geplaatst door Paul
    Mijn iPhone 6 van het eerste uur is toch wel aan vervanging toe. Ben verder prima tevreden over het model dus voor mij is de SE de enige keuze. Ik gebruik mijn telefoon niet genoeg om meer dan 500 euro te rechtvaardigen.

    Exact mijn gedachte. Ik zit niet op social media, speel geen games. Luister wel veel muziek, podcasts, mail, browsen, bank en andere geldzaken. Daarnaast zijn NOS en iCulture meest geopende apps. Ik heb de zwarte iPhone SE 64 GB besteld. Kan ik net als met de 6s ook weer 3 en een half jaar mee doen. Beng voor Buck! 🤑

  13. Ik wacht sowieso op de 12. Nu nog prima uit de voeten met iPhone X met 256 GB. Gebruik telefoon veel voor foto en video dus dan zou het volgens de geruchten zonde zijn om nu al de SE te kopen en met de 12 straks spijt te hebben.

  14. Met de komst van se plus toch wel aan de twijfel om te wachten.

  15. Origineel geplaatst door David
    Ik wacht op een iPhone met kleinere notch, bijna geen randen aan het scherm minstens dubbele camera. De 5.4 inch lijkt hier sterk aan te voldoen dus ik wacht op deze! Deze kan ik tenminste met 1 hand bedienen.

    De 6.1 inch is zeker ook interessant maar te lastig om met 1 hand te bedienen…

  16. Wachten op 12

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.