Reacties voor: iPhone OS 3.2 bevat verwijzingen naar nieuwe iPhone

In het iPhone OS op de nieuwe iPad zijn aanwijzingen gevonden voor de volgende generatie iPhone (3 stuks). Ook zijn er nieuwe varianten van de iPod touch en iPad gevonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 65 reacties

  1. iPhone HD laat maar komen!!!!

  2. Inderdaad..

  3. Ik mag een nieuwe dit jaar. Hopelijk komt hij snel 😀

  4. ik haal pas een nieuwe als deze te jailbreaken is.

  5. Ben benieuwd …

  6. Heb nu een iTouch en spaar voor een iPhone. Hopelijk komt hij dan snel uit!

  7. BETER!!!!! eindelijk vette shit!! laat maar komen!!

  8. Ik heb net een nieuwe 3GS dus ik moet nog 2 jaar wachten. Ik had ook op de nieuwe iPhone willen wachten maar mijn oude mobiel ging plots kapot dus toen moest ik wel een nieuwe telefoon. Heb er overigens geen spijt van hoor. De 3GS is een geweldig ding en ik heb een goedkoop abonnement.

  9. T-mobile heeft mij net voordat bekend werd dat de nieuwe iPhone van de zomer eraan komt de 3gs aangesmeerd!!! Omdat ik zo’n goede klant ben!!! Nu zit ik weer 2 jaar aan de 3gs vast!!! Balen!!! En dat terwijl mijn vorige abbonnement pas in augustus afliep!!!! Ahhhhhhhh

  10. iPhone v4 kom maar door!

  11. Laat maar komen kan ik mijn 3G vervangen, deze is aan vervanging toe.

  12. hoop niet dat ze het iPhone HD gaan noemen, wat een domme naam!

  13. mijn 2G is nu toch wel behoorlijk kapot, (batterij die nog 3 uur meegaat),
    hopelijk gaat die nog wel even mee totdat de iphone (4e generatie) uitkomt.

  14. Ik wil echt zo graag dat hij uitkomt, kan ik mijn samsung star + ipod touch inwisselen voor het echte werk 🙂

  15. Origineel geplaatst door hendrickbert
    ik haal pas een nieuwe als deze te jailbreaken is.

    Idem. Ben overigens na alle speculaties wel benieuwd hoe deze eruit komt te zien.

  16. Laat hem maar komen,
    kan ik eindelijk mijn iPhone 2G vervangen door een nieuwe 😀
    Mij maakt het niet uit dat hij van dag 1 nog niet gejailbroken kan worden, wanneer de hack er dan toch zou zijn doe ik het gewoon 😀

    En inderdaad, die iPhone 3.2 & iPhone 3.3 kunnen goed staan voor eventuele andere modellen voor in andere landen.
    Zo me echt verwonderen dat ze er 3 gaan maken waaronder een iPhone NANO, dat zou echt er overgaan!

  17. Ik wil snel de 4g/hd hebben!

  18. ik heb nog een iPhone 2g. wou geen 3G of 3GS. maar nu mij iPhone uit elkaar aan het vallen is kan ik niet wachten tot de volgende generatie 🙂

  19. Aangepast!

  20. Vraag me af wat die iFPGA is.

  21. de mock-up bij het artikel gaat het echt niet worden
    volgens mij heeft Apple onderhand wel bewezen
    dat een mobiel apparaat geen fysiek toetsenbord nodig heeft.

    Verder, kom maar op met de iPhone HD (of 4G)
    juli loopt me abbonement af en me 3GS heeft een aardige barst in de achterkant….

  22. Origineel geplaatst door ikkieman
    Vraag me af wat die iFPGA is.

    Misschien is dat een testsysteem. Een FPGA is een programmeerbare chip. Maar FPGA kan natuurlijk ook ergens anders op slaan. #google biedt ook geen uitkomst overigens.

