Reacties voor: iPhone kwijt? Mobifindr gaat voor je zoeken

Navizon brengt met Mobifindr een nieuwe dienst, waarmee je een zoekgeraakte iPhone via SMS kunt terugvinden. Mobifindr maakt daarbij gebruik van de locatiefunctie op de iPhone.
Lees het complete artikel → iPhone kwijt? Mobifindr gaat voor je zoeken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Was dit niet al wat oud nieuws? Ik heb dit nu al ruim twee weken draaien op me iPhone.

  2. @Martijn:

    En ik wist dit nog niet. Bedankt voor het melden iPhoneclub.

  3. Ik neem aan dat je een soort individuele beveiligingscode hierbij krijgt om je iPhone op die sms te laten reageren? Zou anders wel mooie resultaten oplevren. Live websites die de locaties bijhouden van let’s say: George W. Bush, Britney Spears, Steve Jobs, etc. iedereen die maar een iPhone met deze app. bezit 😛

  4. Opzich wel handig. Je krijgt iig een indicatie van waar je het hebt laten liggen(Stel je woont in maastricht en je hebt je iphone in een van de 3 tankstations waar je bent gestopt op de weg van Groningen naar Maastricht laten liggen, dan is het toch wel handig :))

  5. Guido… heb jij het nummer van bush dan? 😛

  6. @Joost:
    Natuurlijk goed dat ze ‘t melden maar toch wel wat laat. 😛 De aankondiging dat ze bezig zijn met AppStore apps is wel nieuw voor me maar goed. 🙂
    Enige wat ik me afvraag. Stel je verliest ‘m… Denk je echt dat iemand dat ding over het hoofd ziet als je hem ergens hebt laten liggen. Ik denk dat je wel kan fluiten naar je iPhone.

    @Guido: Je kan zelf de ‘keyword’ instellen. Bijvoorbeeld ABCXYZ ofzo en als je dat dan sms’t dan stuurt hij de locatie retour. De eerste release met deze problemen heeft overigens veel problemen gegeven met het programma aangezien hij direct vast liep als je Google Maps startte en het vervelende was dat dit pas na 2 dagen gefixed was door Navizon.

  7. het onhandige is dat de identiteit door de simkaart bepaald wordt die Jan de Gauwdief er als eerste uithaalt. En de brave eerlijke vinder vindt je ook door (je eigen nr) te GSM-en
    De echte oplossing is simpel als de operators een zwarte lijst met IMEI nummers zouden uitwisselen (die ze ook met 1km nauwkeurigheid kinnen lokaliseren) maar de extra omzet aan “lost handsets” is kennelijk te interessant.

  8. Ik gebruik de app ook, zeer briljant.

    Zie mijn ervaringen op mijn blog!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.