Reacties voor: iPhone met 66,6% meestgebruikte mobiele browser

Bijna tweederde van de zoekacties via een mobiele browser werden in februari uitgevoerd vanaf een iPhone, blijkt uit cijfers van Net Applications. Android is een opvallende nieuwkomer op de vierde plaats.
Lees het complete artikel → iPhone met 66,6% meestgebruikte mobiele browser
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Tja, het gaat niet om het aantal features wat een toestel heeft, maar het aantal features wat je daadwerkelijk gebruikt, dat blijkt hier maar weer uit.

  2. De titel is wel een beetje scheef. De iPhone is immers geen browser. Safari wel. Dus dan wordt het of “Safari met 66,6% meestgebruikte mobiele browser” of ”
    iPhone met 66,6% meestgebruikte internet smartphone” of iets dergelijks.

  3. Lol! met dit percentage lijkt het om een steeksproef gaat bij drie mobieltjes. In twee gevallen bleek het om een iPhone te gaan 😉

  4. Verbaas me hier niet zo over. Blackberry wordt vooral toch zakelijk gebruikt. De grote getallen voor de iPhone ontstaan omdat jij en ik en al die anderen de iPhone hebben gekocht en ook echt gebruiken (!), dat zet pas zoden aan de dijk met mobiel surfen. Zeg nou eens eerlijk, ken jij iemand met een Blackberry in je vriendenkring? In mijn kring is het Nokia, HTC en iPhone. En die laatste zie je steeds meer 😉

  5. Wel grappig. Er zijn bijna meer dan 1,5 miljard Symbian gebruikers over de wereld. Ga je mij niet wijsmaken dat apple met een mini aantal iPhone’s meer gebruikt wordt op het web.

  6. Origineel geplaatst door Gugu
    Wel grappig. Er zijn bijna meer dan 1,5 miljard Symbian gebruikers over de wereld. Ga je mij niet wijsmaken dat apple met een mini aantal iPhone’s meer gebruikt wordt op het web.

    Toch wel dus; zoals ik al zei, het gaat er om of een feature gebruikt wordt.
    Ik durf mezelf een redelijke ‘poweruser’ te noemen, en heb dus al veel apparaten (PDA’s, mobieltjes e.d.) versleten die allemaal de mogelijkheden hadden te internetten, toch gebruik ik het pas op m’n iPhone echt dagelijks en langdurig.
    Al die miljarden Symbian-gebruikers gebruiken dus hun browser op hun toestellen niet of nauwelijks, zo simpel is het.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.