Reacties voor: iPhone Pro: voor de iPhone-gebruiker die meer wil

De iPhone ELITE is een idee van Mat Brady. Mat zocht een vervanger voor zijn Nokia N95 en maakte daarom in Photoshop een ideale iPhone... hij is alleen te duur om te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. En we gaan weer doorslaan !

  2. Het uitschuifbaar toetsenbord maakt hem heel dik en zwaar. Ik denk dat de iphone dan een deel van zyn “voorsprong” verliest.

  3. Wow ik zou dit misschien nog wel eens kopen als ik geld over had.. zou toch wel eens handig kunnen zijn. Niet om er altijd op te laten zitten maar alleen als je ergens heen gaat ofzo. Mooi design maar dit wordt hetlaas waarschijnlijk nooit werkelijkheid…

  4. Zou inderdaad een keitof toestel zijn.

  5. Het zou het hele principe van Apple al onderuit schoppen.. Ze willen denk ik te graag Touchscreen houden, dus ik denk niet dat er een uitschuifbaar toetsenbordje gaat komen van Apples kant.

    -> Maar wanneer doen ze nou eens een landscape SMS!

  6. Duidelijk geen iPhone gebruiker, die Matt.

  7. Lijkt mij meer op een nintendo DS meets iPhone…

  8. Waarom zou het deel dat je uitschuift eraan vast moeten zitten? Een bluetooth toetsenbordje zou prima los verkocht kunnen worden door Apple.

    Het ding is alleen, dat Apple duidelijk de stelling heeft genomen dat het niet nodig is. Als ze dit soort dingen gaan toevoegen, zegt Apple daarmee dat hun schermtoetsenbord niet 100% voldoet.

    Zelf ben ik van mening dat het ongeveer 2 maanden intensief gebruik vereist voordat het schermtoetsenbordje 80% voldoet. Nu, na 4 maanden nadert het de 100%. Mijn kleine hersenen leren steeds beter met welk deel van de vinger ik het scherm nou eigenlijk aanraak.

  9. 60GB lijkt me genoeg.. En de 2 e camera handig voor chat..
    En de toetsenbord lijkt me handig als je in bed ligt. Want als ik in bed lig, typ ik alles behalve wat ik wil typen.. ( contactlenzen uit)

  10. Heel Apple-achtig dit apparaat, ik zie het nog wel komen. Ik hoop het ook, want de iPhone is momenteel niet erg kwalitatief. Misschien deze nieuwe iPhone met 4G 🙂

  11. @ Joop:

    Inderdaad, het idee achter de iPhone was revolutionair te zijn. Het moest anders zijn dan de al bestaande telefoons. En dan nu denken dat er nog een toetsenbord op komt, dat zou echt een blunder zijn. Als je niet kunt werken zonder toetsenbord, prima. Maar koop dan geen iPhone.

  12. @Bram:
    Dat mensen zeggen dat de iPhone niet alles heeft, oké. (Bluetooth, navigatie, goede cam, e.d.).
    Maar 1 ding is toch wel heel erg goed aan de iPhone en dat is de Kwaliteit. Mijn iPhone 2G was na een jaar gebruiken werkelijk waar nog als nieuw dus je kan echt niet zeggen dat de iPhone niet kwalitatief is 😉

  13. *FAIL*
    Sommige mensen hebben echt geen smaak ~.~’

  14. is toch onzin, de iphone is gewoon super!!

  15. If there is another new iphone then it MUST have a removable battery or it will not be allowed to be sold in holland as a phone with that dutch rule on removable batteries , could be why there are no new iphone 3g phones coming into holland , the sliding keypad does not have to make a phone that fat , look at the sony ericson xperia or some of the cheap lg phones , it can be done and will only put 1mm on the iphone but with a chance to change the battery

  16. ik vind hem er behoorlijk goed uitzien en die game knoppen zijn ook heel goed gevonden. Knap

  17. Ik denk niet dat het onmogelijk is om te realiseren. Denk ook niet dat het er zal komen omdat het er nog al kneuterig uit ziet.

