Reacties voor: ‘iPhone heeft 100 miljoen stuks voorsprong op Galaxy-smartphone’

Apple's iPhone is volgens een analist 100 miljoen keer meer verkocht dan de Samsung Galaxy-lijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. “Sinds de iPhone 4S gebrek aan innovatie”
    Nou, dan zijn we het daar over eens!

  2. Mooie analyse.

    Bizar ook om te zien dat de verkoopaantallen per tijdseenheid een stuk horen liggen bij de 4S en 5!

  3. Die lijnen voor de 4S en 5 lopen erg stijl!

  4. Wat zijn eigenlijk de innovaties in de iPod en Macs?
    Of, wat zijn de innovaties in de Galaxy?

  5. Gelukkig veranderd er wel genoeg in kamp android… Ik denk dat windows phone os op dot moment nog ruimte heeft om hun huidige vorm nog te verbeteren. Maar op dit moment lijkt de huidige featureset in smartphone land een beetje uitgeinoveerd.
    Tijd voor nieuwe technologieen om te implementeren dus 🙂

  6. Iets wat al heel goed is, is moeilijk te verbeteren. Opslagruimte en snelheid verhogen blijven over.
    Er zijn nog wel meer mogelijkheden voor innovatie, maar goede ideeën zul je niet snel van analisten vernemen….

  7. Wat dom zeg, ik ben 15 en spreek uit ervaring. De iPhone is hartstikke populair onder jongeren. Maar meestal kopen ze eerst een Android (voor apps en whatsapp) en dan sparen ze door voor een iPhone!

  8. Gebrek aan innovatie is voor mij de reden geweest om overstappen. Ik ben een zware Apple liefhebber maar na bijna 4 jaar lang dezelfde homescreen (3G, iphone4 en iPad2) toch maar eens wat anders geprobeerd.

    Ik ben gegaan voor de Galaxy Note2. Sorry dat ik het zeg maar wat is dat een dik toestel. Voorlopig geen iPhone meer voor mij totdat ze weer met een radicaal nieuwe foon komen en zo innovatief zijn dat zij de concurrentie een jaar achter zich laten. Dat is wat Apple imo hoort te zijn en te doen. En niet met specificaties aankomen die de concurrentie al een halfjaar geleden had (bijv .Samsung en HTC).

  9. Er is een verschil tussen innovatie en het vullen van een feature lijstje. Samsung is daar een ster in. Maar alles hoeft niet groter en meer te zijn, er moet balans zijn. En dat is bij de iPhone 5 het geval. Met de 1300 mAh batterij worden tijden gehaald waar andere telefoons de dubbele capaciteit voor nodig hebben. De iPhone 5 is ook nu nog een van de snelste toestellen. En dat bij een volume dat een stuk lager is dan dat van bv en GSIII. Toen Samsung een Galaxy S3 mini op de markt bracht met ongeveer het format van de iPhone bleef van de snelheid niets over. Om de optimale balans voor elkaar te krijgen zijn in de iPhone 5 veel verborgen innovaties toegpast. Helaas ziet de gemiddelde consument dit niet en gaan dan zeuren over gebrek aan innovatie.

  10. @Harry: Hail, hail, Harry.

  11. Beetje verneukeratieve foto bij dit artikel 😀

  12. Zowel ios en android liegen over hun verkoop aantallen.
    Je kan natuurlijk niet achterblijven op je concurrent.

  13. Origineel geplaatst door Brian
    Gebrek aan innovatie is voor mij de reden geweest om overstappen. … Voorlopig geen iPhone meer voor mij totdat ze weer met een radicaal nieuwe foon komen en zo innovatief zijn dat zij de concurrentie een jaar achter zich laten. Dat is wat Apple imo hoort te zijn en te doen. En niet met specificaties aankomen die de concurrentie al een halfjaar geleden had (bijv .Samsung en HTC).

    Spec-whoring is de meest onzinnige vergelijking als je iOS en een Android-telefoon wilt vergelijken. iOS is in het leven geroepen vóór de iPhone. It’s as simple as that. Android is niet gebouwd voor voor de Samsung Galaxy Refrigerator XL 7 en evenmin voor de Samsung Galaxy Note 2.

    iOS en iPhone zijn ontworpen om een zo licht mogelijke last op de batterij te plaatsen en een zo goed mogelijke gebruikservaring te leveren. Daarom is het niet eens belangrijk of de iPhone 5 op benchmarks hoger uitkomt dan een hele reeks Android-telefoons. In gebruik is hij namelijk prima en dat blijft hij ook veel langer dan een Android-telefoon.

    Verder wilt iedereen dat ze alweer een revolutie doen ontstaan, ik ook! Alleen moeten we daarbij wel begrijpen dat dit niet nodig is op de telefoonmarkt en dat ze een succesvol ontwerp hebben en die stukje bij beetje perfectioneren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.