Reacties voor: iPhone-oplichter iPhonenow voor het gerecht

De iPhone-oplichter van iPhonenow is eindelijk in de kraag gevat en moet voor de rechtbank verschijnen. Maar in de zaak van iPhonehelpdesk is er nog steeds geen voortgang.
Lees het complete artikel → iPhone-oplichter iPhonenow voor het gerecht
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Die advertentie van die €149 staat ook in alle kleine krantjes zoals de Spits!, Metro, de Pers enzo. Ik zag het namelijk net toen ik in de trein zat.

    Waarom mensen zo hun geld willen verdienen is voor mij een raadsel.

  2. TIP: kopen via marktplaats? Haal het dan op.

  3. Nieuwe oplichters doen zich dagelijks aan:

    [Verwijderd wegens overbodige reclame. Link naar Hiphone-aanbieder wordt al in artikel genoemd.]

    Ik heb er gelijk 100 besteld!!!

  4. @Alex@
    Kopen via marktplaats is prima, maar gewoon geen populaire dingen als een (H)iPhone of PS3 op de bonnefooi op laten sturen. Zulk soort dingen haal je beter zelf op.

    TIP1: Neem ook altijd een mes of pipa mee als je voor een ongelofelijke deal op pad gaat, want je weet maar nooit!

    TIP2: Koop je iPhone gewoon lekker bij T-Mobile. Geen ge*** met naar België rijden of oplichtpraktijken en je hebt een super voordelig abonnement. Je loopt even naar de stad en kan er zo eentje scoren.

    Al dat gedoe met zo goedkoop mogelijk een iPhone willen en je dan in allerlei bochten wringen met registraties op fora en vragen stellen of iets te vertrouwen is! Jeez…

  5. waarom zijn die oplichtsites nog niet opgerold?
    Hoe is het mogelijk dat het geweten is dat ze mensen oplichten,en dat ze gewoon verder mensen lichten.

  6. Er zal wel gebrek aan bewijs zijn of, mijn persoonlijke favoriet, onrechtmatig verkregen bewijs. Tja, we zien vaak genoeg op TV dat oplichters soms al decennia actief zijn en dat hun omgeving dit ook al decennia aan de politie doorspeelt. Maar zelden wordt er iets aan gedaan omdat d politie niks (LOL) kan doen. Wel in de struiken liggen met een laserpistool voor als je 5km te hard rijdt of een bonnetje schrijven dat je te laat geparkeerd stond. Acceptgirootje de deur uit: lekker makkelijk. Het is gewoon wachten op de officiële statement dat de politie en de belastingdienst gefuseerd zijn. @patrickx

  7. Origineel geplaatst door patrickx
    waarom zijn die oplichtsites nog niet opgerold?

    Ja, das een goeie..Aan de andere kant, advertenties / site’s , krantjes o.i.d waar aanbiedingen gedaan worden die te mooi zijn, zal je jezelf is af moeten vragen hoe het mogelijk is.. Met andere woorden, een aanbod wat te mooi is, kan niet ‘legaal’ zijn.

    Dit houd de oplichters wel van de straat helaas.

    Wat niet zou mogen, maar wel realiteit is, zolang mensen er zijn die voor een dubbeltje op de eerste rij willen.. Het goedkoopste van goedkoopste willen. (terwijl de prijzen bijna overal hetzelfde zijn) dan zou je eens te raden moeten gaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.