Reacties voor: Zo gaat je iPhone steeds meer zelf beslissingen nemen

iOS voorspelt op steeds meer manieren wat je precies gaat doen - en met de iWatch mogelijk hoe jij je voelt. Je iPhone denkt steeds meer na.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Eng. Maar de toekomst.

  2. Ik ben benieuwd of je met Carplay ook andere navigatieapps kan gebruiken. Als ik in het buitenland ben wil ik niet Apple-maps gebruiken ivm met roamingkosten.

  3. Nou laat ze dan maar eens kijken in mijn file.. Zal niet zo spectaculair zijn, tenzij je mijn woon-werk verkeer wilt nazien mij best… 😛

    Vind het wel mooi, maar of de gemiddelde iPhone gebruiker hiervan bewust is of zich hier van iets aantrekt…

  4. Origineel geplaatst door Tim: Ik ben benieuwd of je met Carplay ook andere navigatieapps kan gebruiken. Als ik in het buitenland ben wil ik niet Apple-maps gebruiken ivm met roamingkosten.

    Je kan ook de navigatie van het standaard automerk gebruiken

  5. Origineel geplaatst door Kivanc: Nou laat ze dan maar eens kijken in mijn file.. Zal niet zo spectaculair zijn, tenzij je mijn woon-werk verkeer wilt nazien mij best… 😛

    Vind het wel mooi, maar of de gemiddelde iPhone gebruiker hiervan bewust is of zich hier van iets aantrekt…

    Ja, want je zult moeten betalen voor die functie

  6. Origineel geplaatst door iMilan
    Origineel geplaatst door Kivanc: Nou laat ze dan maar eens kijken in mijn file.. Zal niet zo spectaculair zijn, tenzij je mijn woon-werk verkeer wilt nazien mij best… Vind het wel mooi, maar of de gemiddelde iPhone gebruiker hiervan bewust is of zich hier van iets aantrekt…Ja, want je zult moeten betalen voor die functie

    Welke functie? 🙂

  7. Tis alleen jammer dat de kaarten-app wel je internet-bundel leegtrekt!!!

  8. @iMilan:
    Ik bedoelde meer of ik de tomtom-app op mijn iphone kan gaan gebruiken via carplay.

  9. Ik zie net dat een van mijn (soms) veelbezochte locaties een weg is waar ik nooit kom. Ik kom op de militaire basis die erlangs ligt, maar de ingang is aan de andere kant, hij zal me dus nooit een goede routebeschrijving kunnen geven.

    En ik weet niet over hoelang die data is, maar op sommige locaties ben ik veel vaker geweest en sommige veel minder. Zo precies is het dus (helaas) nog niet.

  10. @Mark: Daar zeg je wat! Ik vermoed alleen dat dit te maken heeft met de militaire basis die je bezoekt en dat dit een uitzondering is waar weinig mensen last van zullen hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.