Reacties voor: ‘iPhone minder populair in Singapore en Hong Kong’

De iPhone is minder populair geworden in de trendsettende steden Singapore en Hong Kong, aldus gegevens van StatCounter.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Die zullen er ook achter zijn gekomen dat er kinderarbeid zit in de eiföhns.

  2. @Barry55: Alsof er bij alle andere telefoon merken geen kinderarbeid is. Alleen apple wordt onder de loep genomen, vreemd eigelijk. laten we eens onderzoeken hoeveel kinderarbeid er bij samsung toestellen is.

  3. Zal vast een combi van zaken zijn. Aziatische landen zijn op ‘t gebied erg trendgevoelig.. Apple staat al in een slecht licht door de iPhone 5 en men verwacht ook wel dat de 5S minimale verbeteringen zal bevatten (vooral op het gebied v look & feel).

    Echter hoop ik dat Tim Cook en z’n over-enthousiaste team nu iets neer kunnen zetten dat weliswaar de moeite waard is om amazing te noemen want de iPhone 5 is voor veel groepen een teleurstelling.

  4. In HK willen ze graag een groot scherm, iedereen loopt er met een Samsung Galaxy Note II rond.

  5. ik denk dat veel mensen afhaken als er geen jailbreak is, eigenlijk moet apple die JB exploits niet elke keer dichten maar gewoon zo laten zodat een JB mogelijk blijft, dan houden ze meer klanten en iedereen is happy

  6. Origineel geplaatst door burner
    In HK willen ze graag een groot scherm, iedereen loopt er met een Samsung Galaxy Note II rond.

    Dat was mij ook al opgevallen. In SP zie je eigenlijk alleen maar iPhones.

  7. iOS7 moet gewoon in 1 woord WAUW zijn… anders komt de vernieuwing te laat.

  8. Ik denk dat veel mensen gaan overstappen op Nokia Lumia met Windows Phone 8. Dat is een vernieuwend besturingssysteem vergeleken met die intussen klassiek aandoende Eierföhn-interface.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.