Reacties voor: iPhone-killer van Hollandse bodem: Philips Xenium e2e

Philips gaat met de Philips Xenium e2e een touchscreen-toestel uitbrengen, voorzien van Wi-Fi. Veel details zijn er nog niet over deze iPhone-killer bekend.

Reacties: 8 reacties

  1. Iphone Killer????? Het is een Philips :s …Need is say more?

  2. nederlandse bodem? is van een chinees bedrijf dat nog een tijdje de rechten heeft telefoons te verkopen onder de philips naam… niks nederlands aan…

  3. nou nou nou zo kan ie wel weer.
    Philips maakt goede dingen ook wanneer het product niet 100% hollands meer is vanwege buitenlandse uibreidingen en overnames. De merknaam staat er op dus is het een philips. Hollands of niet.

    Ik ben benieuwd wat ze er van maken met je besturingssysteem. Maar lelijk is anders.
    killer? Weet ik niet.

  4. Als het geheel nou wat kleurrijker wordt… denk ik dat het best een leuk dingetje is!
    Beter goed gejat dan slecht verzonnen lijkt mij.
    Afwachten maar of het echt een killer wordt, Iphone rules..

  5. Apple moet nog even langer wachten met het lanceren van de nieuwe iPhone. Dan hebben ze in ieder geval geen problemen meer met voorraad, levering e.d. ervan.
    Vergeet niet: dit soort ‘alternatieven’ (waartoe ik o.a. ook de HTC Touch Diamond reken)heeft vaak betere hardware aan boord, de software is een kwestie van ontwikkelen en deels afkijken. En voor ie het weet is Jobs zijn voorsprong (?) kwijt…….

  6. Een iPhone ziet er gelikt uit, maar kan niet zoveel, dus als de Philips echt smart is, dan zou het wel eens een hit kunnen zijn.

  7. kan nu m’n alleskunner van HTC (tytn II) vergelijken met m’n nieuwe iPhone en moet bekennen… de HTC kan wellicht alles maar nu merk ik pas wat een drama dat Windows Mobile mobile OS eigenlijk is. Langzaam, buggy, totaal niet gebruikersvriendelijk, totaal ongeschikt voor telefonie eigenlijk en hetzelfde geldt ook voor alle andere functies (mail, internet, navigatie, filmpjes kijken oa). En dan zal ik maar niet eens beginnen over de levensduur van de batterij… waardeloos. Ergo; de iPhone wint het op vele fronten en vooral op gebruiksgemak. Ik vraag je af of er smartphones zijn of gaan komen die enigzins in de buurt komen laat staan de iPhone voorbij streven. De enige iPhone killer zal de 2e generatie iPhone zijn, die dan weer de concurrentie zoals die van Philips weer mijlenver voor zal zijn!

  8. Nou nou, HTC tytnII is helemaal zo slecht niet. Als je er niet TE veel 3rd party apps op zet, blijft dat ding nog vrij goed functioneren. Multimedia mag dan misschien wel wat minder zijn, maar op zakelijk vlak kan iPhone nog net niet aan HTC tippen. (ik heb overigens beide toestellen) Push mail en meerdere accounts beheren zijn maar enkele punten die bij HTC beter zijn dan bij Apple. WM is niet zo stabiel als de iPhone, maar ik heb mijn iPhone OS ook al enkele keren zo ver gekregen dat ie helemaal niets meer deed. En dit was niet echt de bedoeling! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.