  23. @Tarik: Juist hetzelfde hier (: , gaat waarschijnlijk de iPhone 3GS worden (;

  24. Een Field-programmable gate array, vaak afgekort tot FPGA, is een geïntegreerde schakeling bestaande uit programmeerbare logische componenten. Deze logische componenten kunnen geprogrammeerd worden als logische functies zoals AND, XOR, enzovoorts. Deze functies kunnen bijvoorbeeld decoders of eenvoudige wiskundige functies zijn. In het merendeel van de FPGA, kan men ook logische elementen terug vinden in de logische blokken.

  25. Origineel geplaatst door Kevin
    T-mobile heeft mij net voordat bekend werd dat de nieuwe iPhone van de zomer eraan komt de 3gs aangesmeerd!!! Omdat ik zo’n goede klant ben!!! Nu zit ik weer 2 jaar aan de 3gs vast!!! Balen!!! En dat terwijl mijn vorige abbonnement pas in augustus afliep!!!! Ahhhhhhhh

    dat is denk ook de reden waarom 99% van de aanbieding nee heeft gezegd. Ik zou (als je hetzelfde telefoon gesprek hebt gehad (zoek maar ff op deze site) gaan morren als de volgende generatie uitkomt!!

  26. Origineel geplaatst door Kevin
    T-mobile heeft mij net voordat bekend werd dat de nieuwe iPhone van de zomer eraan komt de 3gs aangesmeerd!!! Omdat ik zo’n goede klant ben!!! Nu zit ik weer 2 jaar aan de 3gs vast!!! Balen!!! En dat terwijl mijn vorige abbonnement pas in augustus afliep!!!! Ahhhhhhhh

    Niet goed opgelet zeker? Er is herhaaldelijk op het forum gesproken over smerige truckjes van T-mobile..

  27. Als die iPhone van juni echt een gaaf ding wordt, dan denk ik dat ik er een abonnement bij krijg. Kan misschien best handig zijn.. 2 iPhones.

  28. @Frank van Manen: Ja, kun je met elkaar pingen of whatsappen.. 😉
    @Kevin.
    T-mobile heeft het je misschien aangesmeerd, maar je kon ook nee zeggen hoor. Zelf zeg ik nooit ja tegen telefonische aanbiedingen of wat dan ook. Zoek het altijd liever zelf uit en heb dan alles in de hand..en kom, je had kunnen weten dat er een nieuwe iphone aan zou komen deze zomer..tot nu toe elk jaar een nieuwe.

  29. Daar komt geen nieuwe iphone voor october , volgens americaans iphone en apple sites , dus t- mobile weets niks van , misschien een april 1 grapje over zomer dit jaar

  30. Niet een hele grote verrassing toch?

  31. Betekent dat gelijk dat er een update is voor de iPhone? (firmware 3.2)

  32. @Soemiet:
    nee alleen ipad

  33. Nou – vooral dit stelpost “unknown hardware” is veelzeggend nietszeggend.

  34. Maar Apple weet dat mensen dit kunnen vinden toch?

    Dus ze zetten die typenummers er gewoon bewust in denk? Om die hype te creeeren voor een nieuwe Iphone, zoals ze altijd doen toch?

    Niet dat ik het erg vind hoor, hoe meer nieuws/geruchten hoe beter. Want ik wil een nieuwe Iphone in Juni 😀

  35. Begint me aardig te irriteren dat alles van TUAW zo wordt vertaald/overgenomen. Vraag me af of dat überhaupt zo maar mag zonder vermelding naar de bron.

    Jammer dit. Een hele website vertalen kan met google translate ook. De laatste tijd gaat de toegevoegde waarde van iphoneclub erg achteruit. Inspiratieloos dit.

  36. waarom zouden ze de nieuwe iphone de naam iphone HD meegeven als alle apps voor de ipad de tag HD meekrijgen. Dat zou alleen maar voor verwarring zorgen en lijkt me dus niet echt logisch.

