Reacties voor: iPhone-gebruikers nog steeds zeer tevreden, Blackberry uit de gratie

De iPhone is nog steeds de meest gewilde smartphone en scoort het hoogst in tevredenheid van gebruikers. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van ChangeWave.

Reacties: 33 reacties

  1. tuurlijk, als je ontvangst hebt is het een super telefoon (lijkt me) en denk dat de meerderheid gewoon goede ontvangst heeft dus schaad het apple niet zo veel.

    geef het een nieuwe batch en 2 maanden overwaai-tijd en tis als van ouds, lucky bastards

  2. Wanneer gaat Apple de volgende batch ongeveer leveren? Overigens is de BB hype ook al aardig aan het afsterven.

  3. Na een kleine overstap naar Android voor mij weer snel terug naar de iPhone 4. Misschien omdat ik het gewend ben, maar vind het net allemaal wat prettiger werken en de apps zijn van betere kwaliteit.

    Motorola gaat uit de gratie vallen nu ze hebben gezegd dat de beveiliging tot de root toegang wordt verscherpt..

    Rim zie ik nog wel weer iets omhoog krabbelen als ze een goeie nieuwe serie toestellen op de markt brengen.

    Toch opmerkelijk dat de iPhone het zo goed blijft doen, ondanks alle experts en analisten voorspelden dat de grote onbetwiste speler zou worden in korte tijd.
    Ik zie het zo snel nog niet gebeuren.

  4. Blackberries zijn zowiezo van die suffe apparaten, waar die nu hedendaagse populariteit vandaan halen…

    Goed te horen dat de iPhone nog steeds veel tevreden gebruikers heeft, mij incluis 🙂

  5. Ik waardeer apple steeds minder. Als er niks aan de 4 wordt gedaan ga ik over op een HTC denk ik..
    Mijn 3g is zo langzaam en vastlopers sinds de update, dat het een ruk phone is geworden

  6. Ik ben altijd nog zeer tevreden over mijn 3GS. Alleen ik is een paar dingen. Zoals een betere camera en een LED scherm. Dus ik denk dat ik toch voor de iPhone 4 ga. Ik hoop alleen dat ze het signaal probleem snel oplossen.

  7. Edit: was al vermeld in artikel

  8. @marcoooo: ik las deze week ergens dat de Blackberry werkt aan een nieuw toestel waar oa functie”s als facebook enz zouden inzetten

  9. Origineel geplaatst door Dion
    Ik waardeer apple steeds minder. Als er niks aan de 4 wordt gedaan ga ik over op een HTC denk ik..Mijn 3g is zo langzaam en vastlopers sinds de update, dat het een ruk phone is geworden

    Als dat de enige reden is, ga je toch terug naar 3.1.3? Dan doet hij het weer alsof het een maand geleden was….

  10. @ tsjaap
    Inderdaad terug naar 3.1.3. Zoveel nieuwe functies brengt ios 4 toch niet voor de 3G.

  11. Ik heb een ipod touch en een blackberry bold 2, naar mijn mening de perfecte combinatie tussen entertaiment, zakelijk en ook rust. Want geef nou zelf toe die iphone blijft je bezig houden hehe

  12. @Dion: Nou, dan zien we je binnenkort terug…Als je de iPhone al een ruk telefoon vind, blijft er niet veel over van de andere telefoons.

  13. Ik stond voor de keuze BB of iPhone 3gs (daar de 4 pas in oktober of zelfs jan. bij VF uit zal komen) na 3 jaar iphone, en heb voor de BB gekozen. Bevalt prima tot nu toe.

  14. Ik zie ondertussen steeds meer vrouwen met een witte blackberry. Een nieuwe trend?

  15. Snap die hele BB hype sowieso niet..
    Mijn ma heeft er een (type weet ik zo niet, maar vrij nieuw) maar ik vind het maar een matig ding..
    Op internet (3g en wifi) kan ik met mijn iphone half wikipedia uitlezen voordat zij ook maar de desktop versie van deze site bv heeft..e. Dat ziet er dan ook nog eens dramatisch uit..
    Toetsenbord is ook niet al te best..heb nu 3 maanden mijn 3gs en typ net zo vlot..had hiervoor een n97 mini (wilde eerst niet geloven dat er beter was dan Nokia) en ook die had een veel fijner toetsenbord..maar man wat is dat allemaal niks vergeleken met dit ding..
    En ik was tot 3 maanden terug eerder anti-apple..vond het allemaal te gehyped, maar nu snap ik waarom..

  16. M’n zusje is erg hard bezig om een BB Bold aan te schaffen. Volgens mij echt alleen om dat ze hip zijn vanwege een of andere Nederlandse rapper.

  17. Mijn 3GS lijkt sinds de update naar iOS4 op windows toestel. Het reboot of schakelt zich constant uit. Ik ben nu echt teleurgesteld over de kwaliteit van Apple.

  18. @michal:
    Inderdaad heb ik een witte, maar om dat nu direct een trend te noemen :-).
    Mijn 3G doet het prima, soms wat te langzaam naar mijn zin.
    Wat helpt:
    1) geluid uitzetten bij tikken van tekst, dat scheelt enorm.
    2) af en toe een reboot (zit er dan toch Windows onder?)

    Updaten naar IOS4 doe ik waarschijnlijk niet.

