Reacties voor: Kuo: ‘iPhone SE 2 verschijnt eind maart 2020, productie start in januari’

Wanneer kunnen we de iPhone SE 2 verwachten? Volgens een betrouwbare bron is de release van de iPhone SE 2 gepland voor eind maart. De massaproductie zou van start gaan in januari.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik snap die hele wens om een SE niet, de iphone 8 is een prima en beter alternatief.

  2. Wanneer kunnen we de se 2 verwachten? Nooit!

    Die komt er niet er komt een update vd iPhone 8 voor een voordeligere prijs.

    Die gaat niet se 2 heten en is dat ook niet.

    Enige overeenkomst met de se is dat een oud model opnieuw gebruikt wordt voor de middenklasse markt. ( budget heeft Apple nooit)

    Daarna heeft Apple zich zelf klem gezet met alle dure schermen camera’s Face ID s dus weer een voordeligere na deze wordt moeilijker. Las vandaag toevallig dat Apple vanaf volgend jaar met lcd schermen stopt dus dan wordt het zelfs nog moeilijker of die oled schermen moeten in prijs zakken.

  3. @Rv: Ik denk dat de SE 2 wel komt. De iPhone 8 mag dan wel voordeliger zijn in aanschaf, maar je komt later in de knoei met securitypatches. Vergeet niet dat de iPhone 8 uit 2017 stamt en in de basis al 2 jaar oud is. De iPhone 8 was al voorzien van iOS 11, en zal tot iOS 15 ondersteund worden. De iPhone SE 2 zal leverbaar worden met iOS 13, en gaat door tot iOS 18. Dat is voldoende tijd voor de afschrijving. Hetzelfde geintje gaan ze uithalen, toen de iPhone SE uitkwam. Dus dit zal een toestel worden die op een iPhone 8 lijkt maar met de performance van de iPhone 11.

  4. @Leo:
    Eens. Het hele SE gebeuren is voor een klein deel vd markt (2 tot 4 miljoen is op wereldschaal niks) en dan heeft het geen zin om een nieuw toestel te ontwikkelen, zeker een A13 cpu is dan overkill.

  5. @JP: Toch zijn er wel veel die een klein toestel willen hoor! Die markt is wel groter dan wat jij zegt, kun je ook zien aan hoeveel kleine toestellen nog steeds gebruikt worden.
    Zijn nog steeds 4(s) en 5(c,s) in gebruik naast de se s , deze mensen willen over t algemeen graag weer klein en een groot deel vd 6/6s/7/8 gebruikers wil ook niet groter dan hun huidige toestel. Ook is er wel veel interesse in voordeliger toestel ook in opkomende markten. Verder is die 13 cpu eerst overkill maar gaan ze wel doen, ik snap wel waarom zo kunnen ze hem het langst nog aanbieden want hij kan nog vele iOS updates mee, wanneer men er een 11 in zet is dat niet het geval ook bij een 12 al minder.
    Bovendien de 8 heeft al a11 dus dan heeft de hele move weinig zin blijf die dan maar verkopen.
    Ik verwacht dat Apple deze opgefriste iPhone 8 strax aanbiedt ipv de huidige 8 en wel jaren gaat verkopen, ik denk aan 3 a 4 jaar , dan kunnen ze nog even vooruit bij Apple voor de klant die minder geld wil of kan uitgeven, daarna tja dan zitten ze vast met hun vlaggenschepen .
    Een se opnieuw ontwikkelen kan alleen voor mensen die puur klein willen, niet ook voordelig want dat wordt duurder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.