Reacties voor: iPhone krijgt 11 homescreens voor 180 applicaties

In beta 2 van iPhone firmware 3.0 is het nu mogelijk om 11 pagina's met applicaties te hebben. Het aantal applicaties stijgt daarmee van 148 naar 180 stuks.

Reacties: 39 reacties

  1. Een kleine verbetering maar het kan nog beter

  2. Kijk, dat zijn nou mooie berichten. Hoe meer app. er op kunnen des te minder hoef je te stallen op je PC in de Itunes, als je ruimte te kort komt.

  3. Haha nog meer rommel op het homescreen als je nu alle pagina’s vol hebt staan is het al niet meer te overzien 😉

  4. gebruik zelf maar 1 springboard
    vind het er niet mooi uitzien als alles vol staat. Er staan dan ook veel dingen in mijn mappen.

    voor mij dus totaal nutteloos deze toevoeging.
    Tevens wel handig voor iNav, kun je weer meer apps planten. 😛

  5. Zo dat is wel erg veel! zoveel apps gebruik ik nooooooit:D

  6. Meer… Ik wil meer 😛

  7. Heb zelf rond de 3 pagina’s. Verder vind ik het handig voor mensen met veel apps..

  8. Volgens sommige websites is Beta 2 ook sneller geworden (minder traag iig) dan de eerste versie van Iphone firmware 3.0, wat is jullie ervaring daarmee?

  9. 180 .. ben ik al bijna aan.. (niet dat ik ze allemaal geinstalleerd heb op de phone.. )

    vanavond beta 2 maar eens installeren en kijken of er meer veranderd is.. kan je nu gewoon “doordraaien” aan het einde (en dus bij scherm 1 uitkomen)? vast niet he.

    apple.. doe ook iets aan die email navigatie.. je moet nog steeds tig kleer drukken om helemaal aan het begin te komen..

  10. Great! Nu nog een methode om alle apps op soort te sorteren op die schermen, zodat alle nav en alle games enz bij elkaar staan. Of in mappen kunnen indelen zoals bij jailbreaks.

  11. Nóg meer apps erop. Volgens mij wordt het tijd dat ze dan ook eens wat gaan doen om het organiseren van al die apps makkelijker te maken. (Bijvoorbeeld via iTunes, een tijdje geleden stond er op iPhoneclub een link naar een concept dat iemand had uitgewerkt hiervoor…)

  12. Het is 1 april……..

    Even ter mededeling hoor: het zou leuk zijn hoor, als dit bericht echt is, maar ik ben geneigd toch iets kritischer naar het nieuws van vandaag te kijken!

  13. Die store setting is ook verborgen in firmware 2.2.1. Je moet je wachtwoord er mee kunnen opslaan.

  14. Goed nieuws:
    is het ook opgevallen dat de pinchfunctie ook werkt op het homescreen in 3.0 waardoor je direct meerdere apps te zien krijgt (maar dan kleiner).

    Ik mis de datum op het homescreen.

  15. Origineel geplaatst door Remi
    Volgens sommige websites is Beta 2 ook sneller geworden (minder traag iig) dan de eerste versie van Iphone firmware 3.0, wat is jullie ervaring daarmee?

    Mijn ervaring is inderdaad dat het een groot stuk vlugger werkt en veel minder crasht.

  16. Meer plaats is meer crap. Dit is alleen voordelig voor de uitbreiding van de Crapp store. Niemand heeft 11 pagina’s nodig voor apps die veel gebruikt worden, 7 schermen staan vol met apps die je nooit gebruikt en troep als iFart.

    Ik zelf heb 7 schermen in gebruik waarvan de meeste niet vol zijn. Maar 70% van die apps gebruik ik nooit. Ik denk als iedereen echt kritisch gaat kijken naar de dingen die je echt gebruikt dat je niet meer dan 3 of max 4 schermen nodig hebt.

