Reacties voor: iPhone gesmolten op studentenfeestje

Op een studentenfeestje blijkt een iPhone tijdens het luisteren naar muziek te zijn gesmolten. De batterij viel er vanzelf uit en de kamer vulde zich met (giftige?) rook. Het feestje ging echter gewoon door.
Lees het complete artikel → iPhone gesmolten op studentenfeestje
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Zo ongelofelijk zonde!! 😉

    achja, er gebeuren wel vaker gekke dingen op een studentenfeestje!!

  2. 😐 Vaag

  3. Jeetje! Was dat omdat er teveel op aangesloten was, of is dit normaal ?!

  4. Origineel geplaatst door Melidere
    of is dit normaal ?!

    hahaha ik hoop het niet xD

  5. Waarom wordt de tag “explosie” hier nu weer gebruikt? Er gaat al zo veel onzin door het geruchtencircuit, maar blijkbaar is het nog steeds aantrekkelijk om nieuws een beetje mooier te maken dan het echt is… In het licht van de eerste paragraaf is dat al helemaal bizar…

    Maar goed, ontopic: klote dat dit soort dingen gebeuren, goed dat er mensen bij waren. Dit (failure rates in de orde van 1 ppm) is helaas een issue dat niet zal worden opgelost in (betaalbare) consumentenelectronica, en al
    helemaal niet als een revolutie op batterij-gebied uitblijft.

  6. de term “Explosie” vind ik er altijd over bij de iphone, er is nog nooit een iphone geëxplodeerd. Dan krijg ik in mijn school het tegenargument dat iphone “exploderen”..

  7. Ik vermoed dat hier eerder sprake is van malafide stereo apparatuur. Een slechte aarding kan an sich al redelijk wat vuurwerk veroorzaken.

  8. Origineel geplaatst door Melidere
    Jeetje! Was dat omdat er teveel op aangesloten was, of is dit normaal ?!

    Ja, dit is een standaardfunctie van de iPhone… 🙂

  9. iPodkeuzes:
    repeat
    shuffle
    explode

    😉

  10. Origineel geplaatst door Melvin
    Origineel geplaatst door MelidereJeetje! Was dat omdat er teveel op aangesloten was, of is dit normaal ?!Ja, dit is een standaardfunctie van de iPhone…

    Lol, ik bedoel natuurlijk of je hiermee rekening moet houden. Heb zelf nog geen iPhone maar wil er wel binnenkort eentje. Maar dan zonder ‘explosie’. 🙂

  11. Duidelijk….de set was niet iPhone compatible…moet je het dus ook niet doen. Heb het ook ooit eens geprobeerd, de accu wordt meteen warm!

  12. Selfdestruct at end of playlist?
    YES.

  13. Enable fireworks [X]

  14. Bit bad you pay through the nose for apple products which cant keep up with what people want , only good thing is apple can look into the problems and on future models this should be solved

  15. Origineel geplaatst door ruben
    Duidelijk….de set was niet iPhone compatible…moet je het dus ook niet doen. Heb het ook ooit eens geprobeerd, de accu wordt meteen warm!

    gast, een iPhone mag nooit of te nimmer zomaar gaan smelten als je een muziekje afspeelt, klaar.

  16. Origineel geplaatst door Wesley
    Origineel geplaatst door rubenDuidelijk….de set was niet iPhone compatible…moet je het dus ook niet doen. Heb het ook ooit eens geprobeerd, de accu wordt meteen warm!gast, een iPhone mag nooit of te nimmer zomaar gaan smelten als je een muziekje afspeelt, klaar.

    Mee eens!

  17. @Wesley:

    Inderdaad! Ik vind het ongelofelijk dat er hier nu nog mensen zijn die de iphone in bescherming nemen. Kom op mensen! Dit mag never nooit gebeuren. Het is een zeer kwalijke zaak dat dit nu al het zoveelste geval is van een iphone die een gevaar vormt voor de omgeving en nog steeds doen ze bij Apple of hun neus bloed.

    Echt slecht om te zien dat er nog steeds mensen zijn die als makke lammetjes achter Apple aanlopen en er alles aan doen om de schuld van het apparaat af te leiden.

