Reacties voor: ‘iPhone-inruilprogramma binnenkort ook in Europa’

Het iPhone-inruilprogramma is binnenkort ook beschikbaar in Engeland en andere Europese landen, aldus 9to5Mac.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. De Reuse and Recycle dienst werkt anders al gewoon in Nederland. Of is dit wat anders?

    260,- voor een onbeschadigde iPhone 5. Lijkt me geen goede optie.

  2. Je kan die beter op Kapaza of Ebay verkopen.

  3. Hartelijk dank voor het artikel. 😉 Hopelijk is dat inruilprogramma ook spoedig mogelijk in de Franse en Duitse Apple Stores.

  4. Dit is dus prima voor mensen die kiezen voor eenvoud. Mijn schoonvader had een iPhone 5 gekocht en zijn iPhone 3gs in een la gestopt. Hij heeft geen zin in Marktplaatstypes. Als hij dit had geweten had hij in ieder geval nog iets ervoor gekregen.

  5. Vodafone heeft al een dergelijke inruil regeling. Ik begreep laatst in de Vodafone winkel dat ze vaste prijzen per model gebruiken. iPhone 4 32GB zou je iets van 130 euro inruilkorting geven.

  6. Ik zie dat je ook je iMac kan opsturen. Hoe veel zou je daar voor kunnen krijgen dan, ben ik wel benieuwd naar aangezien een nieuwe 1400 is

  7. Ben benieuwd hoeveel korting je dan krijgt…

  8. In de Verenigde Staten kon ik 204 dollar krijgen voor mijn Iphone 4s-64gb via het trade in program. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt.

  9. Ach, je zal mij nooit horen zeggen dat het dieven zijn die dit bedenken
    (maar het komt een eind in de buurt)

  10. Volgens een onderzoek, wat ik niet meer kan terugvinden, geeft Apple in Amerika ongeveer ruim de helft van de waarde die je bij particuliere verkoop krijgt. Alleen interessant voor mensen die Marktplaats ed. vervelend vinden. Je bent wel een dief van je eigen portemonnee.

  11. Zou me iphone 5 liever verkopen op marktplaats. Als je ‘m naar een apple winkel brengt krijg je er sowieso minder voor omdat een apple expert ernaar kijkt en Elk klein mankementje of iets dergelijks hem meteen opvalt. Op marktplaats kan je nog een beetje uitbuiten en dan met dat geld een nieuwe iphone halen. Die directe korting op een nieuw toestel slaat nergens op .. Tis meer logisch

  12. Origineel geplaatst door Flieps
    Dit is dus prima voor mensen die kiezen voor eenvoud. Mijn schoonvader had een iPhone 5 gekocht en zijn iPhone 3gs in een la gestopt. Hij heeft geen zin in Marktplaatstypes. Als hij dit had geweten had hij in ieder geval nog iets ervoor gekregen.

    Je hebt ook het te koop aangeboden forum hier op de iphoneclub forum.

  13. @Alex T: Ik krijg 239 voor een *minimaal* beschadigde iPhone 5 64 GB wit, die altijd in een hoesje heeft gezeten, nooit op harde oppervlakken heeft gelegen, en met fluwelen handschoentjes is behandeld.
    Die zijn echt van de pot gerukt…

  14. Is natuurlijk de grootste bullshit die er is, je moet echt verdomd lui, dom of een rijke milieu-hippie zijn wil je hier gebruik van maken.

    iPhones raak je zo kwijt, werkend of kapot, die dingen hebben een goede waarde, ik verkocht mijn 4 die ik in de eerste week kocht toen die uit was, dus dik 3 jaar geleden, voor 140 op MP, ook al werkte die niet meer.

  15. Het is al langer mogelijk je toestel in te leveren bij grotere telefoonwinkels waar je dan een x bedrag krijgt dit varieert wel maar kan soms een aardige prijs zijn

  16. Ik heb zelf al eerder wat met Apple afgesproken. Als de 5s in Nederland komt dan kan ik m’n 5 inruilen en hoef dan maar (ongeveer) €100,- bij te betalen. Alleen wel dat m’n camera niet goed werkt (die paarse strepen). Wacht dus op de 25e…….. Duurt zooo lang…
    Dit lijkt op inruilprogramma….

  17. Origineel geplaatst door Tije
    Ik heb zelf al eerder wat met Apple afgesproken. Als de 5s in Nederland komt dan kan ik m’n 5 inruilen en hoef dan maar (ongeveer) €100,- bij te betalen. Alleen wel dat m’n camera niet goed werkt (die paarse strepen). Wacht dus op de 25e…….. Duurt zooo lang…
    Dit lijkt op inruilprogramma….

    Dit lijkt meer op een sprookje

  18. Ben heel tevreden over marktplaats.nl en de prijzen die je daar krijgt voor Apple-producten. Laat altijd aan huis uitproberen, meenemen en cash betalen in biljetten niet groter dan 50 euro. Dat houdt rare types weg. Ga eind volgend jaar zo proberen mijn 4 jaar oude iPhone 4 te verkopen en daarna een nieuwe iPhone 5S gold of equivalent te kopen. Wellicht ook zo de iPad2 van mijn partner en de iPadMini1.

  19. @steve: dat is Apple toch ook

  20. @Alex T: De twee lijken op elkaar, maar het nieuwe inruilprogramma is bedoeld voor de Apple Store. Je krijgt dan bij inlevering gelijk korting op je nieuwe iPhone. Bij het door jou gelinkte recyclingprogramma moet de waarde van je iPhone eerst worden bepaald en krijg je na controle door Apple pas je geld. Ik heb het artikel even aangevuld om dat duidelijker te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.