Reacties voor: iPhone komt in juli 2009 toch naar China

Apple zou volgens geruchten uit Taiwan in gesprek zijn met China Unicom en de iPhone in juli uitbrengen.
Lees het complete artikel → iPhone komt in juli 2009 toch naar China
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Zou het mogelijk zijn om bij elk artikel dat jullie plaatsen zonder officiële bronnen eens duidelijk het woord “gerucht” te plaatsen? Of degene met echte bronnen op een andere manier eens te kenmerken….

    Ik begin het beu te worden te denken dat er iets interessant staat en dan op weer zo’n gerucht zever uit te komen.

  2. Er staat duidelijk als categorie “geruchten”
    dus duidelijk zat dus lijkt me….?

  3. @Puck:
    Als je op de startpagina kijkt, daar staat: In: Geruchten, dus daar staat het al…

  4. @Puck:
    Ik begin het ook beu te woorden, van die mensen die eerst roepen dan kijken. Aan het begin van het stukje staat bij categorie: Gerucht.

  5. Wow dit moet wel 1 van de kortste berichtjes ooit op iPhoneclub zijn, zo zie je ze niet vaak meer zonder plaatje. Niets negatiefs hoor 😉 😛

  6. Zit niet zo te zeuren op de redactie. Hun doen hartstikke goed werk.

    Dan moet jij maar even iets beter lezen. En die 15 seconden lezen van dit korte artikeltje maakt ook niet uit he.

  7. HAHAHAHAAHAHAAHHHHAAHAHAH

    Origineel geplaatst door Rob
    Zit niet zo te zeuren op de redactie. Hun doen hartstikke goed werk.Dan moet jij maar even iets beter lezen. En die 15 seconden lezen van dit korte artikeltje maakt ook niet uit he.

  8. Origineel geplaatst door Timen
    @Puck:
    Als je op de startpagina kijkt, daar staat: In: Geruchten, dus daar staat het al…

    Nu je het zegt…. Consequent overgelezen…. Wat wil je ook met die layout…..

  9. Origineel geplaatst door Fabian
    Wow dit moet wel 1 van de kortste berichtjes ooit op iPhoneclub zijn, zo zie je ze niet vaak meer zonder plaatje. Niets negatiefs hoor

    haha, ja viel mij ook op, laat me denken aan de begindagen van iphoneclub 😛 toen alle berichten maar zo kort waren. Lekker to the point 🙂

  10. We waren vandaag voor het eerst in lange tijd gewoon eens een dagje de deur uit. Nog net tussen voor- en hoofdgerecht door lukte het om een stukkie te schrijven, dus klagers: eerst nadenken, dan oordelen!

    Voor de korte nieuwtjes zoals deze (tja, wat moet je er ook eigenlijk nog meer over zeggen?) gaan we een oplossing verzinnen (wordt aan gewerkt). Eerlijk gezegd erger ik me wel eens aan berichten op bijv. de Telegraaf die zo’n kort nieuwtje dan maar wat aanvullen met algemene opmerkingen over de iPhone, waardoor het lijkt alsof er toch nog een heel verhaal staat. Onzin!

  11. Dit is toch een “Club”
    Niet al te serieus dus 😉

  12. wacht met spanning op de WWDC! 🙂

  13. Leuk gehad? Mooi! Apple krijgt het druk zó met al deze meerdere uitvoeringen van hun producten.

  14. Als je in China een echte iphone wil kan je die gewoon overal kopen nee ik bedoel niet neppe
    In China kan je ook overal Xbox 360s kopen wel alleen standaard Japanse en met Modchip

  15. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Puck – Misschien is dit een beter idee?

    Beetje flauw, zo’n reactie verwacht ik van een twaalfjarige, niet van de medewerkers zelf. En ja Puck vroeg er zelf om, maar daarom werken jullie voor de iPhoneclub en niet Puck.

    On topic: die geruchten zijn best amusant. Soms erger ik me ook wel eens aan al de wilde geruchten en buzz maar aan de andere kant kan ik het nooit laten om ze te lezen. Een beetje de roddels uit het iPhonekamp. Van Jan Smit krijgen ze in de privé ook nooit genoeg 😉

  16. +1 Puck

    Gewoon [Gerucht], daarna die titel van de artikel.

