Gele hoesjes voor iPhone

Reacties voor: Met deze gele iPhone-hoesjes krijg je zin in het voorjaar

Apple heeft een gele iPhone 14 aangekondigd, maar wat als je niet toe bent aan een nieuwe iPhone? Dan kun je (bijna) hetzelfde vrolijke effect bereiken met een geel iPhone-hoesje. Extra pluspunt: je zit er niet voor langere tijd aan vast.

Reacties: 3 reacties

  1. 60 euro voor een hoesje 🤪 heb mijn iphone al vier jaar naked en na een jaar ziet deze er 100% beter uit dan een telefoon welke in een hoesje heeft gezeten. Want hoesjes met een bepaalde versteviging krassen de bezel kwam ik achter. Dus ik vroeg mijn vrouw even haar telefoon uit haar hoesje te halen en ja hoor, vol met kleine haarkrasjes en die van mij is nog zo nieuw als wat als je de vetvlekken eraf veegt.

    Tot zover hoesjes. Gewoon niet laten vallen 😅

  2. Mijn zin in het voorjaar hangt niet af van de kleur van m’n hoesje… en al helemaal niet als ik de prijzen zie (bij Apple).

  3. Origineel geplaatst door JeroenT
    60 euro voor een hoesje 🤪 heb mijn iphone al vier jaar naked en na een jaar ziet deze er 100% beter uit dan een telefoon welke in een hoesje heeft gezeten. Want hoesjes met een bepaalde versteviging krassen de bezel kwam ik achter. Dus ik vroeg mijn vrouw even haar telefoon uit haar hoesje te halen en ja hoor, vol met kleine haarkrasjes en die van mij is nog zo nieuw als wat als je de vetvlekken eraf veegt.

    Tot zover hoesjes. Gewoon niet laten vallen 😅

    Precies wat je zegt. Ik heb uitsluitend een hoes voor valbescherming. Dus reden genoeg er 1 te nemen want dat overkomt vrijwel iedereen weleens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.