Reacties voor: iPhone overleeft val van 2,5 meter hoogte

Een jongen vergat tijdens het uitvoeren van een acrobatische truc, dat de iPhone nog op zak had. De iPhone valt van bijna 2,5 meter hoogte, maar is niet beschadigd. De Griffin-case die de jongen gebruikte, is wel kapot.
Lees het complete artikel → iPhone overleeft val van 2,5 meter hoogte
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 43 reacties

  1. wie laat z’n telefoon ook in z’n zak als die zo lomp gaat doen!

  2. heb me iphone al vaker op de grond laten vallen. ongeveer 1,5 meter van de straatstenen. niks aan de hand.

  3. Mijn vorige 3g is van de trap gevallen. Zo kreeg hij zijn eerste krassen op het apple logo.

  4. Ik heb gisteren mijn iPhone nog laten vallen uit mijn hoogslaper. Mijn hoogslaper zit boven mn deur, dus is ook 2,5m hoog.
    Hij zat wel in een leren Crumpler hoesje.
    Geen krasje o.i.d. te vinden trouwens.

  5. Wat een ezel, ik laat eender welk toestel opzij liggen als ik iets moet doen waar ik het risico zou lopen dat het uit mijn zakken zou vallen.
    Ikzelf heb nog maar 1 keer mijn iPhone laten vallen in de Vroom case recht en volledig plat op het schem en de rand van de Vroom case heeft alles opgevangen en niets van schade. Ik heb er nadien ook voor gezorgd dat dit onmogelijk opnieuw kon gebeuren.

  6. Hier zijn helaas al 2 iphone stuk.
    1tje gewoon laten vallen van 1 meter en klas stuk.
    1tje gewoon in de handtas stuk geraakt (door sleutels?).

    Je moet ze gewoon verkeerd raken en ze zijn stuk.

  7. Mijn 1gen iPhone is al meerdere malen ferm gevallen.
    1 keer stuiterde hij een volledige trap af en kwam schuivend tegen de voordeur tot stilstand.
    Het verbaast mij en omstaanders hoe goed hij er na meer dan 2jaar en na al die acrobatieen nog uitziet. Gebruik trouwens Geen case. Daar is hij te mooi voor. Pas als je van dichtbij kijkt zie je dat hij wat krassen heeft maar mijn oude nokias en consoorten zagen er na 6 maanden al erg afgeleefd uit.
    Maybe I am lucky !?

  8. Zeer noemenswaardig nieuws naar mijn mening .. Hier komt steeds meer en meer kwaliteitloos nieuws, waarschijnlijk omdat er niets beters aan te halen is momenteel?

  9. Eentje op de boot laten vallen precies op ze beeldscherm, en toen was het over. beeldscherm deed het wel maar kon niet meer slide of wat dan ook…

  10. @Pieter: Het volgende nieuwtje is een filmpje van een iPhone die iemand uit z’n handen laat vallen boven een tafel (+/- 15 cm) en waarbij het hele scherm versplintert. Daarna komt een artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een iPhone een val vanuit een vliegtuig kunt laten overleven door hem in meerdere Griffin cases te verpakken en er een parachute aan te knopen. Ook erg interessant 🙂

  11. De aluminium achterkant van de 2g overleeft heel veel

  12. Mijn broertje had de “2G” iPhone die hij mee had genomen in een kermis attractie tot zijn iPhone uit zijn zak viel vanaf een onbekende hoogte. Na even zoeken vind hij zijn iPhone terug met het glas helemaal aan barsten. Maar nog volledig werkend!!!!!! Een nieuwe screenprotector zorgde er voor dat het glas niet uit de iphone viel en de iPhone heeft het een half jaar zonder problemen gedaan, tot hij helaas moest plaats maken voor een 3gs.