  37. Ik verwacht niet dat Apple het volgende model iPhone HD gaat noemen. Aangezien veel applicaties voor de iPad het achtervoegsel HD gekregen hebben, wat voor verwarring zou kunnen zorgen. iPhone 4G zou een optie zijn (alleen als 4G daatwerkelijk ondersteund zou worden). En wat mij betreft zijn Classic en Pro ook nog mogelijkheden, zo kunnen er eventueel ook nog andere varianten kunnen worden uitgebracht.

    Ik verwacht dat de iPhone eind juni te koop is in Nederland. Ga ik dan direct kopen, m’n 3GS is nl. donderdagnacht gepikkediefd.

    Weet iemand wat het kost om een abbonement dat nog een jaar moet lopen (i-150, tweejarig) te verbreken?

  38. Iphone HD ( 4 ) Kom maar op !

  39. Ach, letterlijk vertaald van TUAW is het zeker niet, dat is gezeik.
    Er is een beperkt aantal nieuwtjes om over te berichten, en dus zullen alle Apple grelateerde nieuwssites dat nieuws ook brengen.
    Ook MacFreal en Onemorething brengen hetzelfde nieuws, en zo zijn er wereldwijd honderden sites met dit nieuws.

  40. Nou… een nieuwe iPod Touch zou niet erg zijn… ben benieuwt, als er op de iPod Touch 4g een camera komt + multitasking en langere battery koop ik hem zeker:) (hij moet natuurlijk ook wel wat sneller zijn, maar dat is vanzelfsprekend)

  41. k ben afgelopen week gebeld door tmobile. En als goedmaker heb ik de mogelijkheid om direct over te stappen op de iPhone 3GS. Ik zei de vrouw dat ik diverse geruchten had gelezen over de iPhone 4G. Waarop ze antwoorden: dat is nog niet precies duidelijk, de accu schijnt erg slecht te zijn waardoor wij nog geen zekerheid hebben om de nieuwe iPhone te verkopen.

    Ik wil de 4g erg graag hebben net als de rest van de huidige iPhone gebruikers… Mijn Abbo loopt af op 15 juli 2010.

    Tot die tijd word het denk ik afwachten op de Apple persconferentie in ergens april.

  42. Origineel geplaatst door Nick Parrin
    Begint me aardig te irriteren dat alles van TUAW zo wordt vertaald/overgenomen.

    En ik begin me aardig te irriteren aan dit soort (trol)opmerkingen. Ik ben vandaag niet op TUAW geweest en kan eigenlijk wel om zoveel naïviteit lachen. Dezelfde opmerking kun je maken over Tweakers, Gizmodo, The iPhone Blog en ga zo maar door. Elke iPhone-site doet verslag van het belangrijke iPhone-nieuws en op al die sites staat ongeveer dezelfde info, omdat er domweg niet meer details zijn.

    Ik verwijs netjes naar mijn bron, Boy Genius Report (zoals we altijd doen). Daarmee is deze ‘klacht’ wat mij betreft afgedaan.

  43. Origineel geplaatst door nova
    hoop niet dat ze het iPhone HD gaan noemen, wat een domme naam!

    Vind ik ook.

    Het is bovendien niet echt logisch om hem HD te noemen, als je al een hele serie ‘G’ hebt genoemd. Betwijfel het dus ten zeerste dat ‘ie HD gaat heten (ook al mag de bron de WSJ zijn)..

  44. zowieso 4g,, ipod heeft al hd stuf… das toch wel raar als deze hd gaat heten….

  45. Ik weet niet of het iPhone HD gaat heten (denk zelf wel), maar iPhone 4G gaat het 100% niet heten. 4G netwerk zal zeker nog niet komen en bij iPhone geven ze nooit de naam voor generaties.

    1e iphone= iPhone
    2e iphone= iPhone 3G (3G netwerk)
    3e iPhone= iPhone 3Gs ( 3G netwerk/snel)
    4e iPhone= ??

