Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone SE 2 met glazen achterkant voor draadloos opladen’

De iPhone SE 2 zou volgens bronnen een glazen achterkant krijgen, inclusief draadloos opladen. Het zou voor het eerst zijn dat je zo'n compacte iPhone draadloos kunt opladen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Laat Apple zich maar eens focussen op minder producten. Ik ben van mening dat de focus weg is en daardoor er steeds meer fouten ontstaan zoals de laatste tijd.

  2. Graag 4,7 inch en niet 4 inch

  3. Origineel geplaatst door wvdh
    Graag 4,7 inch en niet 4 inch

    Die is al meer dan 15 maanden op de markt, genaamd de ‘iphone 7’ 😂

  4. Ik zie dat draadloze opladen niet zo. Op het nachtkastje is de kabel niet zo hinderlijk en in de auto is draadloos opladen eerder een nadeel dan een voordeel. En als je reist is een gewone oplader handzamer dan een draadloze.

  5. Origineel geplaatst door PP
    Ik zie dat draadloze opladen niet zo. Op het nachtkastje is de kabel niet zo hinderlijk en in de auto is draadloos opladen eerder een nadeel dan een voordeel. En als je reist is een gewone oplader handzamer dan een draadloze.

    Ik vind het alleen handig voor op m’n bureau, maar sinds wij flex werkplekken hebben op kantoor heeft het voor mij geen enkele toegevoegde waarde meer.

  6. Origineel geplaatst door PP
    Ik zie dat draadloze opladen niet zo. Op het nachtkastje is de kabel niet zo hinderlijk en in de auto is draadloos opladen eerder een nadeel dan een voordeel. En als je reist is een gewone oplader handzamer dan een draadloze.

    Dat dacht ik eerst ook, maar sinds ik een 8 plus heb en een QI draadloze lader zou ik niet zonder meer willen, nooit meer kabeltje erin maar gewoon neerzetten en klaar.
    Heb ondertussen ook een hoesje met draadloos laden voor de iPhone 6 van m’n vrouw, ook dat werkt perfect.

  7. Ik snap niet waarom ze er geen A11-chip in stoppen. Twee jaar geleden kwam de SE met een A9-chip, dus zou het logisch zijn dat ze er nu, 2 jaar later, geen A10-chip, maar een A11-chip in stoppen. Anders krijgt de SE2 er dus in vergelijking met de SE een oudere chip in. En dat wil toch niemand?

  8. Mijn X hoef ik maar 1 Keer in de 2-3 dagen op te laden en een draadloze heb ik niet.
    Mis ik het?? Ik weet niet beter eigenlijk. Het laden is meestal ‘s avonds als ik film of serie kijk.

  9. @PP: dat dacht ik in het begin ook. Dit tot ik m’n X had met een lifeproof case. Hoef nu niet het klepje niet te openen en sluiten, is het werk niet, maar weet niet of het klepje het lang vol zou houden.
    Zou het ook graag op m’n houder van m’n motor hebben.

  10. @Patrik: Mijn iPhone 8 plus zelfde ook maar 1 keer in de 3 dagen, vorige week zelfs 4,5 dag gered ongeveer voor die aan de lader moest.
    En dan gewoon kabeltje erin gaat prima.

  11. @Mark: welk hoesje het je voor de iPhone 6?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.