Reacties voor: iPhone-ontwikkelaars verwachten betere kwaliteit iPhone-applicaties

Ontwikkelaars hebben tijdens Mobile Applications Showcase in San Francisco laten weten dat er een tweede golf iPhone-applicaties aankomt. De kwaliteit daarvan is beter, want met fart-applicaties valt niet meer te scoren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Over kwaliteit gesproken:
    Misschien een review waard?

  2. Dit ontwikkelaar heeft de applicatie Temptd ontwikkeld,

    Moet dat niet

    DEZE ontwikkelaar heeft de applicatie Temptd ontwikkeld,

    zijn?

  3. Ik zou het al heel mooi vinden als de simpele apps gewoon zouden werken. De afgelopen tijd nogal wat apps gekocht die het gewoon niet of maar half doen Winkels, Instapaper, Shazam). Slimmer en geavanceerder is natuurlijk mooi, maar als het niet werkt ben je wel gewoon je geld kwijt.

  4. De apps moeten wat persoonlijker worden en beter geintegreerd.

    Kijk naar HTC Sense. Is wel op jaloers op te worden. Een contact en alles geconsolideert, facebook, twitter etc.

  5. Ik ben blij dat de markt die kant op gaat, wij hebben nooit van dat soort crap apps ontwikkeld. Laat de aanvragen maar komen!

  6. Als ik op dit moment in de App Store kijk, heb ik het idee dat we nu in het tijdperk van de ‘Ik kopiëer de naam van populaire software en naar de rest kijken mensen toch niet naar”. Dan doel ik dus vooral op die MSN Live Messenger meuk die je nu in de App Store vindt. Applicatie zelf heeft totaal niets te bieden, enkel dat ze de naam MSN “misbruiken”.

  7. Zie de App iSwing, voor golfer gemaakt om je golfswing mee te analyseren, is wat ik heb gegrepen een van de meest gedownloade app in Azië en de VS.
    http://www.mygolfspy.com/golf-swing-analysis-iphone-app/

  8. Dit is geen goed bericht. Waarom niet? Concurentie! Waarom denk je dat al die games zo goedkoop zijn? Door dat er heel veel verschillende Apps zijn. De app store is nu goedkoop. Kijk maar naar PlayStation en Xbox die games zijn duur omdat er maar 1 versie beschikbaar is. Düss….. Wat denk jij?

  9. De appstore is een soort digitale Wibra: een enorme hoop goedkope shit waartussen iets goeds niet meer opvalt.
    (OK, je hoeft je je niet te vermommen voor je naar binnengaat om niet herkend te worden, misschien verklaart dat het succes)

    Dus betere developers: prettige wedstrijd. Dit heeft geen enkele zin.
    Om de zaak te redden moet Apple een elite-store maken met duurdere/betere apps.
    Laat daar de keuring over gaan, en niet of er ergens een icoontje tussen zit wat Apple zelf gebruikt c.q. graag zou gebruiken. Wat een kinderoppassers zijn het toch !

  10. Origineel geplaatst door Anders
    Over kwaliteit gesproken:
    Misschien een review waard?

    Is het zeker waard. Beste platformer op de iPhone momenteel. Ik heb het origineel nog gespeeld twintig jaar geleden. 🙂

  11. Dont think the time is gone for fart apps everyday more than 20 are released ( if you check appsniper ) and the new rage is boob apps , if you take all that crap and copies of other games is the choice of apps and games very small , wonder if steve jobs has any fart apps for the office and on his ipad ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.