Reacties voor: iPhone OS 4.0 bevat mogelijk een zaklamp

iPhone OS 4.0 zou wel eens een onverwachte nieuwe functie kunnen bevatten: een zaklamp! Driemaal op de powerknop drukken activeert een felverlicht scherm.
Lees het complete artikel → iPhone OS 4.0 bevat mogelijk een zaklamp

Reacties: 47 reacties

  1. Ik denk eerder een bug ipv een feature 😉

  2. haha, misschien wel handig?:)

  3. Bevat os4 ook wc papier aub hou het level een beetje

  4. Ik denk ook aan een bug. Lijkt me namelijk een nutteloze feature. Ik zie sowieso het nut niet van een zaklamp op je iPhone. Je kan toch ook gewoon het lockscreen dan gebruiken?

  5. ik zou het houden als ik Apple was. looks awesome 😀

  6. @Bart: Haha, nice one!!

  7. ‘t is een bug, heb dit ook gehad met firmware 2.0 en 3.0. Werkt ook trouwens niet met mijn 4.0b4 en 3gs …

  8. Origineel geplaatst door oentje13
    Je kan toch ook gewoon het lockscreen dan gebruiken?

    Verklaar dan eens waarom die torch/zaklamp “apps” op erg veel iPhones terug te vinden zijn :).

  9. Bij mij werkt het op mijn iPhone 3GS, OS 4.0 beta 4 🙂
    Alleen de ene keer is het witte scherm na 1 seconde weer weg, de andere keer blijft het staan. Van mij mag de undocumented feature (bug) wel blijven, maar wel zo fixen graag, dat het witte scherm blijft staan.

  10. kan je er straks ook nog mee bellen???

  11. En toch is het een verdomd handige functie, ik betrap mezelf erop dat ik echt wekelijks wel een keer gebruik maak van mijn zaklamp app.

  12. op zich wel handig als het er werkelijk in komt, maar goed.. een achtergrond op je lockscreen die wit is doet ook voldoende

  13. SBsettings accessible vanuit het lockscreen en dan kun je zelf de brightness instellen. Werkt prima. Wordt ook zo’n troep anders met al die kleine ‘nutteloze’ apps op je phone.

    Kan voor mij dus verwijderd/verholpen worden. Zolang er geen jailbreak voor de volgende iPhone is, zal ik hem ook niet aanschaffen.

  14. Werkt bij mij wel os4b4 op 3GS

  15. Ik moet toegeven dat ik mijn lockscreen-verlichting dagelijks gebruik… Wanneer ik in de woonkamer alle verlichting uitschakel, is het mijn redding in de duisternis, tot ik naast mijn bed sta. Dat doe ik trouwens zonder nadenken, de iPhone gaat steevast overal mee waar ik ga 🙂

  16. Ik gebruik het ook regelmatig… Van mij mag het er standaard in!

  17. Lol, is het waar? Ik heb iphone os 4 maar mijn powerbutton is heel troef dus 3 keer achter elkaar gaat denk niet werken:(

  18. Goh, da’s ook een manier om snel door je batterij te gaan!

    Heb eigenlijk nooit het nut van flashlight app begrepen…

  19. Lock screen geeft voldoende licht voor deze functie , die ik overigens ook bijna dagelijks gebruik ;-).

  20. lijkt me niet echt een bug, eerder zo’n secret feature van apple. van die kleine dingetjes net als batterij percentage enzo! maar als het een bug is, en er zijn positieve reacties, dan zou apple het erin kunnen doen 🙂

  21. Je moest is weten hoe vaak ik mijn iphone gebruik als zaklamp, en het is dan wel lastig als je op je lockscreen zit, dan moet je telkens weer de home button indrukken om weer even licht te hebben, en dan hangt het er nog van af wat voor wallpaper je hebt. Ik hoop stiekem niet dat dit een bug is (wat het waarschijnlijk wel is), want dat zou echt wel super handig zijn :)!!

    lookin’ forward to the next iPhone!!

