Reacties voor: iPhone-ontwikkelaars raken door UDID’s heen

Ontwikkelaars ontdekken dat het aantal UDID's opraakt. Elke ontwikkelaar mag maar 100 testtoestellen registreren voor het testen van nieuwe applicaties.
Lees het complete artikel → iPhone-ontwikkelaars raken door UDID’s heen

Reacties: 12 reacties

  1. Begrijp ik het dan goed dat je per iPhone Developer Program maar 100 testtoestellen mag invoeren? Dus stel je maakt 10 applicaties dan ben je bijna wel verplicht om al die testers ook te gebruiken voor je andere apps? Mm, nooit geweten. Eigenlijk best vreemd.

    Laat ze dan minstens toestaan UDID’s te verwijderen om andere testtoestellen toe te voegen.

  2. Valt wel mee, je kunt 50 testversies weggeven per applicatie. Dus waarom je 100 iPhones zou moeten registreren als test-iPhone is mij een raadsel, dat zou wel genoeg moeten zijn voor persoonlijk testen?

  3. Overdreven titel. Ik ken geen andere ontwikkelaars die meer dan 30 testtoestellen hebben ingeschreven. Dit lijkt me dus gewoon een gevalletje apart.

  4. Je kan volgens mij de Promo-codes enkel gebruiken voor applicaties die al gereleased zijn – dat zijn dus geen testers of vroege reviewers meer.

  5. Helaas heb ik ook UDID tekorten.
    Ik hoop dat Apple hier toch wel wat aan gaat doen.

  6. Dit wist ik inderdaad ook niet. Heb nu nog maar 3 slots vrij. Ook maar eens contact opnemen met Apple.

  7. Heb je het UDID ook niet nodig om OS 3.0 te beta testen? En zijn dat niet die codes die overal op internet te koop zijn voor 5-10 dollar? Misschien dat het daar ook iets mee te maken heeft. Maar het kan zijn dat ik 2 dingen door elkaar haal.
    Jonas

  8. Dit is een beveiliging tegen het niet vast blijven hangen op een beta als je ID opeens verwijderd is kun je hem dus niet meer activeren, ben je de lul toch?

  9. Oef neem me woorden terug. Blijken toch meer mensen tekorten te hebben.

  10. @Jelle (Moop.Me): Bovendien werken promocodes alleen voor de US app store. Of is dat recentelijk veranderd?

  11. Apple heeft mij gewoon geadviseerd om een extra abonnement te nemen op de iPhone developer program.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.