Reacties voor: ‘iPhone krijgt in 2017 al irisscanner en glazen behuizing’

De iPhone die in 2017 verschijnt, zou al voorzien worden van een irisscanner. Daarnaast zou Apple zich voorbereiden op een nieuwe afgeronde glazen behuizing voor deze nieuwere iPhone.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Is Apple nu Samsung aan het kopiëren? (irisscanner, gebogen glas)

  2. @Jan Willem: Nee, kwa gebogen glas niet aangezien Apple daar eerder patent op had dan Samsung.

  3. @Jan Willem: Dacht ik ook al aan, haha.

  4. Nee geen iris scanner! Heb je gezien hoe waardeloos dat werkt op de Note7? Dat voegt echt helemaal NIETS toe. Een touchid is 100 keer vlotter. Je pakt namelijk altijd een toestel op met je handen. De iris scanner moet je eerst richten op je gezicht …

    Gebogen glas? Welkom in 2015 😉 heeft Samsung al twee jaar.

    Nee Apple daar kom je niet mee weg!

  5. Ik denk dat het alleen een toevoeging zou gaan. Touch ID is te handig en snel om dat te laten vervangen door een iris scanner.

  6. Enige wat apple nog red is IOS anders was ik al lang naar de concurrent gegaan.

  7. @Julian: Apple heeft niet een patent op gebogen glas, maar alleen op de speciale manier voor het produceren ervan die voldoet aan de wensen van de fabrikant zelf, aldus het patent.

  8. Origineel geplaatst door Julian
    Enige wat apple nog red is IOS anders was ik al lang naar de concurrent gegaan.

    Precies, Android is een ramp. Heb het gebruikt en het was echt niks. IOS is waarom Apple nog meedoet. IOS op een galaxy S7 edge lijkt me echt prachtig!

  9. Exact hoe wij er ook over denken, het ios en de appstore zijn het enige goeie wat apple heeft, was dit bij android ook het geval dan was de keuze niet moeilijk.

  10. Toegegeven: IOS zit goed elkaar maar om Android nou een ramp te noemen gaat ook wat ver. De laatste versies zijn beslist niet slecht (weet ik vanwege mijn werktelefoon S7). Qua design en camera zijn de S7 Android toestellen momenteel echt de sterkste partij.
    Privé heb ik een 6S Plus dus ik kan mooi vergelijken…

  11. Niet praktisch.
    Ik ken 1000 mogelijkheden om m’n telefoon te unlocken terwijl ik niet in de camera kijk.
    Touch ID is veel handiger.
    Als extra misschien handig als je je telefoon pakt en wel in de camera kijkt dat ie direct unlocked. Maar dan was Touch ID denk ik al sneller.

  12. Origineel geplaatst door Jan Willem
    Toegegeven: IOS zit goed elkaar maar om Android nou een ramp te noemen gaat ook wat ver. De laatste versies zijn beslist niet slecht (weet ik vanwege mijn werktelefoon S7). Qua design en camera zijn de S7 Android toestellen momenteel echt de sterkste partij.

    Privé heb ik een 6S Plus dus ik kan mooi vergelijken…

    Enige waar je bezwaar tegen zou kunnen maken is het woordje is, omdat het subjectief is.
    Maar bovenstaande reageerders zijn absoluut niet de enigen die Android een ramp vinden.
    Ik heb het ook geprobeerd, naast en gelukkig niet ipv een iPhone, en vond het ook waar-de-loos en de kwalificatie ‘ramp’ dus volledig van toepassing.

    Maar sommige mensen zijn nou eenmaal minder kieskeurig dan anderen, en/of niet beter gewend. Net zoals er mensen zijn die geen probleem hebben met in een Lada (vroeger) of Dacia (anno nu) rijden, terwijl dat imho minstens zo’n grote ramp ‘is’ 😖

    Maar jouw claims, dat de laatste Android versies beslist niet slecht zijn en dat design (en camera) van S7 de sterkste partij zou zijn, zijn net zo’n misplaatste ontkenning van de subjectiviteit van jouw oordeel…

    Zoals Dominee Gremdaat zou zeggen: “Met twee maten meten, kent u die uitdrukking?” 😉

  13. Alsjeblieft geen irisscanner. Dat is wel het laatste waarop ik wacht. Apple heeft met iOS en macOS een prachtig besturingssysteem en er zijn nog wel belangrijkere verbeteringen om de verkopen te stimuleren dan een irisscanner. Hoewel het lastig is gezien Apple’s prijsbeleid van de laatste jaren, zouden de verkopen kunnen toenemen als men de winstmarge eens drastisch zou verlagen. Dat zal alleen niet gebeuren, omdat dan de oudere toestellen niet meer verkocht zullen worden omdat ze dan relatief duur zijn.

  14. Origineel geplaatst door Julian
    Enige wat apple nog red is IOS anders was ik al lang naar de concurrent gegaan.

    100 procent eens!

  15. @Julian: 90% weet niet eens wat een patent is. Zij zien alleen van hey dat zag ik al bij de samsung edge.

    Tevens is dit best wel schadelijke info.
    want de meeste liefhebbers die 1x in de 2e een iphone neemt gaat nu 1 jaar wachten.

  16. @Ferryman: En dat is weer jouw subjectief oordeel lijkt me.

  17. @Jan Willem: Klopt, maar ik ben daar wèl helder in door m’n woordkeuze (‘imho’, ‘vond’ etc) 😇

  18. Maakt me niks uit wat er allemaal op zit. Wil alleen een iPhone om het stabiele platform. Ben gebruiker vanaf de eerste, en nog nooit problemen. Wacht altijd 2 weken met updates, dus die hebben nog nooit tegengezeten. Kinderen hebben Samsung van Opa/oma gekregen…wat een drama vergeleken met IOS. Dat dus nooit voor mij!!

  19. Viel mij als enige het woordje ‘AL’ op in de titel? Ik moest eigenlijk eerder denken aan ‘PAS’. Los van het feit of het handig is of niet.

    Op mijn Surface Pro 4 gebruik ik nu Windows Hello, maar of het nou echt zo handig is… TouchID blijft voor mij de handigste methode.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.