    Ik ga voor de 4 hoor, de BB met die kleine knopjes zie ik helemaal niet zitten, daar gaan mijn nagels. 🙂

  19. Origineel geplaatst door Daan
    En ik was tot 3 maanden terug eerder anti-apple..vond het allemaal te gehyped, maar nu snap ik waarom..

    Heb al eeuwenlange discussies met anti-apple mensen en nu kom je zo’n comment tegen, geweldig. Het blijkt maar weer dat je het zelf moet ervaren.

  20. Hier nog eentje. Was jaren altijd anti Apple maardat kwam ook door de vele fanboys.
    Sinds ik de 3gs heb wil ik geen ander toestel meer (3g vond ik bagger altijd net niet de snelheid die je wnst van een phone)

    nu snel wachten tot iPhone 4 beschikbaar wordt 🙂

  21. Iedereen die zeurt over een langzame/buggy 3GS na upgrade naar ios4; dfu mode, installeer de 4.0 firmware, setup as a new phone. GEEN restore! Kom op zeg. Je kunt niet verwachten dat je kunt blijven updaten. Je upgrade ook niet van windows xp, naar Vista, naar W7. Want dan weet je dat het instabiel wordt. Op een Apple is dat niet anders. Dat het kan wil niet altijd zeggen dat het goed is.
    En voor de 3G, dat is kantje boord qua CPU en ram met een clean install. Laat staan een upgrade.

  22. Origineel geplaatst door Peter
    Mijn 3GS lijkt sinds de update naar iOS4 op windows toestel. Het reboot of schakelt zich constant uit. Ik ben nu echt teleurgesteld over de kwaliteit van Apple.

    snap dit echt niet hoor, mijn 3GS loopt als een tierelier sinds update naariOS4

  23. @Tsjaap: ja maar dat hebben ze volgens mij niet zo eenvoudig gemaakt (voor zover mijn probeersels tellen)

  24. Omdat collega’s zo tevreden waren over de 3Gs was ik van plan om ook voor de iPhone 4 (in België) te gaan voor 629 euro.
    Maar na het lezen van de problemen met de antenne en proximity sensor heb ik voor de Samsung Galaxy S gekozen met Android OS.

    Wat een snel toestel is dat. Om over het grote en heldere scherm nog maar te zwijgen.
    En je kan ontzettend veel aanpassen.
    Grootste voordeel: geen iTunes nodig 😉

  25. ik weet dat fanboy’s altijd hun producten beschermen… maar de arrogantie van apple kan gewoon niet, klaar…

  26. @Kath:klinkt heel goed Kath!

    inderdaad iTunes is een worsteling en bepaald een nadeel van de iPhone. Bijkomend probleem is dat je ervoor naar Windows moet als je geen echte apple fangirl bent :-(.

  27. @Caroline: waarom zou je naar Windows moeten voor iTunes? Dat kan toch ook gewoon op de mac. Nog beter zou zijn om alles over the air te doen zonder tussenkomst van iTunes op de desktop maar het zal nog wel even duren voordat Apple daar in mee wil.

  28. @Dion: De 3G en 3Gs gebruikers wilden té graag ook gebruik maken van IOS4. Maar wat brengt het nu aan meerwaarde? Voor de 3G niets en voor de 3Gs alleen multitasking. Apple had dit nooit moeten uitbrengen voor de 3G.
    De mijne werd ook zo traag als dikke poep in een rietje. Snel weer terug gezet naar 3.1.3 en hij is weer lekker snel (sneller dan voorheen zelfs door de verse installatie).
    Kijk hier voor de instructies.

  29. Heb een ‘crapberry’ gehad maar iphone is beter

  30. @Wilfred: snik.. ik heb geen mac moet ik bekennen. Ik heb een dualboot ubuntu/windows systeem.
    Over the air zou inderdaad helemaal top zijn!

  31. Heel grappig dat ik hier dan zoveel comments lees waarin mensen zeggen dat BB niet zo fijn is. Terwijl op straat overaalll BB’s. En mensen in de omgeving tegen mij zijn er zeer over te spreken!

    En aangezien mijn 3G erg aan het aftakelen is, en de 4 lang op zich laat wachten en ook nog eens zulk soort issues heeft begin ik dan toch te twijfelen….

    BB of iPhone hmmmm…

  32. @Jr: Ik ben ook overgestapt naar een BB, ik moet zeggen bevalt mij prima, lekker emails gelijk binnen, typt top, alleen games zijn beter op de iPhone maar dat maakt mij niet zoveel uit. Ook bij mij in de buurt heeft tegenwoordig een BB, zeer handig voor BBM

  33. Heb een BB vd zaak naast mijn 3Gs. Ik vind de BB een drama. Veel te kleine toetsjes, controls zijn veel makkelijker op de iPhone, mail direct binnen omdat je een BB hebt? Flauwekul. Doet de iPhone ook hier. En wel tegen 2 Exchange servers. Weer iets wat de BB niet kan. 1 account pushen is de max. Mailfolderbeheer op de BB? laat me niet lachen.. Terwijl het een peultje is op de iPhone. Ping? Zat Apps voor de iPhone die dat ook doen. En ik ben niet de enige. Van de 3 collega’s die ook een iPhone ook hebben, eensgezind. Allemaal verguizen ze de BB. Het enige waar ik dan weer lyrisch van kan worden bij de BB, is de accuduur. Die is fenomenaal en laat de iPhone in het stof bijten. Had de stille hoop dat ik zou wennen aan de BB en mijn privé iPhone abbo zou kunnen opzeggen. Maar is simpelweg ondenkbaar…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.