Reacties voor: Apple wil gebarsten iPhone-schermen vroegtijdig herkennen

Apple wil in de toekomst iPhone-gebruikers waarschuwen zodra er een kleine barst in het scherm komt. Ook kan Apple met een nieuw systeem allerlei informatie verzamelen, om zo het scherm steviger te maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Mooi patent, kan is 90% dat er niets mee gedaan gaat worden. Maar ik support de “innovatie”!

  2. Als het aan mij ligt is dit overbodig. Ik heb nu 3 iPhones gehad, en allemaal geen barsten in het scherm gehad (ik ben best zuinig op m’n telefoon).

  3. Als je plexiglas gebruikt, barst het zeker niet… innovatie ??

  4. Even de 👹 spelen, misschien wel om ev enorme reparatie aanvragen voor t glas af te wijzen onder het kopje ” ondeskundig gebruik”.

  5. Origineel geplaatst door Rowin
    Als het aan mij ligt is dit overbodig. Ik heb nu 3 iPhones gehad, en allemaal geen barsten in het scherm gehad (ik ben best zuinig op m’n telefoon).

    Niet representatief dus voor de rest. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp voor allerdaags gebruik en moet daarom tegen een stootje kunnen.

    Een automheeft ook bumpers voor kleine stootjes voor en achter de auto…! Jammergenoeg zijn ze tegenwoordig gelakt!

  6. @Rowin: voor jou is het overbodig Robin maar voor mij en vele anderen niet. Ik heb ook 3 iPhones gehad waarvan 2 met barsten/scheurtjes erin. En trouwens ben ik ook best uilig met mijn IPhones (zitten zelfs in een hoes) Echter kan dit zomaar gebeuren.

    Goed initiatief van Apple dus.

  7. Origineel geplaatst door Fritsie
    Als je plexiglas gebruikt, barst het zeker niet… innovatie ??

    Inderdaad, dan heb je een zacht plastic (plexiglas) scherm dat in een dag of twee vol krassen staat en mat wordt. Laat het ontwerpen over aan de ingenieurs.

  8. Origineel geplaatst door Dirk

    Origineel geplaatst door Rowin

    Als het aan mij ligt is dit overbodig. Ik heb nu 3 iPhones gehad, en allemaal geen barsten in het scherm gehad (ik ben best zuinig op m’n telefoon).

    Niet representatief dus voor de rest.
    Als ik mijn mening geef, betekend dat niet dat ik representatief ben. Ik heb gezegd als het een mij ligt is dit overbodig. Niet dat dit overbodig is voor ‘iedereen’

  9. Zou mooi zijn miniscule barstjes en sterretjes te herkennen, nieuwe markt voor Carglass!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.