Reacties voor: iPhone-screenshots bevestigen videoconferencing

Uit nieuw gelekte screenshots van Boy Genius Report blijkt andermaal dat Apple van plan is om videoconferencing op de nieuwe generatie iPhone te introduceren.
Lees het complete artikel โ†’ iPhone-screenshots bevestigen videoconferencing

Reacties: 25 reacties

  1. Gaaf!

  2. Apple kan dingen blijkbaar steeds slechter verborgen houden… Ik denk niet dat ze hier zo blij mee zijn aangezien er nu geen ‘revolutionaire’ verrassingen meer zijn.

  3. Ach ja.. Iedereen heeft het over de iPhone. Zodra het er is wil iedereen de nieuwe iPhone hebben

  4. @Anemmen:
    Klopt al is het wel zo dat er niet zo veel mensen gelijk “ons” constant de laatste nieuwtjes in het oog houden ๐Ÿ™‚

    En eerlijk gezegd.
    Het grote nieuws van de iphone met front camera is al langer uitgelekt.
    Dus waarom deze optie verborgen houden.

    Of zou deze front camera enkel dienen om te kijken als u wimpers evt zouden moeten bijgewerkt worden ? ๐Ÿ™‚

  5. Ik ben eerder benieuwd hoe dat hier gaat werken. In Amerika bestaat dit al een tijdje (denk ik toch), maar hier heb ik het nog nooit gezien (of toch niet door particulieren).

  6. Marketing strategie? Veel mensen hopen nu op videoconfercencing;) Nice Apple

  7. Best wel erg dat we hierom blij zijn terwijl dit al 6 jaar geleden op veel telefoons zaten.. Waarschijnlijk zal er wel uets extra’s op zitten waardoor dit extra goed gaat werken.. Waarschijnlijk komen er ook een hele hoop apps in de appstore die dit nirmaal via internet aanbieden waardoor het(misschien op de app zelf na) gratis is(tenzij je natuurlijk geen internet abbo hebt, maar als je een iphone hebt kan je niet zonder natuurlijk).

  8. @Sander: Nog nooit gezien? Videobellen kan gewoon met bepaalde telefoons die dat ondersteunen. Kost uiteraard meer dan gewoon bellen… Grote kans dat Apple met AT&T een exclusief iPhone abonnement creรซert waarmee videobellen even duur is als gewoon bellen. Dat zou mij niks verbazen.

  9. @patrick Wat dacht je van gratis.. soort whatsapp/skype … over 3G, dan wel Wifi… Lijkt mij een betere strategie voor Apple ๐Ÿ˜›

  10. Je zou de tactiek van Apple nu toch al moeten doorhebben. “We’re not the first at this party, but we’re going to be the best.”

    En jawel, I agree.

  11. Bewijs? Met ern beedje Photoshop skils is sit ern eitje!

  12. @Cedric Vandendriessche:

    eindelijk iemand die oplet ๐Ÿ˜‰

  13. @Anemmen:
    Dit hoort juist allemaal bij het geruchtencircuit dat Apple altijd aanjaagt aan de vooravond van iets nieuws. Tof toch?

  14. @Cedric Vandendriessche: Idd, Apple kijkt altijd de kat uit de boom en is kwa concept vrijwel nooit compleet nieuw/first.
    Ze zijn alleen wel altijd degene die het het best uitvoeren, wat inhoud dat ookal komen ze 6 jaar later, ze wel voor lopen op de concurrentie op het moment dat ze er mee komen.
    Wat ik overigens echt een sterk staaltje Apple innovatie vind is de Magic Mouse. Zij zijn dus wel de eerste die multi-touch naar de muis brengen en ik zie het nog even duren voor dit (bruikbaar in het OS, windows) naar andere muizen komt.
    Het is in ieder geval iets totaal nieuws waar nog geen andere fabrikant aan toegekomen is. Het is ook een feature die als je hem eenmaal hebt je hem enorm gaat missen als je een keer een andere muis moet gebruiken.

  15. @Sander: videobellen kon ik in belgie al jaren geleden met een motorola v6 ferrari ๐Ÿ™‚

  16. @Patrick: Dit kan je gewoon gratis via fring en nimbuz doen en werkt op symbiam en Windows mobile toestellen al een tijdje bij 3G en wifi-verbinding.

  17. @Sander: Uhm video telefonie bestaat al jaaaaren in NL doe het zelf ook ๐Ÿ™‚ maar op de iphone is het wel een stuk harder lijkt me ๐Ÿ™‚

  18. @gserban: Klopt, maar ik heb het over gebruik maken van videobellen waar geen data abonnement voor nodig is. Het zou inderdaad nog beter zijn via internet, maar dan wordt het waarschijnlijk alleen iPhone to iPhone. Dan zal wel weer zo zijn dat andere telefoons met frontcamera niet ondersteunt gaan worden. Maar we zien wel wat ze ermee gaan doen, voor nu is er nog te weinig informatie over.

  19. Als je goed nadenkt wordt dit een iChat feature. Te gebruiken met je MobileMe of google account. Om de Apple comunnity zo goed mogelijk van dienst te zijn moet dit via het internet communiseren met iemand achter een MacBook. Tegelijk dient te iChat app om te chatten wat weer een Ping cocurrent zal worden. Tenminste dit lijkt mij een Apple strategie move. Hopelijk van wel iig.

  20. Origineel geplaatst door Dannyy: Best wel erg dat we hierom blij zijn terwijl dit al 6 jaar geleden op veel telefoons zaten…

    Ik denk dat dit een redelijke “kans van slagen” heeft omdat er flink wat iPhones zijn. Ik kreeg jaren geleden een HTC bij mijn abbo met een front-camera en videobel mogelijkheid maar heb het in de twee jaar dat ik het ding gebruikt heb echt nog -nooit- kunnen gebruiken, domweg omdat ik niemand kon met hetzelfde toestel. Ken inmiddels wel flink wat mensen met een iPhone, dus nu wil ik het toch eindelijk eens kunnen proberen. Nu alleen nog afwachten of er ook mensen zitten te wachten om mijn kop te kunnen zien bij het bellen. ๐Ÿ˜›

  21. ok, ik trek mijn woorden terug. Blijkbaar bestaat het toch al langer dan ik dacht. Ik heb het in ieder geval nog nooit gezien :).

  22. Kan iemand mij vertellen wat het nut is van video bellen, of ichat met je telefoon?
    Nokia kwam er als eerste mee en het is nooit aangeslagen, waarom zou het met de iPhone anders zijn.

  23. Origineel geplaatst door madboy1973
    Kan iemand mij vertellen wat het nut is van video bellen, of ichat met je telefoon? Nokia kwam er als eerste mee en het is nooit aangeslagen, waarom zou het met de iPhone anders zijn.

    Het gekke is dat eens het op een iPhone zit, de andere fabrikanten volgen en er een boom ontstaat.
    Kijk naar de touchscreens. Je ziet bijna geen andere telefoon meer.

  24. Internet bestond ook al langer op telefoons maar met de komst van de iphone werd het veel toegankelijker voor de meete mensen. Nog nooit ko je op zon makkelijke manier internetten. Apps bestonden ook al langer maar met de komst van de appstore veranderde de manier waarop mensen hun telefoo gebruiken. Je hoef dus niet de eerste te zijn…..

  25. Videoconferencing is toch wel iets anders dan bellen met een videocamera.
    Tot nu hebben de bovenstaande inzenders het alleen over 1 op 1 bellen met beeld. videoconferencing/videovergaderen doe je met meer dan 2 mensen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.