  13. Origineel geplaatst door Bomans
    Voor mensen die hun (val-) verhaal ook op het forum kwijt willen:https://www.iculture.nl/forum/f1/chat-geruchten/f3/chat/20012-vaak-jouw-iphone-gevallen.html

    Wauw, acht pagina’s stuierverhalen :0

  14. Ze kunnen best wel een stootje hebben alleen net als met alle Apple producten zijn ze absoluut niet krasbestendig. Dat vind ik het grote nadeel aan de iphone. Waar ik met mijn Nokia’s in het verleden kon gooien en smijten wat ik wilde zonder problemen moet ik mijn iphone bijna in een fluwelen tasje meenemen en kan ik em nooit eens achteloos in de kroeg op de bar leggen.

  15. Mijn iphone is door mijn schoonzus van vierhoog naar benenden gegooid. Deze lag namelijk na het eten op tweede kerstdag op tafel en zij klopte het tafelkleed uit. Iphone heeft geen krasje..

  16. mijn iphone 2g al zo vaak laten vallen. waarvan een aantal keren dat je op een frans keien strand op een stoeltje een dutje zit te doen en dat hij dan van je buik glijd en op de harde stenen valt. niks aan de hand, wel heel veel deuken en krassen overal maar niet op het scherm. (en ja ik neem mijn iphone altijd mee naar het strand 😛 )

  17. iPhone is a tank

  18. Mijne viel van 1 meter op de stenen. Alles gewoon heel geen krassen op het scherm. (geen case, dat is naar mijn mening dom)

  19. Dat is echt een groot nadeel van de iPhone vind ik. De glasplaat is zo breekbaar. Daarom moet iedereen ook een hoesje kopen, zou eigenlijk niet nodig moeten zijn.

  20. Ik had m’n iPhone één dag, liet ik ‘m al vallen, gelijk allemaal butsen ¬¬

  21. ik heb mijn iphone een keer in het zwembad laten vallen. in het ondiepe gedeelte, maar het raakte toch de bodem en moest er achteraan springen. op weg naar huis heb ik hem uit het raam gehouden om te drogen en thuis nog even de föhn erop gehouden. daarna deed hij het weer als of er niets aan de hand was. en het is toch zeker alweer 2 jaar geleden…

  22. Het ligt eraan hoe je iPhone valt.

    Mijn Iphone is 5 x gevallen (oa op straat). Niets aan de hand. Mijn zus liet m vallen op halve meter hoogte op parket en glas kapot…mmdus

  23. tjah.. Laat welk toestel ook nooit vallen op een hoek… Hoop altijd als hij valt ” laat hem aub plat of zen rug vallen!!”

  24. Ik gooi mijn iPhone altijd tegen de straatstenen of van de trap .. niks aan de hand hoor.

  25. Origineel geplaatst door Joor
    ik heb mijn iphone een keer in het zwembad laten vallen. in het ondiepe gedeelte, maar het raakte toch de bodem en moest er achteraan springen. op weg naar huis heb ik hem uit het raam gehouden om te drogen en thuis nog even de föhn erop gehouden. daarna deed hij het weer als of er niets aan de hand was. en het is toch zeker alweer 2 jaar geleden…

    Maak dat de kat wijs (of demonstreer het op de vlgde iphoneclub-party)
    Onderwater=kaduuk (vochtindicator blokkeert en weg garantie)

  26. Die van mij viel van m’n bureau toen ik m’n laptop optilde met de oplaadkabel er nog aan. Er zit nu een barst in, dus verschilt…

  27. Eigenlijk wil ik ook wel een case rondom mijn iPhone als bescherming. Maar het kunnen gebruiken van de iPhone cradles weegt toch zwaarder.

  28. @Joostmans: BS joostmans; garantie is weg, maar kapot hoeft niet. Overigens is het meestal niet het water, maar mineralen in het water die de printplaten aantasten.

