Reacties voor: iPhone in voorjaar 2017: dit is Apple’s iPhone-assortiment

Hoe ziet Apple's iPhone-assortiment voor het voorjaar van 2017 eruit? Apple heeft de nieuwe rode iPhone 7 aan de line-up toegevoegd en heeft qua opslagcapaciteit ook het één en ander aangepast bij de iPhone SE. Hier een compleet overzicht van opslag, kleuren en prijzen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Mooi overzicht van de voorjaars line-up maar persoonlijk vind ik de najaars line-up stukken interessanter. Laat die iPhone 8 of Edition of wat dan ook ,maar komen!

  2. ik had gehoopt op een verbeterde SE, heb dan maar gisteren een 64GB gekocht voor 475eur op coolblue (goedkoper dan de nieuwe 32GB, inderdaad),
    ter vervanging van mijn 5s. 128GB was niet nodig voor mij.
    Ga er zo’n beetje van uit dat het de laatste kleine telefoon wordt.. (helaas)

  3. De iPhone SE is succesvoller dan je denkt. Goede prijs kwaliteit verhouding en ik ken nu 2 mensen die van de iPhone 6 zijn overgestapt naar de SE. Groter scherm is niet altijd beter. Persoonlijk vind ik een groter scherm wel prettiger.

  4. Ik ben een van die mensen die van een iPhone 6 naar een SE is gestapt en ben nog nooit zo tevreden geweest over een telefoon. De iPhone ‘8’ moet wel heel leuk zijn wil ik mijn SE ervoor inruilen.

  5. Ik ook terug van 6plus naar de SE en ben er nog steeds heel blij mee. Ik hoop dat er een update komt 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.