Reacties voor: iPhone-prijzenoverzicht maart 2009: er is steeds minder keuze

Het overzicht van iPhone-aanbieders is weer bijgewerkt. Opvallend is dat bijna alle aanbieders nu voor T-Mobile Relax kiezen. Een iPhone met abonnement van KPN, Vodafone, Hi of Telfort is nauwelijks meer te krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Zo, vroeg op!

  2. Of laat naar bed 😉

  3. En een overzicht van simlock vrij? Garantie, hoeveel jaar? Etc?

  4. Origineel geplaatst door 1250
    Of laat naar bed

    of er zijn nog mensen met een baan/school 😉

  5. Jullie hebben er zin in :-).

  6. Even weer on-topic:

    Jullie zijn een aanbieder vergeten bij de losse toestellen:

    — We nemen in ons overzicht alleen websites op die aangesloten zijn bij een consumentenorganisatie of minimaal een consumentenkeurmerk voeren.

    De site ziet erg goed uit en het oogt professioneel.

  7. zo goedkoop is dat niet toch?

  8. Volgens mij heet zoiets back-office functie. Dus waarschijnlijk gisteren al gemaakt en vanochtend door wordpress automatisch online gezet. :D.

    Maar mooie prijzenoverzicht zeker als je geen behoeft heb aan T-mobile.
    Misschien is het nog een idee om wat uitleg aan de verschillende leveranciers te vragen wat betreft garantie. Dit is natuurlijk het mooiste om als test te doen. Kijk hoe duidelijk ze hier in zijn.

  9. Mbt. de vergelijking tussen de abbo´s “T-mobile Relax (300) + Web’n’Walk Plus” en “T-mobile iPhone” dient voor de volledigheid genoemd te worden dat de “Web’n’Walk Plus” niet alleen een lagere downloadsnelheid heeft (tot 1 Mbps), maar vooral ook dat na verbruik van 2GB dataverkeer de snelheid omlaag gaat naar 384 kbps.

    …zoals jullie ook hier melden:
    https://www.iculture.nl/12194/t-mobile-gaat-mobiele-abonnementen-vernieuwen/

  10. @joke_name: Dat hebben we wel eens gedaan (halfjaartje geleden). Resultaat was dat bijna alle aanbieders (op twee na) daar erg vaag over bleven. Het hangt volledig van de coulance van de winkelier en van het geconstateerde defect af: de ene doet niet moeilijk over omruilen, de ander denkt het goed geregeld te hebben door voor de garantie naar Apple door te verwijzen (maar dan kun je vastlopen). Ik ben wel benieuwd hoe dat bij de T-Mobile-aanbiedingen is geregeld: of dat allemaal gesimlockte toestellen van T-Mobile zijn of dat ze die ook uit het buitenland halen.

  11. Wat ook vergeten wordt volgens mij is dat bij een Relax geen sms bericten in de bundel zitten en dat je die nog erbij moet kopen.

  12. Origineel geplaatst door Peter Huesken
    Mbt. de vergelijking tussen de abbo´s “T-mobile Relax (300) + Web’n’Walk Plus” en “T-mobile iPhone” dient voor de volledigheid genoemd te worden dat de “Web’n’Walk Plus” niet alleen een lagere downloadsnelheid heeft (tot 1 Mbps), maar vooral ook dat na verbruik van 2GB dataverkeer de snelheid omlaag gaat naar 384 kbps.…zoals jullie ook hier melden:
    https://www.iculture.nl/12194/t-mobile-gaat-mobiele-abonnementen-vernieuwen/

    Moet je dit nou echt als nadeel zien?

  13. Origineel geplaatst door Ichigo
    Origineel geplaatst door Peter HueskenMbt. de vergelijking tussen de abbo´s “T-mobile Relax (300) + Web’n’Walk Plus” en “T-mobile iPhone” dient voor de volledigheid genoemd te worden dat de “Web’n’Walk Plus” niet alleen een lagere downloadsnelheid heeft (tot 1 Mbps), maar vooral ook dat na verbruik van 2GB dataverkeer de snelheid omlaag gaat naar 384 kbps.…zoals jullie ook hier melden:
    https://www.iculture.nl/12194/t-mobile-gaat-mobiele-abonnementen-vernieuwen/

    Moet je dit nou echt als nadeel zien?

    Jazeker. 2GB dataverkeer per maand is niet een soort van onhaalbare limiet oid. En het lijkt me geen voordeel als je snelheid naar beneden gaat, nietwaar ?

  14. Serieus, iphonemonster is een goed alternatief voor bijvoorbeeld 2Call of GSMwarenhuis. Waarom zetten jullie die dan niet op de lijst erbij en zeggen jullie dat het reclame is?

  15. De prijzen van web en walk plus gaan veranderen. Kan niet zeggen in wat, om dat ik dit niet naar buiten mag brengen maar neem nu je abbo voor 5 april bij T. Want na deze datum ga je voor de w’n’w plus betalen!!

  16. @ Jean-Paul Horn

    Ah, vandaar! Ik snap ‘t, ik wist niet dat ze geen keurmerk hadden. Raden jullie het mij dan ook af om daar geen iPhone te kopen? En/of zouden jullie eerder naar 2call gaan, ook al ziet iphonemonster er professioneler uit?

  17. Ik ben bijna 100% tevreden met mijn i150 abo. Alleen één wens aan t-mobile: geef bij deze abonnementsvorm de mogelijkheid om extra sms bundel bij te kopen, want dat kan bij de relax abo’s wel. Belminuten zijn genoeg, SMS bij lang na niet (voor mij dan).

  18. Ik heb een iPhone met Vodafone (met een unlockkaart).
    Helaas kan ik na de firmwareupdate niet meer gebruik maken van 3G. Ik overweeg om over te stappen naar T-Mobile (iPhoneabbo). Is dit mogelijk met behoud van je eigen iPhone?(deze komt vermoedelijk uit Italie).

  19. De aanvraag voor een keurmerk is onderweg,
    Zodra deze binnen is zal ik contact opnemen 🙂

    zeer goede regel!

  20. @Heronimus: Leer e-mailen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.