  46. Origineel geplaatst door Kevin
    T-mobile heeft mij net voordat bekend werd dat de nieuwe iPhone van de zomer eraan komt de 3gs aangesmeerd!!! Omdat ik zo’n goede klant ben!!! Nu zit ik weer 2 jaar aan de 3gs vast!!! Balen!!! En dat terwijl mijn vorige abbonnement pas in augustus afliep!!!! Ahhhhhhhh

    Dit is natuurlijk gewoon dom van jezelf, je kan op je vingers natellen dat er elke zomer een nieuwe iPhone komt.

  47. Na al die klachten over batterijduur enzo, zouden ze het nu HD noemen? Als er (wat mij betreft) iets goed is aan mn iphone is het het beelscherm wel. Ligt daar nu de prioriteit?
    Iedereen weet wel waar apple zn aandacht aan moet geven. Duurzaamheid, batterij, meegaan met functies van bijvoorbeeld de concurent. Noem flitser/belichting, betere bluetooth functies enz.
    Maarja wie ben ik 🙂

  48. wat doet dat toetsenbord onder het plaatje?

  49. Origineel geplaatst door namastee
    wat doet dat toetsenbord onder het plaatje?

    Dat is de iphone HD slider (H)

  50. Miss een nieuwe als hij gejailbreakt is en prijs mee valt 🙂

  51. Zijn er al geruchten over de prijs ? Ik wil nu miss een 3gs 32g kopen.. Ik kan hem via via voor 400 kopen.. Simlock vrij.. Maar zal de nieuwe iphone (veel) duurder worden? En anders het abbo duurder ?

  52. Vraag me af of ie 4G gaat heten, HTC komt ook met een toestel met 4G in de naam. Als de nieuwe iPhone HD af kan spelen zou ik het wel logisch vinden om HD in de naam op te nemen. Ik hoop sowieso dat de geruchten over de transparante icoontjes en zelf inte stellen buroblaf waar zijn.

  53. zijn er nu werkelijk mensen die geloven dat de iphone op dat plaatje de uiteindelijke iPhone is, en dat ie daadwerkelijk de naam iphone HD gaat dragen?

    zielig als je nu nogsteeds alle geruchten gelooft.
    check de definitie van een gerucht en denk dan nog een na wanneer je al die info over nog niet gereleasde producten ziet.

    tip:
    zolang apple er zelf met geen woord over spreekt bestaat het nog niet. Hoe kan het hele internet nu op voorhand al exact weten wat er gaat komen?

    Wat is dat dan wat ik allemaal lees in die geruchten vraag je je af? Speculatie.

  54. @4saus:

    Gun ons asjeblieft de voorpret :-))

    Maar ookal zegt Apple er niets over, dan nog valt er wel wat te zeggen. De iPad was een jaar geleden al bekend, alleen de preciese vorm nog niet. Toen afgelopen jaar bekend werd dat Apple een hele grote hoeveelheid flashgeheugen opkocht wist je al vrijwel zeker dat de 3GS naar 64 gieg uitgebreid werd.

  55. Koop die iphone toch gewoon los inplaats van daarvoor een abo van 2j voor te nemen.
    Je weet ieder jaar er een andere en betere iphone uitkomt.

  56. Origineel geplaatst door Tom
    Ik weet niet of het iPhone HD gaat heten (denk zelf wel), maar iPhone 4G gaat het 100% niet heten. 4G netwerk zal zeker nog niet komen en bij iPhone geven ze nooit de naam voor generaties.1e iphone= iPhone 2e iphone= iPhone 3G (3G netwerk) 3e iPhone= iPhone 3Gs ( 3G netwerk/snel) 4e iPhone= ??

