Reacties voor: Concept van nieuwe iPhone SE toont volledig scherm

Hoe kan een toekomstige versie van de iPhone SE er uit zien? In een concept is een nieuw model van deze compacte iPhone te zien. In het concept is uitgegaan van een volledig scherm dat loopt tot de randen van het toestel.
Lees het complete artikel โ†’ Concept van nieuwe iPhone SE toont volledig scherm

Reacties: 11 reacties

  1. Bryan dacht, hey !, er is van de SE nog geen concept plaatje gemaakt [start photoshopper]

    ๐Ÿ™‚

    Ik geloof dat Sharp het patent heeft om LCD schermen in elk gewenste vorm te snijden, en dus eventueel gaten, maar ik zie Apple, Sharp nog niet kopen ๐Ÿ™‚

  2. Haha, die oorspeaker gaat รฉcht niet zo verwerkt worden. Ook niet in de iphone 8/X/Edition of whatever.

    Wat ik wel aardig vind aan dit concept; ik vraag me af wat Apple toch met dat ”functiepaneel” wil in de iPhone 8/X/edition. In dit concept zie ik het batterijpercentage etc. terugkomen. Zou opzich redelijk logisch zijn, want heeft Apple bij de volgende iPhone bovenaan in het scherm wel ruimte hiervoor? Aangezien de leaks een merkwaardige bezel laten zien bij de nieuwe iPhone…

    Ik ben benieuwd:)

  3. Whoooooooooooo!!! Dit is gaaf. Als deze komt dan sta ik voor t eerst Dรผsseldorf. Heb hellemaal niets met de afgeronde shit van 6, 7 of 8. Geweldig.

  4. “Dat betekent dat er gebruikgemaakt is van hetzelfde blikkerige uiterlijk met dezelfde frame, knoppen en ingangen.” Jammer van deze negatieve toon, dit is gewoon een schitterend ontwerp, veel gebruikers kiezen voor de SE puur voor t ontwerp.

  5. Als ze het speakertje zo in het scherm gaan verwerken, eet ik mijn schoen op.. Niet erg goed doordacht concept, en ben het eens dat dit model erg blikkerig en out-dated is.

  6. Origineel geplaatst door Henk
    โ€œDat betekent dat er gebruikgemaakt is van hetzelfde blikkerige uiterlijk met dezelfde frame, knoppen en ingangen.โ€ Jammer van deze negatieve toon, dit is gewoon een schitterend ontwerp, veel gebruikers kiezen voor de SE puur voor t ontwerp.

    Viel mij ook al op, en ook (verder) helemaal eens dus.

    Uitglijder van de 1e orde dit ๐Ÿ˜–
    Smaken verschillen, sommige mensen houden kennelijk meer van ‘t plastiekerige uiterljk van de 6 en 7 ๐Ÿ˜,
    maar deze vergelijking van Benjamin K. raakt kant nog wal.
    ‘t Taalfoutje erbij maakt de zelfdiskwalificatie compleet…

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Origineel geplaatst door Xeno
    Bryan dacht, hey !, er is van de SE nog geen concept plaatje gemaakt [start photoshopper]

    ๐Ÿ™‚

    Ik geloof dat Sharp het patent heeft om LCD schermen in elk gewenste vorm te snijden, en dus eventueel gaten, maar ik zie Apple, Sharp nog niet kopen ๐Ÿ™‚

    Beste Apple heeft relaties met Foxxcon.
    En Foxxcon heeft 66% aandelen van Sharp ๐Ÿ™‚
    Dus eigenlijk wordt er wel displays gemaakt die vanuit Sharp komen ๐Ÿ˜›

  11. Wist ook niet wat ik zag, maar “blikkerig” heeft de schrijver nu maar veranderd in “hoekig”.
    Hoe hij nou op blikkerig kwam is me een raadsel, degelijkheid troef.
    Overigens zou een groter scherm in hetzelfde buitenmaatje super zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.