Reacties voor: ‘iPhone OS 4 krijgt Facebook-integratie’

Volgens geruchten is Apple van plan om het sociale netwerk Facebook in iPhone OS 4 te integreren.
Lees het complete artikel → ‘iPhone OS 4 krijgt Facebook-integratie’
Michel Lusthof -

Reacties: 37 reacties

  1. Hier zijn al eerder geruchten over geweest door bepaalde code in de beta van OS 4.
    Daar stond ook iets in de zin van generic services. Ik hoop dan ook dat er naast facebook ook twitter integratie mogelijk wordt.
    Om info up-to-date te houden van je contactpersonen lijkt facebook me wel handig, maar verder zou ik veel meer hebben aan twitter. Inhoudelijk interesante mensen volg je nu eenmaal makkelijker via twitter dan via facebook.

  2. Oh ow. Dat is niet zo handig met al die privacy schendingen van Facebook

  3. He nee bah ik wil
    Geen facebook op me iphone

  4. Dit is een functionaliteit die al door veel van Apples concurrenten wordt toegepast en het lijkt dus een logische stap voor Apple om dat ook te gaan doen.

    Ja, want Apple trekt zich altijd zo veel aan van wat haar concurrenten doen..

  5. Facebook?! En moet ik nu ook nog een facebook account gaan aanmaken? D8 t niet

  6. Nu Hyves nog voor Nl

  7. Zou Apple de deuren open gaan zetten voor Facebook? Hoop het niet.

  8. Er zit al een bepaalde vorm Facebook inegratie in de huidige app, alleen moet ik die handmatig syncen. Op mijn BlackBerry heb ik idd realtime integratie!

  9. Oh jee, als veel concurrenten van apple al een dergelijk systeem heb, ben ik bang voor weer eventuele patenten, waar ze de laatste tijd zo over aan het bekvechten zijn.

  10. @Sfddd: Maar Twitter is voor nerds, en FaceBook niet.

  11. Laat me raden, jij hebt Twitter nog nooit gebruikt?

    Origineel geplaatst door sander
    @Sfddd: Maar Twitter is voor nerds, en FaceBook niet.

  12. Third party apps mogen van mij niet connecten met FB. Way too dangrrous.. FB is clumsy en ze slaan al je informatie op.. Ik word altijd n beetje bang van de manieren waarom bedrijven nu heel ziek kunnen profilering, en hoe dat weer gebruikt wordt voor indv. getargette reclMe..

  13. Apple copy android again,for most dutchies is this a wortless feature as they use the facebook clone hyves , it would be better to include twitter which everyone uses if they have a life

  14. Doe mij maar twitter!

  15. Was het maar al 7 juni!!! Ik wil het weten!
    Je kunt het ook allemaal gebruiken, ik heb de apps naast elkaar staan… Twitter, Facebook en Hyves! Altijd wel wat te beleven 😉

  16. Hier zit ik dus echt niet op te wachten! Komop er zijn belangrijke verbeter punten, Facebook pluk ik wel van de AppStore ipv het in me strot geduwt te krijgen.

  17. Hear hear @ Raôul

  18. geef mij dan twitter…

  19. Punt voor Raoul.

  20. Waarom maken zoveel mensen zich druk? Je kunt ook gewoon géén Facebook en géén Hyves profiel aanmaken. Iedereen kan wel klagen over privacy schending dit, privacy schending dat… maar je bent toch niet verplicht om het op te geven?

  21. Origineel geplaatst door Raôul
    Hier zit ik dus echt niet op te wachten! Komop er zijn belangrijke verbeter punten, Facebook pluk ik wel van de AppStore ipv het in me strot geduwt te krijgen.

    Iemand die het snapt, mee eens..

  22. Ach. Geef er gewoon een positieve draai aan. Nu kun je je apps in de store zetten met de tekst “Guaranteed no Facebook integration” ofzo.