  22. Bij mij maakt hij het geluid alsof er een foto wordt gemaakt als ik op de aan/uit knop druk (alsof er een foto van het scherm wordt gemaakt) maar er wordt geen foto aan de rol toegevoegd (ja, ik weet dat dat wel gebeurt als je de home-button met de aan/uit knop combineert). Is dat ook een bug of een bedoelde auditieve waarschuwing?

  23. ik denk dat het een bug is want dit heb ik soms ook met mijn iPhone 3G (3.1.3).. alleen dan is het witte scherm met een seconden weer verdwenen

  24. Lijkt mij heel handig ik gebruik als ik snachts thuiskom altijd flashlight uit cydia die zet je helderheid direct om het hoogst al die zaklamp apps uit de appstores vind ik maar bagger. maar ik denk dat dit jammer genoeg idd een bug is;)

  25. Ik gebruik een cydget hiervoor, m’n normale lock-screen is element en door op de home-button te drukken heb ik ‘n flashlight.. Gebruik ‘m best vaak overigens

  26. Dit volgens mij gewoon een wit scherm door een bug. Ik heb dit ook een keer gehad op mijn iPhone 3GS (3.1.2) Toen kreeg ik een wit scherm en de telefoon reageerde nergens meer op. Na ongeveer een half uurtje deed hij het weer.

  27. Veel mensen vinden een zaklamp onzin. Ik heb als standaard app uit cydia altijd flashlight er op staan. Een zaklamp uit de appstore is inderdaad erg slecht maar niks is beter als flashlight. Ik heb vaak even geen licht of onvoldoende licht. Mijn lockscreen is dan helemaal niet fel genoeg. Om een wit plaatje op te zoeken in je filmrol is te veel werk en is niet fel genoeg, maar met Flashlight werkt het wel echt goed!

  28. Hopen dat bij de nieuwe iphone gebruik maaakt van de LED flitser ^^

  29. Misschien zit ik er naast maar ik dacht dat op de 4G een “flaslight” zou zitten. Die kan je op andere tel’s gewoon aandoen als zaklamp. Waarom zou dat geen optie zijn? Geeft aanzienlijk meer licht ook nog. Daarbij komt dat één LEDje minder accu verbruikt dan de schermverlichting. Wie kan dit bevestigen/ontkennen?

  30. Het zou leuk zijn alst ze bij de 4g of hd of wat dan ook, de flash gebruiken als zaklamp

  31. Oh…. sorry.
    Gaat hier om OS4 op 3G(s).
    Opgelost!

  32. Hier werkt het ook hoor op 3GS OS4b4, niet echt heel nuttig, kan net zo goed je scherm aan doen, het wordt er niet veel lichter op.

  33. Feature is het,
    Het is namelijk wrl handig,
    En als je op de lock knop weer klikt gaat hij naar de gewoone unlockscreen

  34. Haha ik heb het ook alleen ik wist het niet

  35. Ziet er idd uit als een bug 🙂

  36. Haha die is heel goed gevonden en werkt ook nog ^^” Wel erg handig naar mijn idee!

  37. De man in het filmpje heeft een 3GS aangezien hij 32GB opslag heeft. iPhoneclub zegt 3G.

  38. Makkelijk voor het verversen van je auto olie als je onder je auto moet liggen!

  39. Mijn nokia 1209 had een zaklamp bovenop.
    En de samsung d500 had een flitser die je aan kon zetten als zaklamp….

    Bugje

  40. Ik verwacht dan wel dat je drie-keer-home-button-drukken kan configureren in de instellingen. Zoals ook bij twee keer.

  41. Ik had dat ook laatst maar ik dacht dat m’n iPhone kapot was.. -_-

  42. Misschien komt er ook een WATERPAS als je 2x schud en 2 keer de home toets indrukt, met de power button 2 sec.

    Next!

  43. FLASH op de iphone!!! Jaaahooeewh, eindelijk

  44. “een paar seconden”..
    download gewoon flashlight in cydia en dan heb je constant fel licht

  45. Of flashlight via cydia en dan als cydget! Superhandig en veel beter dan die uit the AppStore;)

  46. Heb het ook, maar de de helderheid-instelling bepaalt de lichtsterkte. Als het een feature was dan zou dit de maximum lichtsterkte zijn denk ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.