    Maarja…. leuk dat het kan :p

  17. …1 april grapje?

    180 screens lijtk me onlogisch, net als een 2e béta versie van FW 3.0.

  18. Dat zou wel mooi zijn, 9 is echt te weinig.

  19. Het valt me ook op dat het SMS-icoon nu in de onderbalk staat en dus vanuit elk scherm toegankelijk is. Lijkt me wel logisch, dat is basis-functionaliteit van de telefoon, net als bellen. Ik heb de eerste dag nog zitten zoeken of ik hem daarnaartoe kon verplaatsen.
    Blijkbaar is dat ten koste van de mail gegaan.

    Of maak ik teveel op uit deze screenshot?

  20. @iCefire: is dit een april grap? die pinchfunctie op homescreen zou wel gruwelijk zijn!

  21. 2e beta is inderdaad uit, pinchen is een grap.

  22. @Marco: Druk gewoon op de homeknop en je bent weer bij de eerste pagina

  23. Ik heb 290 apps in iTunes staan. Met twee iPhones lukte dat nog net. Maar ik ben laatst de test-iPhone eens wat gaan opruimen en er bleef niet meer dan 4 pagina’s met apps over, van dingen die ik nog moet reviewen en/of nog regelmatig gebruik. Wel jammer: al dat geld in Super Monkey Ball en dergelijke geïnvesteerd en ik speel het nooit meer.

    Wat mij betreft had Apple wel een systeem als Categories mogen invoeren, want zelfs als je alles alfabetisch of op thema sorteert is het een hels karwei om iets terug te vinden. Spotlight in 3.0 is dan een uitkomst, maar submapjes was nog handiger. Kun je tenminste alle games een beetje bij elkaar zetten.

  24. Ik heb de beta 2 ook op mijn iphone.

    Wat ik nog zie is dat ik een optie Find My IPhone heb bij mijn MobileMe account. Ze zeggen dat je dan via de mobileme website je lokatie kan vinden. Maar ik zie nog niks als ik inlog.

    Verder zijn de vervelende bugs uit mijn podcasts. Je had daar in beta 1 al knoppen om 30 seconden terug te springen. De podcast op 2x snelheid of 1/2x snelheid te luisteren en je kan heel mooi vooruit spoelen en achteruit spoelen door je vinger op het balletje te houden en dan je vinger naar beneden te verplaatsen zodat je de snelheid van je balletje kan controleren. Ga je heel laag naar beneden dan kan je heel goed een klein beetje terug of een klein beetje verder. Er komt dan de tekst te staan die gaat van fast scrubbing naar half scrubbing naar fine scrubbing. Ook staat er een envelopje, maar die doet niks bij mij 🙁

    Dit zal allemaal al in beta 1 maar dit was behoorlijk buggy. Nu doet hij het prima.

  25. @TheStijg:

    er staat 11 screens. goed lezen 😉

    en ik heb 8 schermen vol met allemaal bruikbare apps.
    dus hoe meer hoe beter.
    Lang leve Quickgold voor het overzicht.

  26. @dendioo, natuurlijk 1 april. Dat van die 180 lijkt me ook een 1 aprilgrap. Dat wilde ik versterken met de pinchfunctie.

  27. Dat van die 180 apps is geen 1 aprilgrap. Ik heb op de aankondigingskeynote al een screenshot gezien met wel elf stipjes op het homescreen, dus dit is gewoon waar!