  17. @Puck: @iBoss: Ik begrijp niet zo goed hoe mensen zich aan zo kleine dingen zó sterk kunnen storen. Geruchten zijn gewoon als zodanig herkenbaar en in de meeste gevallen zet ik daar ook gewoon ‘Gerucht’ voor de titel. Nu doe ik het éénmaal niet en meteen is de wereld te klein.

    Bij jailbreak-nieuwtjes vermelden we in de titel al [jailbreak], het wordt in de categorie Jailbreak toegewezen én het krijgt ‘jailbreak’ als tag mee. Want o jee, er zou eens iemand ongewenst geconfronteerd kunnen worden met een jailbreaknieuwtje, dan is de wereld te klein. We proberen mensen dus tot driemaal toe erop te wijzen, als een nieuwtje over jailbreak gaat.

    Nu gaan er een paar stemmen op om dat ook voor geruchten te doen. De volgende persoon wil niet geconfronteerd worden met SDK-nieuwtjes, weer iemand anders raakt geschokt door nieuwtjes waarin een blote schouder te zien is. Op die manier wordt een website die als leuke gezellige community was bedoeld, tot een soort digitaal werkkamp waar de ‘medewerkers’ maar moeten rennen om het de commanderende bezoeker op alle fronten naar de zin te maken. We hebben er op deze manier zelf gewoon steeds minder zin in.

    De groep mensen die hier roept en klaagt, is uiteindelijk maar een heel kleine minderheid. De zwijgende meerderheid vindt het prima zo en stoort zich er niet aan. We gaan dus niet meteen allerlei wijzigingen omdat 2 of 3 mensen iets willen. Wel gaan we eens nadenken hoe we weer terug kunnen naar een situatie die het voor ons ook nog leuk houdt om dagelijks onze ziel en zaligheid in de website te steken.

    Als een artikel in de categorie ‘Gerucht’ staat en in de eerste regel al de term ‘gerucht’ bevat, lijkt mij dat genoeg. Als je het nog duidelijker voorgekauwd wilt hebben, is iPhoneclub misschien niet geschikt voor je.

  18. Gonny, goed gesproken!!!!!!!

    Wij (de zwijgende meerderheid), zijn verdomd blij met AL JULLIE INZET voor deze website.

  19. Inderdaad, Gonny heeft gesproken; Prima Speech hehe,…

    @David, Ja inderdaad, we zijn echt harstikke blij met Iphoneclub, en ik kan me dan ook geen andere iphone site bedenken die zo goed is als deze, juist dat er aandacht besteed wordt aan de kleinste dingetjes maakt het toch interresant, dat vind ik persoonlijk mooi aan iphoneclub, de meeste geruchten komen langs, maakt je toch erg nieuwschierig (vooral naar de nieuwe iphone), de grootste nieuwsberichten staan er, maar ook de kleinste die misschien niet voor iedereen interresant zijn maar voor andere WEL!

    En al zal er niet bijstaan dat het een gerucht is, So What? Maakt mij geen flikker uit, maar ik vind het wel leuk om te weten, gerucht of niet!

    Zoals David al zei, Wij zijn echt heel erg blij met jullie inzet voor Iphoneclub en de bezoekers.

  20. @Gonny: Ik bedoel niet alle nieuwtjes, maar deze per se.
    Het was helemaal geen negatieve kritiek, ik gaf gewoon een suggestie.
    iPhone in China is vrijwel best heel groot nieuws voor Apple, betwistbaar groter nieuws dan een 3rde generatie wel of niet dit jaar. En op de manier dat het in het titel is gezet, lijkt het meer een aankondiging, dan iets die niet helemaal op feiten gebasseerd is. Een vraagteken of iets dergelijks zou ik in dit titel echt terecht vinden.
    Zelfs bij die bron laat de kopstuk weten dat geen aankondiging is.

    Want ik denk niet dat ik de enige was dat bij dit artikel dacht dat het een aankondiging was. Ow, en ik lees bijna nooit de categorie, lijkt me personlijk echt bijzaak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.