Reacties voor: iPhone groeit in Canalys’ wereldwijde smartphonecijfers

Volgens cijfers van Canalys is de iPhone beter verkocht dan de Blackberry, die nogal terugviel in de cijfers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Wereldwijd heeft Apple ook een voorsprong op RIM (17 versus 15 procent). Op wereldniveau is Symbian (vooral Nokia) nog steeds de grootste speler: in de 56 landen die Canalys onderzocht heeft is Nokia in 37 landen de topspeler

    Welke landen zijn dat? Kijk in veelal armere landen zullen heel veel mensen natuurlijk veel eerder een goedkope nokia kopen dan een iPhone. Dan heeft Nokia wereldwijd wel de beste verkoopcijfers, maar er zit natuurlijk wel een verhaal achter. Of zie ik dit verkeerd?

  2. Apple heeft een type telefoon. RIM en symbian achtige zijn er tientallen.

    Niet echt verkeerd van Apple

  3. Kijk in veelal armere landen zullen heel veel mensen natuurlijk veel eerder een goedkope nokia kopen dan een iPhone. Dan heeft Nokia wereldwijd wel de beste verkoopcijfers, maar er zit natuurlijk wel een verhaal achter. Of zie ik dit verkeerd?

    Misschien is het niet de lagere prijs, maar meer de ontoegankelijkheid van Apple producten. Neem nou itunes… Ik kan niemand die dit programma graag gebruikt. De meesten zoeken een weg om itunes heen. Het zou zo mooi zijn om de vormgeving van Apple en het gebruiksgemak van een Windowsmachine bij elkaar te hebben.
    Ik denk dat daardoor veel overstappen naar een zwartebes.

  4. appel, zwarte bes… wil iemand mobieltjes onder de merknaam banaan uitbrengen? 🙂

  5. @Aldiman:
    Ik gebruik al 5 jaar iTunes. Voordat ik ook maar iets van Apple gekocht had. Het werkt lekker als je grote verzamelingen muziek wilt onderhouden.

  6. @aldiman, ik gebruik al jaren itunes op mac. En ben er meer dan tevreden over

  7. Ik denk als iOS op 100 verschillende toestellen per jaar komen, dat iOS ook explosief zal stijgen..pfff

  8. @Aldiman: Nou dan ben ik #3 gezien de commentaren van mensen waarvan je weet dat iTunes wel goed is. Fantastisch product, kost wat tijd om het initieel in te richten maar gebruik het nu al jaren als mijn muziek collector

    On Topic: Netjes van Apple in de lijn van reactie van frankhan .

  9. OHA (Open Handset Alliance, oftewel Android) staat met 43,6% toch echt bovenaan in deze resultaten..?

    Het gaat dan wel over verkopen in het 3e kwartaal van 2010, en niet over het geheel, maar als ik deze lijst goed zie staat Apple dus niet bovenaan met de laatste verkopen.

  10. iTunes werkt goed op de Mac, heb ik me laten vertellen. Maar op de PC niet. Daarop is Zune gewoon veel beter. Het is overzichtelijker, mooier, sneller en zelfs je muziek klinkt beter. Voor iTunes op de PC moet je vooral veel geduld hebben en daarna nog meer geduld. Om vervolgens teleugesteld te raken wanneer je naar je muziek wilt luisteren.

    Ja, ook voor mij is het 1 van de redenen om over te stappen naar een ander merk/OS.

    Ontopic: Het is toch wel ongelooflijk knap dat Apple in zo’n korte tijd, zo’n groot gedeelte van de markt in handen heeft gekregen.

  11. Origineel geplaatst door Daejji
    Wereldwijd heeft Apple ook een voorsprong op RIM (17 versus 15 procent). Op wereldniveau is Symbian (vooral Nokia) nog steeds de grootste speler: in de 56 landen die Canalys onderzocht heeft is Nokia in 37 landen de topspelerWelke landen zijn dat? Kijk in veelal armere landen zullen heel veel mensen natuurlijk veel eerder een goedkope nokia kopen dan een iPhone. Dan heeft Nokia wereldwijd wel de beste verkoopcijfers, maar er zit natuurlijk wel een verhaal achter. Of zie ik dit verkeerd?

    Ja je ziet dat verkeerd!

  12. @Aldiman: Ik ken best veel mensen die Itunes gebruiken en het een fijn programma vinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.