Reacties voor: iPhone met A5X-chip en nieuwe iPod touch ontdekt in iOS 5.1-code

In de code van iOS 5.1 zijn verwijzingen gevonden naar een nieuwe iPod touch. Ook zou Apple bezig zijn om intern een iPhone met A5X-processor te testen, voorzien van 1 GB RAM.

Reacties: 20 reacties

  1. ik denk dat de nieuwe iphone een dualcore a15 processor krijgt, maar over de graphics durf ik niets te zeggen.

  2. Wel, het word eens hoogtijd dat er een nieuwe ipod touch komt 🙂

  3. @jasper: Bedoel je een A5 Processor, Die zit al in de iPhone 4s, maar wat voor nut heeft het om een A5X processor erin te stoppen krijgt de volgende generatie iPhone dan dezelfde resolutie als de New iPad. Want het andere nut ervan zie ik niet

  4. @Peter: die A5x heeft een grotere grafische kracht, dat hoeft natuurlijk niet alleen voor een hogere resolutie te zorgen.

  5. Een 4 inch scherm of liever zelfs nog groter. De overige specs is voor mij veel minder interessant.

  6. @Peter: de iphone 4s heeft een a5 soc. dat is geen processor,je zou het het beste kunnen vergelijken met een moederbord, alles zit erop. de processor in de a5 is een dualcore a9. aangezien ik verwacht dat apple niet zo snel overstapt op een quadcore denk ik dat ze gaan voor een verbeterde dualcore, gebaseerd op de a15, net zoals sony.

  7. ik denk dat Jasper de cortex a15 bedoeld als basisarchitectuur voor de chips. nu is het geloof ik de a9 die als basis dient voor de apple a5 SoC en ook de a5x SoC.

  8. Met de spellen wat ze nu maken, heeft de iphone geen a5x processor nodig….zoveel zware spellen zijn er niet gemaakt… ik heb de iphone4s nog geen moeite zien hebben met deze games op vandaag.. Kan ook met veel minder die prosessor… Tenzij er een hetzelfde beeld, als de nieuwe ipad inzit…. Of zwaardere games

  9. @Peter: Dat heeft nut omdat je meer rekenkracht hebt en eventueel energiezuiniger telefoon krijgt aangezien niet alle cores in gebruik zijn

  10. Alles apple maar niet slechter doet dan de concurrenten vind ik het allemaal best. Aan de design heb ik zowizo geen twijfels. Het zal wel weer een juweeltje worden.

  11. Een 4 inch scherm zou helemaal perfect zijn! Maar wel dat het toestel zijn afmetingen blijft houden.

  12. @Dave, het is geen ramp als hij wat groter wordt. Kan er meteen ook een groter batterij erin.
    Belangrijkste is dat het in je broekzak blijft passen.

  13. Een iPod touch met A5 kan ik me wat bij voorstellen. Maar een iPhone met A5X? Er zijn een paar mogelijkheden:
    1) verdubbeling van de resolutie; maar wat brengt dat als je de pixels nu al niet meer kan zien.? Of krijgt The new iPhone dan toch een groter scherm?
    2) Gaming; de grafische power verdubbeld als de resolutie gelijk blijft, maar alleen de games die op de iPhone soepel draaien zouden dan zelfs op de new iPad moeite hebben om soepel toedraaien.

  14. Ik hoop op gewoon een dual core die extra zuinig is en een oled scherm.. Anders blijf ik nog wel een jaartje met mijn iPhone 4

  15. Ik Ben blij met de huidige iPod touch.
    op de 3de gen iPod kon ik wel verbeter puntjes vinden maar wat moet er dan beter?
    Groter scherm?

  16. De Specs gewoon als de iPhone 4S maar dan met 4″ scherm. Een iPhone 4S Plus dus.

  17. Hoop op een geheel nieuw uiterlijk, iPhone 4(s) heb ik na bijna 2 jaar wel gezien.

  18. Heb m’n iPod nog geen jaar…
    Ga wel afwachten wat de volgende geeft en tot die gejailbreakt kan worden, dan pas ga ik erover nadenken

  19. Eindelijk iPod touch nieuws!! Yeah:)

  20. please apple, maak het nieuwe design van de nieuwe iphone echt anders dan de 4 en 4s. jammere is omdat ik het design van de 4 en 4s niet zo mooi vind ik net een 3gs gekocht heb. en nu hoor ik geruchten dat er snel weer een nwe iphone komt. had ik maar gewacht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.