Reacties voor: iPhone meest gewilde smartphone in China

Uit een onderzoek onder de Chinese bevolking blijkt dat de iPhone de meest gewilde smartphone in het land is. Daarmee heeft Apple Nokia ingehaald, die vorig jaar bovenaan stond.
Lees het complete artikel → iPhone meest gewilde smartphone in China
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Nu nog het geld wat eerlijker verdelen in China en de markt is er klaar voor! Welkom bij de westerse wereld China!

  2. Zo gaat dat ook met Android, we willen eigenlijk iets anders, alleen dan moet je flink bijleggen, dan maar gefrustreerd doen alsof het allemaal hetzelfde is!!!

  3. Haha samsung is slecht bezig zo te zien 🙂

  4. Je zou toch denken dat ze nu in China wel een open systeem zouden willen 😉

  5. Ja lekker representatief is dat he, 2050 van 1.300.000.000 inwoners ondervragen???

  6. @Julio: +1 voor je reactie. Met het gesloten systeem van Apple kun je wat mij betreft, in tegendeel tot het systeem in China 😛

  7. iPhone 6 is toch al uit in China….
    : I ?

  8. Chinezen zijn niet anders gewend dan “opgesloten zitten in het systeem” …

  9. Dus hier doelde Steve op. Het mooiste voor Apple moet nog komen.

  10. Ik denk dat de reden hiervan ook is, dat je met de iPhone chinese karakters kan “tekenen”. Op andere toestellen kan je dat niet (voor zover ik weet dan).

    Ik ben dit jaar een aantal keer in Hong Kong geweest en inderdaad… daar loopt iedereen met een iPhone. Blackberry’s zijn daar nauwelijks te bekennen. Die zijn voornamelijk voor de zakelijke markt.
    Toch zag ik meer Samsung telefoons dan Blackberry’s.

    Maar ik denk voornamelijk dat doordat je op de iPhone de chinese karakters kan “tekenen”, dat hij daardoor zo goed loopt. Ik zelf maak daar ook veel gebruik van

  11. Ik zit op het moment in China, al twee maanden, en echt iedereen trekt hier iPhones te voorschijn. Zelfs de types waarvan je het niet zou verwachten hebben er eentje (bijv stratenvegers, of straatverkopers).

  12. Dit is geen verassing voor mij. Ik ben zelf een Aziaat en Aziaten zijn gek op Apple spul en vooral op de iPhone. De midden klasse van de bevolking groeit enorm in China en daar gaat Apple heel veel van merken in de komende jaren.

    Apple had het afgelopen jaar al ruim meer dan 100 miljard dollar aan omzet en ga er maar van uit dat het snel 150 miljard dollar gaat worden. Mede dankzij de enorme groei in Azië en vooral China.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.