Reacties voor: Liever een matte, witte iPhone? Dat kan!

Heb je het liefst een matte, witte iPhone? Met de juiste behuizing kun je er zelf eentje maken zoals op deze foto's te zien is.
Lees het complete artikel → Liever een matte, witte iPhone? Dat kan!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Gaaf!

  2. Toevallig betreft dit een iPhone 6 of 6S.

  3. Als je vandaag begint met 50 miljoen mallen om de keramische iPhone te maken dan heb je er voor Sinterklaas 200 miljoen klaar dus ik snap de conclusie niet dat met een proces wat 9 dagen duurt de 200 miljoen niet gehaald kan worden. Daarnaast worden er 200 miljoen iPhones in totaal verkocht dus niet 200 miljoen witte.

  4. Ff naar de ifixit handleiding gekeken…. Hoe cool ik het ook vind, ik sla een beurtje over 🙂

  5. Gonny, volgens mij bedoel je een keramische iPhone die toevallig ook nog eens wit is.

    Want anders vraag ik mij af, wat het bijzondere is aan een witte iPhone…

  6. Origineel geplaatst door JK
    Als je vandaag begint met 50 miljoen mallen om de keramische iPhone te maken dan heb je er voor Sinterklaas 200 miljoen klaar dus ik snap de conclusie niet dat met een proces wat 9 dagen duurt de 200 miljoen niet gehaald kan worden. Daarnaast worden er 200 miljoen iPhones in totaal verkocht dus niet 200 miljoen witte.

    Euhm…

    Laten we zeggen dat je beter kunt rekenen dan logisch nadenken.
    Jouw rekensommetje aanhoudend kunnen ze tot aan kerst maar 4 telefoons maken per mal. Gok eens, is dat rendabel denk je?
    Daarnaast: hoe kom je vandaag aan 50 miljoen (!) mallen? Moeten die niet eerst ook gemaakt worden denk je?
    En ja, ik heb je laatste zin gelezen, maar dat doet niks af aan het feit dat je berekening wellicht klopt (heb het niet nagerekend) maar daardoor juist bevestigt dat het geen reële optie is.

  7. @JK: 50 miljoen mallen?

    Origineel geplaatst door Chris Laarman
    Gonny, volgens mij bedoel je een keramische iPhone die toevallig ook nog eens wit is.
    Want anders vraag ik mij af, wat het bijzondere is aan een witte iPhone…

    Ik bedoel dat Apple weer overstapt op wit. Dat hebben we sinds 2011 niet meer gehad en dus is het bijzonder. Nu Apple kiest voor puur zwart is het een logische vervolgstap.

    Met keramiek zou je puur wit kunnen maken, maar dat is dus tijdtechnisch niet haalbaar (behalve bij reageerder JK). Deze casemod is van aluminium, maar dat blijft denk ik niet lang mooi. Voor zo’n DHZ-oplossing van $33 gelden wat andere kwaliteitseisen dan wanneer Apple een voor miljoenen mensen een toestel van $800 maakt.

  8. @Gonny van der Zwaag: en vergeet niet dat het voor een iPhone 6S/7 vrijwel onmogelijk is om deze weer waterdicht te krijgen. Apple smeert overal speciale afdichtingsstrips tussen om de iPhones waterdicht te krijgen. Je kan er vanuit gaan dat je dat zelf nooit meer goed gaat krijgen tenzij je echt precies weet wat je doet en ook over dergelijke lijmen/strips beschikt. Op AliExpress is het meeste wel te vinden maar ik waag me hier niet aan.

  9. @JK: Volgens mij gaat het hier niet over gehaald, maar geschaald.

    Als de vraag bij lancering lager dan verwacht is, is het weggegooid geld als er vooraf teveel iPhones gemaakt zijn. Bij een goed schaalbare productie kunnen er heel snel extra iPhones bijgemaakt worden. Daar is een mat witte iPhone dus schijnbaar niet voor geschikt.

  10. Je kan bij hautephones een witte behuizing kopen voor de iPhone 7 en 7 Plus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.