    4e iPhone = 4G (4G netwerk )
    5e iPhone= 4Gs (4G netwerk en snel)
    6e iPhone = 5g (5g netwerk)

    ga maar door …

  57. Origineel geplaatst door WWH
    4e iPhone = 4G (4G netwerk ) 5e iPhone= 4Gs (4G netwerk en snel) 6e iPhone = 5g (5g netwerk)ga maar door …

    Dat bestaat nog niet. Zo snel zal de telecommunicatietechniek zich niet ontwikkelen.

    Origineel geplaatst door Kevin
    T-mobile heeft mij net voordat bekend werd dat de nieuwe iPhone van de zomer eraan komt de 3gs aangesmeerd!!! Omdat ik zo’n goede klant ben!!! Nu zit ik weer 2 jaar aan de 3gs vast!!! Balen!!! En dat terwijl mijn vorige abbonnement pas in augustus afliep!!!! Ahhhhhhhh

    Mijn tip: ga alsjeblieft nooit in op aanbiedingen via telefoon. Veel mensen laten zich daardoor te makkelijk ompraten. Bovendein zijn de verkopers erin getraind iets aan jou te verkopen. Misschien kun je de koop/verlenging nog terugdraaien als dit kortgeleden is gebeurd.

  58. Ik denk dat ze het de 3Gss (super-snel) gaan noemen, grapje

    Vind het trouwens wel raar dat het mag wat T-Mobile doet, volgens mij is het verboden om onjuiste informatie (slechte accu) over een nog niet bestaand en onbekend product te leveren, waarvan je nog niet weet of je concurrent het mischien alleen mag verkopen,zodat de klant een verouderd model koopt dat anders volgend jaar alleen maar ruimte inneemt in een opslagmagazijn…

  59. Origineel geplaatst door Bernd Van Praet
    inderdaad, die iPhone 3.2 & iPhone 3.3 kunnen goed staan voor eventuele andere modellen voor in andere landen.

    Klopt, ik kan me herrinneren dat ik gelezen heb dat er sowieso in Amerika een andere versie uitkomt als hier.

  60. Ik hoop niet dat ze hem zo achterlijk groot maken net als alle andere fabrikanten tegenwoordig doen. IK vind het formaat van de huidige versie juist groot zat. Ik heb nu de HTC legend en maak misschien wel weer de stap terug naar de iPhone als de nieuwe er is.

  61. Origineel geplaatst door marc3l
    mijn 2G is nu toch wel behoorlijk kapot, (batterij die nog 3 uur meegaat), hopelijk gaat die nog wel even mee totdat de iphone (4e generatie) uitkomt.

    same here..

  62. @et:

    het is alleen jammer dat wanneer je er 100 boven op legt je er ook nog een jaar voor kan bellen smsen en internetten.

    Een 3GS 16 GB kost 599 bij de mediamarkt los. Ongeveer de zelfde prijs simlockvrij ge importeert. daar moet dan nog je abbo kosten voor bellen en internet bij.

    De 1 jaar t-mobile deal is dus goedkoper.

  63. jammer dat er niks beters is dan de iphone om naar over te stappen.

  64. Haha ik denk niet dat Apple een telefoon met slider mechanisme of fysiek toetsenbord gaat uitbrengen.. Ze hebben te goede ervaringen met de virtuele toetsenborden (zie de iPhone en de iPad). Daarnaast is de iPad al een groter apparaat met makkelijkere tekstinvoer ik denk niet dat ze nog meer overlap gaan creëren door de iPhone dan nog meer als tiepmasjiene om te bouwen 🙂

  65. Ik ben de laatste tijd steeds meer aan het zoeken voor een passend abonnement met de iPhone. Tot op heden heb ik altijd Samsung gebruikt, maar heb nog altijd een goede ervaring met mijn iPod Touch. Nu de geruchten gaan dat er een (nog betere) nieuwe iPhone komt, wil ik eigenlijk wel wachten tot juni/juli, maar tegelijkertijd zou ik nu graag naar de winkel rennen voor de 3GS. Ik denk dat het toch maar wachten wordt, hopelijk word het een mooi product, anders is het zonde van het wachten 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.