Reacties voor: Terug in de tijd: de iPhone nano houdt de gemoederen al sinds voorjaar 2007 bezig

Driemaal eerder zijn er al kanshebbers voor de iPhone nano verschenen, nog even afgezien van de vele andere geruchten die tussendoor zijn verschenen. Wij zetten de historie van de iPhone nano eens op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Ik ben zeker van plan om een iPhone aan te schaffen maar ik moet nog aankijken of ik die nano (met kleiner scherm & misschien helemaal geen appstore) wel wil hebben.

    Afwachten dus…

  2. komt er niet, punt………

  3. @Chrisl – Dat hoop je omdat je anders wordt teleurgesteld…

    Maja ik ben me iPod touch denk ik 3 uur kwijt (verkocht) en mis het nu al 🙂

  4. @Chrisl, geloof me, hij komt. De geruchtenstroom van de iPhone heb ik de laatste tijd eens geanalyseerd. Het iPhone 3G plaatje wat er voor het eerst kwam klopte ook precies. Daarnaast kwamen voor de iPod Nano 4rd gen ook allemaal cases uit en ook dit klopte. Ga maar na.

  5. ik geloof er eigenlijk ook niet echt in, maar niemand weet dit zeker. We zullen moeten wachten 😀

  6. Iphone Nano is denk ik voor een andere doelgroep dan de iPhone 3G. Wie krachtige hardware wil, zal toch voor de grote versie kiezen.
    Want ik zie geen 16Gig, 3G en GPS chip passen in dergelijk toestel.

  7. misschien is deze hype gemaakt (door apple zelf misschien) om een nieuw apparaat, dat geïntroduceerd wordt, niet te laten uitlekken. who knows..

  8. Ik hoop dat dit er komt. Misschien wordt de prijs van de iPhone in België dan verlaagt 😛

  9. @Joppe – Zoiets verwacht ik dan totaal niet ik verwacht dan eerder dat hij dan goedkoper wordt dan de 3G…

  10. En wederom een erg leuk stuk om te lezen ! Zonder op de inhoud in te gaan, mijn complimenten om steeds weer met zulke leuke items te komen!

  11. “Wat een brein kan verzinnen zal een stel handen ooit maken” *

    Ik zeg: het zal er een keer van komen, in de één of andere vorm. En nu niet meer huilie huilie boehoe boehoe doen maar geniet van de nieuwe (on)mogelijkheden die er aan zitten te komen.

    * Uit: De Verzamelde Flut Wijsheden van De Advocaat Van De Duivel

  12. Hoe moet je in godsnaam typen op een Nano?
    Alleen door dat feit lijkt het me al onmogelijk dat hij uitkomt. En zo ja is hij dus bij voorbaat al niet praktisch te noemen..

  13. Origineel geplaatst door Xynetor
    @Chrisl – Dat hoop je omdat je anders wordt teleurgesteld…

    @Xynetor

    Ik zou daar niet al te veel op rekenen, aangezien ik nog steeds met m’n ORIGINELE first gen zit……

  14. @Timothy – Joh, misschien doen ze wel een landscape type modus voor dikke vingers inbouwen?

  15. @Chrisl – Ik zelf begrijp jou punt helemaal en zelf zou ik ook nog gewoon voor de 1st gen gaan want die vind ik immers wel mooier…

    Maar je begrijpt ook wel dat mensen die zo iets zeggen eigenlijk diep in hun hart toch een beetje teleurgesteld zijn…

  16. Wat moet ik nou met een kleinere iPhone?

  17. Een iPhone kopen veel mensen door het grote touchscreen. Maar nu maken ze een kleine iPhone? Waar is dat dan goed voor?

  18. Ik denk dat, als de nano er dan ook echt komt is wel een beetje twijfelachtig, het wel een hype kan worden als ze het goed aanpakken.. dwz dat ze em voor een relatief lage prijs moeten verkopen en zonder toeters en bellen als gps en hsdpa.. daardoor wordt ie ook duurder terwijl al veel mensen een tom-tom of id al hadden, ik bedoel dus dat je een magerdere versie van de iphone dan zou kunnen kopen en goedkoper ook als prepaid want er zijn nu veelmensen die de iPhone niet kopen omdat deze te duur is en willen ook niet voor de komende twee jaar vastzitten aan een contract, dus goedkopere, vermagerde iPhone

  19. Origineel geplaatst door Fab1Man
    @Chrisl, geloof me, hij komt. De geruchtenstroom van de iPhone heb ik de laatste tijd eens geanalyseerd. Het iPhone 3G plaatje wat er voor het eerst kwam klopte ook precies. Daarnaast kwamen voor de iPod Nano 4rd gen ook allemaal cases uit en ook dit klopte. Ga maar na.

    Wat een goede diepgaande analyse! Nu weet ik het echt zeker…

  20. serieus.. iphone nano…lol.. ik wil geen kleinere iphone.. ik wil en grotere!!! het liefst een 12″iphone 😀

    overigens geloof ik er ook niet zo heel erg in.. de kracht van de iphone zit em niet in formaat.. maar in mogelijkheden. en die zullen aardig slinken als er een kleinere op de markt komt.

    ik ben ondertussen ontzettend tevreden mijn mijn 3G! 🙂

    en apple heeft ondertussen bewezen dat de appstore een enorme hit is.. waarom een telefoon uitbrengen die daar niks mee kan? (want zo is het nou eenmaal, de resolutie van huidige apps zouden allemaal aangepast moeten worden voor een kleinere telefoon…niet handig) plus.. als je een kleinere telefoon wil die niet heel handig te bedienen is met een piepklein schermpje, waar sms-en niet zo makkelijk op zal gaan, (is nu voor sommigen al niet ideaal met het huidige, naar mijn mening fantastische, toetsenbord) dan zijn er toch voldoende andere opties op de markt?

    maar goed.. voor de gene die er wel op zitten te wachten.. ik hoop voor jullie dat hij er komt.

  21. Het is in het verleden al wel gebleken dat XSKN het bij het juiste eind had. Maar ze hebben ook een flinke misser gemaakt met de iPod Nano Hoesjes.

    Ik vind het in ieder geval leuk dat het ons zo bezig houd.

  22. Origineel geplaatst door Frank
    Een iPhone kopen veel mensen door het grote touchscreen. Maar nu maken ze een kleine iPhone? Waar is dat dan goed voor?

    is dat al zeker dan? Volgens mij blijven dit gewoon slappe geruchtjes.

  23. alweer een hype zoals dat vaker bij apple producten gaat meschien was dit helemaal niet de bedoeling maar denkt apple nu toch maar zoeits te gaan produceren aagezien het een hype word wie weet,…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.