Reacties voor: iPhone krijgt prijsverlaging naar $399

Apple heeft aangekondigd dat er een flinke prijsverlaging komt voor de 8GB iPhone. De prijs gaat omlaag van $599 naar $399. Ook werd bekend dat Apple stopt met de 4GB-versie van de iPhone.
Lees het complete artikel → iPhone krijgt prijsverlaging naar $399
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. voel me wel een beetje vern..kt! net veel moeite gedaan om een iPhone naar NL te halen voor rond de 599 dollar worden ze goedkoper gemaakt!

  2. …dus dat wordt voor mij de iPhone gaan laten halen.
    Super! Alleen…zoals gezegd… het verschil tussen de iPodTouch en iPhone is nu te klein, hoewel dat niet veel uitmaakt in de prijs, dus eigenlijk maakt het ook weer niks uit.

  3. hihi, vooraanlopen betekend nu eenmaal dat je duurder uit bent. Als je hem nu al hebt, dan is het genieten van de aandacht dat geld toch zeker wel waard……….

  4. Nu ga ik zeker de iPhone nemen 🙂

  5. Tja…

    Niet echt verrassend hoor dat Apple nu al de prijs naar beneden gooit en de boel gaat op pimpen. Gewoon marketingstrategie. Dat die Yanks en Yuppen daar nou intrappen. Grote kans dus dat de ‘Europese’ Iphone goedkoper en geavanceerder wordt…

  6. precies denk je dat je goed zit met je nieuwe iPhone waarvoor ik 750 euro heb betaald, wordt waarschijnlijk als die hier is veel goedkoper, en inderdaad geavanceerder.. denk dat ik tegen die tijd mijn geunlockte iphone verkoop en nog winst maak ook door een goedkopere EU versie te kopen 🙂

  7. voor die extra 200dollar die we nu betaald hebben mag apple het unlocken wel door de vingers zien vind ik 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.