Reacties voor: iPhone Lens Dial: iPhone-case met drie fotografielenzen

Een nieuwe case van Photojojo laat je drie verschillende lenzen te gebruiken wanneer je een foto op de iPhone of iPhone 4S maakt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. wtf dit ding is belachelijk. met dit ding ga je toch niet rondlopen over straat

  2. Alleen al met die verzendkosten trekken ze het vel over je neus. Ben benieuwd wat er gebeurt als je een probleem hebt met dat spul en het moet terugsturen…. :/

  3. Photojojo komt vaak met leuke dingen, alleen prijs stempeling is belachelijk!

  4. sorry maar dit is echt lelijk.

  5. Vergeten jullie ook niet de invoerrechten en btw niet!

  6. In t artikel zeggen ze een iphone 4 of 4s, nou het is een 4, omdat er geen attenne zit tussen volume knop en mute schuivertje:-)

  7. Ik (fotograaf) vind het een gaaf ding om eens te proberen lijkt wel wat op oude analoge camera ben wel benieuwd naar de resultaten van de drie objectieven naar b.v. De DOF van de Tele

  8. Bedankt voor de uitleg wat een telelens is in het artikel.
    Heel nuttig, nu weet ik eindelijk wat je daarmee kan.

  9. Echt naar mijn inziens zijn dit allemaal nutteloze accessoires..je probeert toch ook niet van je Digitale Camera een Smartphone te maken..?!En je moet er steeds van alles op en aan klikken ik dacht dat iedereen het Design van de iphone zo mooi en belangenrijk vond?!Doe het gewoon met de camera die erop zit en gebruik voor de effecten de vele App’s die er aangeboden worden..(mijn mening..)

  10. Wel eens van een “digitale” spiegel reflex gehoord !!!..

  11. @whittewolf: Ehm, een app gebruiken om een telelens- en/of wide angle-effect te krijgen bestaat niet. Is gewoon onmogelijk omdat je daarvoor andere lenzen nodig hebt. Fisheye kan wel, want dat is slechts een vervorming.

  12. Origineel geplaatst door Chris
    Wel eens van een “digitale” spiegel reflex gehoord !!!..

    Eeeuh ja Chris zeer zeker als dit voor mij bedoeld is..ik heb er zelfs één in huis..maar daar ga ik ook geen antenne opzetten..of een modem aan plakken.Een analoge of digitale spiegelreflexcamera is en blijft 100% een camera.De iPhone is een Smartphone waar je beduidend meer mee kunt als met een mobiel maar het blijft een (Smart)phone.Probeer en dan niet iets van te maken wat het niet is naar mijn bescheiden mening…..

  13. ik heb de lenzen van photojojo gekocht, waren redelijk snel vanuit de us naar gerona(spanje) gestuurd. leuk spul om wat mee rond te kloten, alleen de lenzen zijn onbruikbaar in het donker! je hebt echt een goed verlichte omgeving nodig.

  14. Ziet eruit als een smartphone machinegeweer, gaat het draaien en schiet het laserstralen als je op het foto knopje ramt? 😛
    Maar ik vraag me af of professionele fotografen $300 hiervoor neerleggen..

  15. WAAAT!? 250 dollar is best wel duur voor zo een lelijk ding, maar dat is mijn mening 😉

  16. @jair: Zou je het wel passend vinden als het $50 kostte? Niet vergeten dat de verzendkosten ook $50 zijn 😛

  17. Beetje vreemd om zoiets te maken en dan te verkopen voor zo’n groot bedrag. Daar heb je toch zeker een camera voor die 10x beter is dan die prul van de iPhone. Raar.

  18. Geef mij dan maar de Olloclip: fisheye, wideangle en macrolens in één handig hebbeding-formaat.

  19. Origineel geplaatst door mans
    wtf dit ding is belachelijk. met dit ding ga je toch niet rondlopen over straat

    Het is inderdaad geen gezicht. Begrijp ook niet waarom mensen dit willen. Als je meer wilt dan kiekjes schieten – en kennelijk willen mensen dit als ze gebruik maken van verschillende lenzen – gebruik dan een spiegelreflex i.p.v. een telefoontje met een camera erin.

    Ik vind de prijzen trouwens wel meevallen voor 3 lenzen. Die kunnen overigens niet van een geweldige kwaliteit zijn, al hebben ze dan een vaste brandpuntafstand.

  20. Ik heb een interessante vraag kan ik mijn 5mgpxl camera lens van mijn iPhone 4 vervangen door een 8mgpxl camera lens ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.