Reacties voor: iPhone-horloge Pebble zamelt 3,3 miljoen dollar in via Kickstarter

Het iPhone-horloge Pebble heeft op Kickstarter 3,3 miljoen dollar ingezameld. Dit is het hoogste bedrag dat ooit via Kickstarter is vergaard. De vorige recordhouder was Double Fine Adventure, die het record kortgeleden nog neerzette.
Bastiaan Vroegop -
26 reacties
 1. Ik wacht al rustig af tot ik mijn exemplaar geleverd krijg 😉
  Erg mooi project, ik ben dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit en functionaliteit van het eindproduct.

 2. Bluetooth? Lekkere batterij zuiper dan…helemaal aangezien ie non stop aan zal staan!. Waarom zou je dan niet gewoon gaan voor de nieuwe ipod nano met horloge bandjes?

 3. Ik snap het niet. Het is niet mooi, heeft ‘maar’ bluetooth 2.1 en zoveel kan je er niet mee. Waarom is iedereen toch zo enthousiast over dat ding?

 4. Buy another gadget, live to see another day 🙂

  Ik heb nog een nieuw horloge nodig en dit past wel bij mijn nerdy interests. Kopen dus !

 5. Origineel geplaatst door Grimster
  …Waarom zou je dan niet gewoon gaan voor de nieuwe ipod nano met horloge bandjes?

  Dat is een vrij onzinnige vergelijking.
  De nano heeft niet één functionaliteit van de Pebble?

  Apps, GPS van je iPhone? Tekst-berichten van je iPhone?
  iTunes besturen? Etc.

 6. Tjah, vind het eerlijk gezegd ook een groot en lelijk geval die Pebble. En die mag zeker ook weer dagelijks opgeladen worden? Too much allemaal.

 7. Iedereen die zeikt binnen een dag leeg, werd gezegd over dit horloge dat die een week mee gaat. Dus 1 x in de week snachts aan de lader who cares.

 8. nu al een paar keer een bericht hierover gezien, elke keer ziet het er beter uit. denk dat ik deze volgende week ga bestellen.

 9. bekijk anders het filmpje van de pebble dan snap je de meerwaarde van het apparaat ten opzichte van een ipod nano

 10. Als ik het goed gelezen heb, kan het horloge alleen SMS berichten ontvangen als je Android (sorry voor het vloeken) hebt. Ik vraag me dan erg af wat het nut is van dit horloge met de iPhone. Heb ik het verkeerd?? Wie weet meer?

 11. Ik hoop eigenlijk dat ze met het extra geld Bluetooth 4 gebruiken die zuiniger is met energie, of iig een variatie ermee.

 12. Origineel geplaatst door Jeroen
  Als ik het goed gelezen heb, kan het horloge alleen SMS berichten ontvangen als je Android (sorry voor het vloeken) hebt. Ik vraag me dan erg af wat het nut is van dit horloge met de iPhone. Heb ik het verkeerd?? Wie weet meer?

  “Pebble connects to iPhone and Android smartphones using Bluetooth, alerting you with a silent vibration to incoming calls, emails and messages.”

 13. Sorry, had beter moeten kijken. Het is wel duidelijk wat er allemaal mee kan. Eigenlijk vind ik alleen de Caller ID handig. Ik vraag me alleen af of ik het wel een mooi horloge vind. Op de plaatjes ziet het er slick uit, maar in het filmpje om iemands pols vind ik het niet meer mooi.

 14. Hoi, mij lijkt dit een zeer interessant product om aan bij te dragen. Maar dit zou de eerste keer zijn via kickstarter. Heeft iemand hier ervaring mee? Hoe wordt het verstuurd en welke kosten zijn hieraan verbonden?

 15. Klinkt hetzelfde als de Sony Ericsson LiveView die bij play.com nu in de dump is voor €20,-.

  Hiervan was de insteek hetzelfde als voor de Pebble, een SDK voor developers in de hoop dat er veel leuke appjes voor gemaakt werden.
  Helaas was het ding bij introductie nogal buggy en vrat stroom waardoor het nooit is aangeslagen.
  Kort na introductie kondigde Sony Ericsson aan dat er niet verder ontwikkeld wordt aan de LiveView.

 16. Waarom hebben de meeste mensen altijd de instelling van: “als het populair is dan moet het wel slecht zijn” ofzoiets. Echt irritant. Kijk op z’n minst het filmpje voordat je begint te urineren in de comments!

  Ik zelf zie veel potentie in dit ding. Al zie ik deze functionaliteit meer als iets wat in iPod nano had moeten zitten… dan heb je een veel mooier scherm. Maar ja Apple doet het niet dus moeten de mensen van Pebble het maar doen!

 17. @Jeroen: Je kan toch gelijk hebben.

  It also has an app to control music playback and it will deliver Android text messages, although the makers say they haven’t figured out that function for iPhones.

  Bron: Vancouver Sun

 18. Origineel geplaatst door ijsbreker
  Tjah, vind het eerlijk gezegd ook een groot en lelijk geval die Pebble. En die mag zeker ook weer dagelijks opgeladen worden? Too much allemaal.

  Nee, zoals eerder gezegd is het 7 dagen standby… Dat is de reden dat men gebruik maakt van e-paper… Dat is vergeleken met andere systemen nogal energiezuinig.
  Stroompje aan om scherm op te bouwen en stroompje kan weer uit…
  Vind ik de prijs nog wat steep (mijn geldschip is gepland in 2063), maar zie het wel (behoorlijk/goed) werken…

 19. Beter koop je de i’m watch ziet er stukken beter uit en kun je ook veel meer mee, ik vindt deze maar niks

 20. Android users can also receive Text Messages (SMS) on their Pebble. Unfortunately iPhone does not expose this data. Have any suggestions for other notification types? Leave us a message in the comments!

  Bron: kickstarter.com

  Helaaas 🙁

 21. I’m watch zie er inderdaad veel beter uit dan deze pebble !!!

 22. Helaas is de I’m Watch wel 3 keer zo duur…
  Maar zeker mooi apparaat!

 23. idd vanaf 99 of 349 daar zit wel enig verschil in, daarbij vraag ik me af of jje de apps nog apart erbij moet kopen bij de imwatch en dan de standby tijd:

  Standby time without Bluetooth® connection: up to 48 hours

  ik geloof dat de pebble dan wel mijn voorkeur geniet, verwacht dat er hier nog wel eens leuke apps voor gaan komen aangezien het aantal mensen die het project steunt zeer groot is.

  en over kleur, geur en smaak daar zal een ieder zijn eigen mening over hebben.

 24. Ik vind ook dat de i’m watch er beter uit ziet, maar dat is meer echt een telefoon.. Je kunt er mee bellen e.d.
  De pebble leek me ideaal, maar het is zo jammer dat je er geen sms’jes op kunt ontvangen..
  Als ze er voor zorgen dat die functie werkt, bestel ik um vandaag nog..

 25. @Sven: Had niet zo snel gezien dat je de informatie al gevonden had dat het via een android toestel wel kon, maar helaas nog niet voor de iphone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.