  28. Ik zit nu op 140 (jailbreak 5 apps naast elkaar), gebruik er nog niet eens de helft van..

  29. Uiteindelijk ga je toch naar wat minder aantal pagina’s.
    Zelf heb ik de “mijnes” ingedeeld als meest gebruikt (WWW,SMS, mail, NOS, Teletekst, Nimbuzz, Belstatus iPod, iCalRadio, Camera iDisk), Multimedia, GPS etc, Games (2 pag.), en info (kenteken, iTie, Vacatures, Jaap etc.)…
    en laat regelmatig mijn icoontjes wiebelen (;-)

  30. Origineel geplaatst door G1Sheoratan
    Uiteindelijk ga je toch naar wat minder aantal pagina’s.
    Zelf heb ik de “mijnes” ingedeeld als meest gebruikt (WWW,SMS, mail, NOS, Teletekst, Nimbuzz, Belstatus iPod, iCalRadio, Camera iDisk), Multimedia, GPS etc, Games (2 pag.), en info (kenteken, iTie, Vacatures, Jaap etc.)…
    en laat regelmatig mijn icoontjes wiebelen (;-)

    Ik zorg dat ik nooit meer dan 4 pagina’s heb:
    – dagelijks gebruik
    – af en toe maar onmisbaar
    – games
    – audio/foto

    Mogelijk dat ik die laatste nog splits, maar daar is nu nog geen reden voor.

    Eigenlijk is dit dus al een categorie-indeling. Het betekent inderdaad wel dat ik regelmatig kritisch door de apps loop en de loosers verwijder…

  31. Hier ook met gemak 9 screens vol, dus elke additie is welkom. Zou liever zien dat die “stipjes” onderaan een soort snelzoekfunctie worden net als het alfabet aan de rechterkant in je Contacts. Stipje 9 brengt je dan meteen naar screen 9 etc. Is sneller en intuitiever dan een app als Categories uit Cydia die het in mappen stopt waar je dan weer 2 a 3 seconden op moet wachten tot die open gaan. Oh, by the way: je veter zit los. 😀

  32. Super….

    Hoef ik tenminste niet alle screens vol te zetten! En als ik mijn icoontjes laat wiebelen zoals G1Sheoratan zegt kan ik ze dan makkelijk heen en weer schuiven tussen de screens als ik ze opnieuw orden of toevoeg, ruimte zat.

  33. ik heb nu mijn 9 schermen volstaan met telkens 25 apps. 9 x 25=225. 225+5 van je dock=230.
    en dat zijn er volgens mij nog 100 te weinig…

  34. Heb 2 blz vol..
    meer wil ik er niet op hebben 😛

    Btw er bestaat altijd nog zoiets als catagories right?:P

  35. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik heb 290 apps in iTunes staan. Met twee iPhones lukte dat nog net. Maar ik ben laatst de test-iPhone eens wat gaan opruimen en er bleef niet meer dan 4 pagina’s met apps over, van dingen die ik nog moet reviewen en/of nog regelmatig gebruik. Wel jammer: al dat geld in Super Monkey Ball en dergelijke geïnvesteerd en ik speel het nooit meer. Wat mij betreft had Apple wel een systeem als Categories mogen invoeren, want zelfs als je alles alfabetisch of op thema sorteert is het een hels karwei om iets terug te vinden. Spotlight in 3.0 is dan een uitkomst, maar submapjes was nog handiger. Kun je tenminste alle games een beetje bij elkaar zetten.

    Ik maak een pagina indeling. 1 pagina alsmain page met belanrijkste zaken (instellingen, app store, swirly, bite, cydia etc) 1 pagina met games 1 met extra instellingen etc.

    Werkt erg handig. Heb nu maar iets van 5 pages

  36. Zoveel apps ga ik er nu ook weer niet op plaatsen :p.

  37. @Inez:je kan elk icoon wat je wilt onderin plaatsen! Eerst een weg slepen en voila!

    Nieuwe beta is gistr uitgekomen dus dit is cker geen grap. Anders kan je al het nieuws van vandaag wel als grsp zien!

  38. Hemele Jeez, waarom hebben ze (zelfs bij Micro$oft) ooit tabs uitgevonden…
    Is dat nou zo moeilijk maken in een springbord ?

  39. Tsja of 11x naar rechts scrollen of 1x naar links en spotlight gebruiken haha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.