  18. Origineel geplaatst door Wesley
    Origineel geplaatst door rubenDuidelijk….de set was niet iPhone compatible…moet je het dus ook niet doen. Heb het ook ooit eens geprobeerd, de accu wordt meteen warm!gast, een iPhone mag nooit of te nimmer zomaar gaan smelten als je een muziekje afspeelt, klaar.

    Ook niet als je er 220 volt doorheen jaagt omdat het snoertje er niet voor bedoeld is? Halloooooo?!

  19. Ik heb ook wel eens met mijn (1e gen) iPhone gehad, dat ik um in een speakersysteem had gezet en toen werd ie ongelooflijk warm

  20. Toch raar dat zoiets gebeurt op een studentenfeestje, waar iedereen altijd reuze voorzichtig is, nergens tegenaan stoot, absoluut geen bier morst en al helemaal niet in de buurt van de muziekinstallatie over z’n nek durft te gaan.

  21. Heb het ook regelmatig dat die dan warm wordt als ik hem aan een radio/versterker aansluit maar dat “nam” ik voor lief. Volgende keer als ik zoiets van plan ben zal ik wel ff aan dit artikel denken.

  22. Raar dat er nooit iemand een gsm met een camera bijheeft op zo’n momenten

  23. @Sty:
    Waar haal jij die 220V vandaan? Als jij je iPhone op een line-in van een versterker aansluit ben je een knappe jongen als jij 220V door je iPhone wilt gooien aangezien alleen de iPhone spanning afgeeft. Het enige wat je zou kunnen opblazen is de line-in van je versterker aangezien de iPhone meer uitstuurt via de koptelefoonaansluiting.

  24. mmmm…. alweer zo’n vaag verhaal. Ga steeds meer twijfelen aan de echtheid van dit soort berichtgeving…
    Of wil er iemand beweren dat er op dit studentenfuif niemand aanwezig was met een mobieltje met camera? Tegenwoordig wordt elke scheet gefilmd en tijdens dit soort spectaculaire gebeurtenissen zou niemand een mobieltje in de aanslag hebben? Geloof er niets van! Wederom een hoax!

  25. There’s an app for that

  26. Je zou al schrik krijgen voor je eigen iPhone 🙂 zoveel geld en plezier..dan ineens DAT..wie betaald dat!?

  27. Origineel geplaatst door Sty
    Origineel geplaatst door WesleyOrigineel geplaatst door rubenDuidelijk….de set was niet iPhone compatible…moet je het dus ook niet doen. Heb het ook ooit eens geprobeerd, de accu wordt meteen warm!gast, een iPhone mag nooit of te nimmer zomaar gaan smelten als je een muziekje afspeelt, klaar.Ook niet als je er 220 volt doorheen jaagt omdat het snoertje er niet voor bedoeld is? Halloooooo?!

    Je jaagt er geen 220 V doorheen, 220 V is spanning, dat zet je er op, stroom (ampere) jaag je er doorheen.

  28. Bizar verhaal maar lijkt me nep epeens door de opmerking “niemand filmt het op mobiel camera”
    dus dit is gewoon aandacht trekken denk ik
    ik weet et echt niet meer echt of nep verhaal?????

  29. Origineel geplaatst door ramon
    @Sty:
    Waar haal jij die 220V vandaan? Als jij je iPhone op een line-in van een versterker aansluit ben je een knappe jongen als jij 220V door je iPhone wilt gooien aangezien alleen de iPhone spanning afgeeft. Het enige wat je zou kunnen opblazen is de line-in van je versterker aangezien de iPhone meer uitstuurt via de koptelefoonaansluiting.

    Misschien had hij de iPhone via een datakabel aangesloten (onderop) en was de stereoset iPod/iPhone compatible. In dat geval gaat de data 2 richtingen op. Maar oeps, de stereo maakt kortsluiting en stuurt teveel stroom richting iPhone, iPhone denkt dat de batterij moet worden opgeladen, kan er niet mee omgaan, batterij wordt heet, iPhone smelt.

    Klinkt misschien vergezocht, maar is zeker wel plausible.

  30. er zal er wel eentje bier op gesmost hebben.

  31. In ieder geval weer een afstudeeronderwerp erbij…

  32. hmm misschien eens aan mythbusters voorleggen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.