Reacties voor: iPhone-klaaglijst

Na het iPhone-verlanglijstje is er nu ook een iPhone-klaaglijst, een opsomming van alles wat er niet deugt aan de iPhone.
Lees het complete artikel → iPhone-klaaglijst
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. nou ik vind dat als apple een dergelijk degelijk product op de markt zet dat als het wifi en ik weet niet wat allemaal heeft ben ze eens dankbaar misschien komt er ooit een update ofzo maar wat het ook is je zult nooit een helemaal volmaakt product kunnen maken zit alles erin? nee hoor een uur later is er toch weer wat nieuws uitgekomen ik weet in iedergeval wel zeker dat ik hem ga kopen

  2. “no shuffle / repeat in ipod options (actually lots of ipod options missing)” Dat is onzin. Die functies zitten er wel degelijk op. Er staan ook nog andere punten die nergens op slaan. En waarom er uberhaupt naar de blog van een kind gelinkt moet worden hiervoor,… beetje non-news dit.

  3. Ik woon in Duitsland en heb sinds vrijdag een officiele iPhone. Zo zijn me een aantal dingen opgevallen die toch irriteren op het moment dat je echt actief dat ding gaat gebruiken.

    – de iPhone kan zijn muziekbibliotheek maar met 1 iTunes (bibliotheek) synchroniseren. Praktisch ben je daarvoor dus aangewezen op 1 pc. Er zijn workarounds door bv. een tweede bibliotheek op de iPhone te installeren of je pc op het werk met outlook en thuis met muziek te synchroniseren, maar dat is niet praktisch.
    – het toestel wordt wel in windows herkend, maar je kunt er alleen foto’s die met het toetel gemaakt zijn vanaf halen. Dus geen muziek etc. kopieren.
    – de plug van de headset zit iets verdiept in het toestel waardoor je een adapter voor (de meeste) normale headsets nodig hebt
    – het meegeleverde kabeltje moet voldoen voor usb verbindingen en dient tegelijkertijd ook als oplaadkabel voor de normale stekker. 60 cm is veel te kort…
    – geen mogelijkheid nummers van SIM naar iPhone te kopieren

  4. “nou ik vind dat als apple een dergelijk degelijk product op de markt zet dat als het wifi en ik weet niet wat allemaal heeft ben ze eens dankbaar misschien komt er ooit een update ofzo maar wat het ook is je zult nooit een helemaal volmaakt product kunnen maken zit alles erin? nee hoor een uur later is er toch weer wat nieuws uitgekomen ik weet in iedergeval wel zeker dat ik hem ga kopen”

    Jezus Christus, Max. Terug naar lagere school? Je gaat hem kopen? BlingBling, niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.