  23. Daar gaat je privacy!
    Dat is een van de grootste dingen waar ik steeds meer een hekel aan krijg van facebook, alles wordt maar met elkaar gekoppeld! Iets waar ik totaal niet op zit te wachten.

  24. Eens met Stefan; wat boeit het als het er in zit, je bent niet verplicht het te gebruiken toch? iPhone kan met Exchange connecten, maar ik hoef die Microsoft troep niet. Zelfde verhaal voor GMail, standaard mogelijkheid in Mail, maar wie -wil-dat nou eigenlijk?

    Sommige mensen lijken alles wat er in de iPhone zit ook persé te willen gebruiken en gaan dan klagen als er iets komt waar ze niks mee kunnen. Je -hoeft- niet alles te gebruiken wat er mogelijk is. Dit doen alleen mensen die als de dood zijn ergens mee achter te lopen of er niet bij te horen. Vaak zijn dat ook nog degenen die het hardst schreeuwen dat een ander geen leven heeft. :-S

  25. Leuk leuk. Alleen niet iets waar ik me erg op verheugde ofzo. Wel iets wat steeds meer moet komen.

  26. Hopelijk kan je dan ook video’s kijken binnen app.

  27. Tjah, in Nederland gebruikt iedereen sowieso Hyves, dus het is hier nogal nutteloos. Ik persoonlijk ken zeer weinig mensen die daadwerkelijk Facebook gebruiken. Vind het vreemd dat Apple het dus enkel voor 1 socialmedia site van plan zijn en bijvoorbeeld niet gewoon een API vrijgeven…

  28. @Ruben

    Je slaat compleet de plank mis!
    Facebook is via de AppStore te verkrijgen dus waarom nog implementeren in de FirmWare zelf wat compleet onnodig blijkt. Geef je gebruikers de vrijheid om te installeren wat beschikbaar is in de AppStore, maar ga niet Apps in Firmwares inbakken want dat was de opzet niet van de Appstore.

    Begrijp je nu mijn punt?!

  29. Lijkt mij (itt velen hier) wél interresant. Enne Hyves is uit btw… Beetje bijblijven mensen

  30. ***Aan de auteur van dit artikel***
    Zou het niet interessanter zijn om te zeggen dat in iPhone OS 4 multitasking, iAd en online gamen zullen komen??

    Dat weet iedereen al, maar dank voor je suggestie.

  31. Wat een onzin!
    Als je belang hebt bij Facebook, download je de app. maar.
    Ik zit niet te wachten op al die verplichte integraties.

  32. @Raöul: Nee, ik begrijp je standpunt nog niet helemaal. Iets wat al via een app uit de AppStore kan zou niet meer door Apple geïmplementeerd hoeven worden? Daar heb ik niemand over horen klagen toen SMS in landscape mogelijk werd, wat ook al via een app kon.

  33. Mensen die vragen waarom geen hyves. Zeg eens eerlijk wie kent nou Hyves buiten Nederland. Ook binnen Nederland kiezen steeds meer mensen voor Facebook, ziet er ook veel en veel beter uit.

  34. Integratie van Facebook in OS 4 heeft zoals Raoul zegt geen toegevoegde waarde! Het is al te verkrijgen in de app store.. Als ze dan zo graag mee willen met de concurentie moet je het breder nemen en een api vrijgeven voor communitie app’s. Hierdoor wordt het toch voor iedereen toegangkelijk en hou je in OS 4 ruimte voor zaken waar je klanten al 2 jaar op wachten!

  35. Ben erg benieuwd want de app van Facebook werkt al geweldig 🙂

  36. Facebook integratie met je adresboek is heerlijk. Geniet daar al maanden van op m’n android. 90% van m’n contacten heeft Facebook en dan ook meteen een foto en een verjaardag in m’n adresboek 🙂

  37. Die eigenaar van die “verloren” prototype Iphone is toch ook gevonden via zijn facebook account op die Iphone?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.