  18. Tjonge jonge jonge, dat dit nu echt aandacht verdient…
    Iemand maakt een simpele mock-up en gooit even z’n wensen op tafel en hopsakee er is “nieuws”.
    Maargoed het zal wel aan mij liggen.

  19. als het nu al 615 euro is voor een 16GB wat zal dat dan niet zijn bij een 60GB? dan nog toetsenbord enzo aan zal zeker zo’n 1300 euro kosten

  20. De kracht van de iPhone is juist dat deze alleen essentiële knoppen heeft (home, power, volume)…

    Alles kan gewoon met het touchscreen. Anders moet je maar 1 of andere windows mobile kopen.

  21. Optische zoom is niet geheel ondenkbaar, zelfs vrij “gemakkelijk” te realiseren. Bedenk maar eens dat water aan je vinger blijft “plakken” als je hem vlak boven een wateroppervlak houdt. Dit verschijnsel kan worden gebruikt om een waterlens te maken die kan worden vervormd en zo “optisch” kan inzoomen. Het is gebleken dat een waterdruppel namelijk een perfecte parabool maakt bij verschillende kleine hoeveelheden stroom.

  22. iPhone TytNVariXperiaDS… Cool!

  23. ugly, this is not Apple !!

  24. wat was ook alweer het voornaamste argument van Apple op niet voor een fysiek toetsenbord te kiezen….
    oja dan heb je niet van die priegelige toetsjes en heb je niet altijd hetzelfde toetsenbord
    want hoe wil je hier bijvoorbeeld leestekens doen?

  25. @MacBoot -Leestekens: Net zoals op een virtueel toetsenbord… door een extra toets in te drukken…

    Anyway, jij vindt de virtule toetsjes in portrait niet priegelig?

  26. @El Abogado Del Diablo

    En heb jij er al over nagedacht wat voor een gepriegel het is om toetsencombo’s te maken met zulke kleine toetsjes.
    Overigens maak je bij het virtuele toetsenbord van de iPhone geen gebruik van toetsencombo’s.
    Je gebruikt zelf geen iPhone neem ik aan?

  27. @NMS – Ja ik heb een iPhone, je moet niet te snel dingen aannemen. Als je leestekens wil gebruiken moet je op de iPone toch knopje: .?123 indrukken of zie ik buiten de 2x spatie iets over het hoofd?

    Overigens, ik heb ook een HTC Tytn II en ik vind het typen daarop, zeker bij wat langere teksten fijner dan op de iPhone; om kort te gaan: Ja, ik heb er over nagedacht.. en jij?

  28. Toetsenbord is suf! De rest onmiddelijk doen. Ik loop nog steeds met m’n 8 gig 1G. Veel te weinig!

  29. of er schuift inplaats van een toetsenbord, een tweede touchscreen uit. Dat zou helemaal handig zijn, dat tweede touchscreen kan bijvoorbeeld een veel slechtere beeldkwaliteit kunnen hebben om het goedkoop te houden. Maar dat zou allemaal wel niet kunnen, nog te duur. Maar liever dit dan zo’n vast toetsenbord.

  30. Haha het is net een gameboy, met die +knop en A en B. Maar die 60 GB en camera aan de voorkant zijn best leuk.

  31. Ik hoop dat het toetsenbord geen werkelijkheid word, maar een betere camera met video functie klinkt als muziek in de oren 😀

  32. Een camera aan de voorkant is ook wel handig alleen dan moet die wel weggewerkt zijn in de speaker ofzo

  33. WTF!! DIT ZIET ER ZALIG UIT!!! :d
    en videofuntie , Ichat , ….
    als dit echt ooit zal uitkomen , ga ik hem kopen :p

  34. Dat tweede ding als extra scherm inderdaad met als optie volledig toetsenbord (zij het dan virtueel)!! En verdere opties bv. volledig beeld bij beeldbellen, leuk voor bekijken van spreadsheets, moet ik nog even doorgaan? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.