  29. Dit artikel is zwaar humor! 😉

  30. ik was het nog vergeten te zeggen, maar ik ben ook een keer met me iphone het zwembad in gedoken. ik was vergeten dat ding uit me zwembroek te halen. half jaar later en me iphone doet het nog steeds, niets gemerkt. oordopjes waren wel kapot :S

  31. Ik heb m’n iPhone nog nooit laten vallen.

  32. @Joostmans:

    Origineel geplaatst door Joostmans
    Origineel geplaatst door Joorik heb mijn iphone een keer in het zwembad laten vallen. in het ondiepe gedeelte, maar het raakte toch de bodem en moest er achteraan springen. op weg naar huis heb ik hem uit het raam gehouden om te drogen en thuis nog even de föhn erop gehouden. daarna deed hij het weer als of er niets aan de hand was. en het is toch zeker alweer 2 jaar geleden…Maak dat de kat wijs (of demonstreer het op de vlgde iphoneclub-party)
    Onderwater=kaduuk (vochtindicator blokkeert en weg garantie)

    Onzin gast, er zijn zat methodes om je mobiele telefoon (ook iPhones) na een onderwateravontuur weer droog en werkend te krijgen. Er zijn trucs met rijst, ovens, maandverband, die zakjes die soms bij nieuwe schoenen zitten, föhns enz. enz. Google maar eens.

    En ook gestuiter willen telefoons wel eens overleven. Die dingen kunnen meer hebben dan je denkt!

  33. Nou dan heb ik vee pech gehad dan zeker…..
    De mijne viel ook van 1m50 en het glas was gewoon heel erg stuk……
    Heb deze laten maken,en die vertelde mij dat het vaak voor kwam…..
    Het gaat erom hoe de Iphone is gevallen…en op welk vlak/hoek neer komt….
    Hier heb ik een stukje geschreven op Fokforum…
    http://forum.fok.nl/topic/1214421/2/25#75548232

  34. ik heb ook wel eens me iphone 3 meter de lucht in gegooit om er een barst in te krijgen (verzekering) maar lukte na 10 nog niet helemaal niks mee aan de hand..

  35. heeft nu niemand door dat dit gewoon een stunt van Griffin is, ze hopen dat zoveel mogelijk sites dit posten en dat veel mensen een Griffin-case zouden kopen om hun dierbare iphone te beschermen

  36. Mijn iPhone is van een val van 20 cm meer beschadigt. Mijn volumeknopjes zitten nu vast. Hoe kan ik dit trouwens repareren of een mogelijkheid om ze los te krijgen???

  37. Ik dacht dat hij met zijn iPhone filmde

  38. Origineel geplaatst door Rob
    … kan ik em nooit eens achteloos in de kroeg op de bar leggen.

    Dan wordt ie waarschijnlijk gejat 😛

  39. Ik heb nog niet zo lang geleden mijn iPhone ook laten vallen maar dan van nog geen 80 cm hoogte, resultaat : bovenste helft van de glasplaat comleet gebarsten. En dat terwijl hij ook een keer tijdens een eindje fietsen mijn broekzak uitgleed, resultaat daarvan: 4 a 5 met over het asfalt gestuiterd en gegleden en enkel wat krasjes aan de chromen ran 😉
    op de hoeken staat erg veel druk. Een relatief kleine schok kan kan de boel dan al flink kapot maken.
    ( heb btw via aansprakelijkheidsverzekering wel een nieuwe gekregen.)

  40. Mijn iPhone overleefde een val van 1 meter niet. Tja, alles kan.

  41. Mijn iPod touch is ook een keer in het water gevallen, gelukkig redde het waterdichte hoesje van Belkin ‘m :D. Het filmpje is trouwens verwijderd door de gebruiker… 🙁

  42. Mijn iPhone is afgelopen zomer een keer tijdens het fietsen uit mijn zak gevallen en op volle snelheid over het asfalt gaan stuiteren en doorrollen. Dankzij de SwitchEasy Capsule RebelSerpent Black zat er geen schrammetje op en deed alles het nog perfect.
    De €25 meer dan waard geweest.

    Eerder, toen ik mijn iPhone net 3 weken had is hij overigens een keer zonder case van een meter hoogte uit mn hand op een tegelvloer gevallen en toen zat er wel meteen een barst in de hoek van het scherm maar werkte alles verder nog prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.