Reacties voor: iPhone SDK bevat nieuwe aanwijzingen voor GPS

In de iPhone Simulator zijn nieuwe aanwijzigingen gevonden voor GPS-ondersteuning op de toekomstige iPhone. Er wordt gesproken over NMEA, het protocol dat veel wordt gebruikt om positiegegevens van GPS-ontvangers uit te wisselen.
Lees het complete artikel → iPhone SDK bevat nieuwe aanwijzingen voor GPS

Reacties: 10 reacties

  1. Hoop dat er ook iets komt om het in de dock connector te stoppen zodat je toch straks GPS hebt voor de early adapters.
    Klinkt leuk, en als ze het al in de software bouwen… Wie weet?

  2. And what about Bluetooth GPS apparaatjes 😀

  3. Laat maar komen zou ik zeggen 😉

  4. Please van deur tot deur navigatie en please geen “troep” wat ik eraan moet hangen.

  5. Ach, hopelijk wel op een manier zoals bij Windows Mobile zodat meerdere apparaten tegelijkertijd de gegevens kunnen aanspreken van de GPS!

  6. Maargoed, de 2.0 firmware komt ook voor de huidige iphone, dus als Apple gewoon bluetooth gps apparaten toestaat zou ik al blij zijn!

  7. Ik hoop op een add-on voor in je dock, zo laat Apple de iPhone 1.0 niet in de steek en plaatsen ze ook een ingebouwde op de iPhone 2.0? Zo maken ze een goede indruk t.o.v. de klant en kunnen ze dubbel winst maken zowel op de add-on als de nieuwe iPhone want er zijn altijd zotten die niet genoeg nemen met de 1.0 en de nieuwe kopen of gewoon nieuwe klanten.

  8. Doe mij maar een add-on voor in je dock, dan werkt het immers ook voor de Ipod Touch.

  9. Interne GPS is een lekkere batterijvreter. Bluetooth ondersteuning is inderdaad een betere oplossing. G3, GPS… Hopelijk hebben ze aan een betere batterij gedacht…

  10. de add-on lijkt mij ook het beste.dan kunnen deze iPhones het ook gebruiken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.